StepFWD vine cu a doua ediție de Honest Startup Talk, într-un eveniment fizic

StepFWD vine cu a doua ediție de Honest Startup Talk, într-un eveniment fizic

Ai simțit vreodată că ai nevoie de un mentor care să te ghideze atunci când ți-ai început cariera în antreprenoriat? Sau poate ai avut șansa de a avea mai mulți mentori, dar mentoratul nu a decurs așa cum ai crezut?

Indiferent de ce parte a taberei te afli, vrem să știi că este perfect normal. Cu excepția cazului în care nu ai mulți ani de experiența și cunoștințele necesare pentru a detecta de la distanță un mentor bun sau nepotrivit, cu toții am trecut la început prin asta.

De aceea, StepFWD organizează ediția a doua a evenimentului Honest Startup Talk pentru a aborda subiectul “Cum să observi un mentor bun sau nepotrivit” iar tu să aflii:

  • La ce să te aștepți și la ce să nu te aștepți de la un mentor atunci când ești la început de drum?
  • Cum să creezi relații de mentorat fructuoase pe termen lung ca fondator de startup?

Pentru ca tu să pleci de la eveniment cu toată informația, StepFWD aduce la masă mentori cu experiență, gata să răspundă la toate întrebările și să ofere atât tactici de mindset, cât și de strategie pentru a porni cu dreptul în ceea ce privește tot ce înseamnă mentorat și antreprenoriat.

Cine se alătură conversației?

Adrian Fako este Fondator al 8000 PLUS, un studio de incubare. Compania sa are mai multe produse în domenii precum infrastructura de machine learning, platforme de ecommerce și elearning. Locul 3 EY Entrepreneur of the Year 2016, companii cu cea mai rapidă creștere, 300% în venituri YoY. A escaladat munți înalți din 2007, din Alpi până în Himalaya. A vorbit la TEDx despre povestea sa de escaladare a Everestului în 2014. Forbes 30 sub 30 de ani.

Bogdan Predușcă este CEO și co-fondator la Hyperhuman. Antreprenor de tehnologie cu experiență și lider de produs, este pasionat de produse inovatoare construite în jurul unor echipe excelente și misiuni care inspiră.

De data aceasta, evenimentul va avea loc fizic la Commons Unirii pe data de 16 Iunie începând cu orele 18:30, și va consta într-o discuție de tip panel urmată de Q&A și networking la final. StepFWD are ca valori fundamentale vulnerabilitatea și autenticitatea, așa că dacă și tu împărtășești valori comune și vrei să te alături unei comunități efervescente de fondatori de startup-uri, completează următorul formular pentru a participa.

Seria de discuții Honest Startups Talk a început cu scopul de a aborda subiecte care sunt relevante pentru fiecare fondator, dar care nu sunt populare, ar putea fi inconfortabile sau poate este tabu să se vorbească public despre ele.

Eventimentele Honest Startup Talks sunt susținute de Google for Startups, Orange și Algolia.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related