Samsung Summer Festival - sărbătorește vara cu stil alături de cele mai bune oferte la cea mai recentă tehnologie Samsung

Samsung Summer Festival - sărbătorește vara cu stil alături de cele mai bune oferte la cea mai recentă tehnologie Samsung

Vara de anul acesta ne-a pregătit o mulțime de momente sportive incitante, precum mult așteptatul eveniment Women’s Euros. Pentru a vă bucura cum se cuvine de toate aceste evenimente, prietenii și familia vă vor fi alături – așa că nu există un moment mai potrivit pentru a valorifica cele mai recente oferte Samsung decât acesta, reînnoindu-vă set up-ul tehnologic de acasă.

Astfel, Samsung a pregătit reduceri de până la 2000 de lei la televizoarele Neo Qled 8K, cu care vă puteți surprinde oaspeții datorită experienței supreme de vizionare pe un ecran mare, precum și reduceri de până la 400 de lei sau 10% puncte rewards pentru aparatele frigorifice.

Lansat pentru o perioadă de două săptămâni, sezonul reducerilor de vară, Samsung Summer Festival, a debutat pe samsung.com pe 13 iunie 2022, oferind o serie de oferte exclusive la cea mai recentă tehnologie din categoria televizoarelor și electrocasnicelor Samsung pentru a sărbători vara cu stil – fiind disponibile pentru o perioadă limitată până la epuizarea stocurilor.

Ofertele vor varia de la pachete în ediție limitată, până la reduceri de preț la produse. Utilizatorii europeni pot găsi toate aceste oferte live pe samsung.com:

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related