Șase creatori de conținut vor locui 2 săptămâni în Buzz House, casa smart de la Samsung

Șase creatori de conținut vor locui 2 săptămâni în Buzz House, casa smart de la Samsung

Timp de două săptămâni, șase creatori de conținut vor locui împreună într-o casă echipată cu produse Samsung și vor împărtăși experiența lor pe social media.

Samsung Electronics, în parteneriat cu Global Records, prezintă proiectul Buzz House – o casă echipată cu produse Samsung interconectate, în care vor locui șase creatori de conținut Global Records timp de două săptămâni. Zi de zi, cei șase vor interacționa cu produsele Samsung, vor descoperi ce înseamnă conceptul de „smart living” și „smart home” și își vor relata în timp real experiențele pe rețelele de socializare.

Proiectul a fost gândit având în centru Gen Z, cea mai conectată generație de până acum, care are un ritm mai accelerat de viață. Reprezentații noii generații sunt orientați spre soluții smart care să le facă viața mai ușoară. Sunt, în același timp, mai creativi și foarte activi în social media, acolo unde se pot exprima așa cum vor ei.

@Claudisky, @alexastory, @cezaracritescu, @denismtr, @vladneamtu0 și @jazzusaraj au primit provocarea de a testa împreună produsele electrocasnice Samsung din interiorul casei și de a arăta pe conturile lor de social media care sunt avantajele unui stil de viață conectat și cum arată conținutul unui creator care are la dispoziție cea mai bună tehnologie.  

De-a lungul celor două săptămâni, cei șase influenceri vor avea parte de numeroase activități (sesiuni de gaming pe televizor, workshop-uri de fotografie pe timp de noapte, seri de cinema în aer liber, challenge-uri de gătit etc.) în cadrul cărora vor testa capabilitățile produselor și vor descoperi beneficiile unei vieți conectate cu SmartThings.

Proiectul BuzzHouse se înscrie în platforma #AllOutBySamsung, care reunește proiectele companiei dedicate generației Z. Prin All Out, Samsung își propune să le ofere tinerilor oportunitatea să-și exprime adevărata lor personalitate în dialogul cu brandul și să își ducă pasiunile la următorul nivel cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație Samsung, atât prin proiecte de conținut, competiții, cât și prin evenimente și workshop-uri dedicate.

O casă smart, în care toate dispozitivele pot fi controlate din același hub central nu mai este doar o simplă idee din viitor, este o realitate de care toți utilizatorii pot avea parte. Prin SmartThings de la Samsung, utilizatorii au acces integral la toate dispozitivele inteligente din casă, pe care le pot controla din afara casei sau fără să se ridice de pe canapea.

Prin acest proiect vrem să arătăm care sunt beneficiile reale în a avea o casă conectată prin SmartThings, experiență văzută prin ochii unor tineri și talentați creatori de conținut. Vă invităm să vedeți alături de noi cât de bine se va combina creativitatea lor cu tehnologia de ultimă oră Samsung”, declară Simona Panait, Marketing Director Samsung Romania & Bulgaria.

SmartThings este aplicația cu ajutorul căreia utilizatorii pot să controleze și să conecteze dispozitivele smart din propria casă, pentru un stil de viață inteligent, adaptat nevoilor fiecăruia. SmartThings funcționează ca o telecomandă pentru tot ecosistemul de produse conectate și printr-o simplă apăsare de buton, utilizatorii pot să seteze diferite procese. Unele dintre comenzi pot fi punctuale, precum selectarea unui anumit program pentru mașina de spălat sau sincronizarea acesteia cu uscătorul, iar altele, recurente: dacă temperatura din casă depășește o anumită valoare – pot face ca aerul condiționat să pornească, dacă umiditatea este prea mare – pot activa dezumidificatorul etc.

Produsele pe care aceștia le vor folosi în Buzz House sunt:

  • Televizoare din seria Neo QLED – potrivite atât pentru productivitate, cât și pentru gaming și entertainment
  • Televizoare din gama lifestyle – The Sero, potrivit pentru redare de conținut direct din telefon și The Frame – televizorul care aduce arta mai aproape de utilizatori
  • Freestyle – cel mai compact videoproiector, potrivit pentru seri de cinema în aer liber
  • Mașina de spălat AI Ecobubble™ și uscătorul de rufe AI Control – care memorează obiceiurile de spălare și recomandă cele mai potrivite programe de spălare și uscare
  • Bespoke Jet – pentru aspirare puternică și o curățare impecabilă

Proiectul vine cu o serie de oferte promoționale, pe care cei interesați le pot găsi doar pe samsung.com/ro: la achiziția de produse Samsung, dintre cele participante la promoție, utilizatorii pot primi până la 600 de lei în puncte rewards. Promoția este valabilă în perioada 18-31 iulie.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related