Banca Transilvania deschide Stup

Banca Transilvania deschide Stup

Banca Transilvania deschide Stup, spatiu fizic si virtual, dedicat sustinerii comunitatii antreprenoriale. Sub umbrela #sefacelastup, BT a creat infrastructura necesara conectarii antreprenorilor cu furnizori de servicii si produse pentru infiintarea, gestionarea, managementul unei afaceri. La Stup se vor desfasura inclusiv evenimente pentru antreprenori si viitori antreprenori, organizate atat de BT, cat si de partenerii acestei initiative. Este dedicat tuturor antreprenorilor, indiferent de banca la care sunt clienti.

Stup se afla in Bucuresti, pe Calea Serban Voda nr. 206-218, precum si online, pe btstup.ro. Ca un prim pas catre comunitatea Stup, este necesar un cont pe aceasta platforma online.

„Stup este contributia BT la cresterea comunitatii antreprenoriale. Va fi un loc de intalnire, un loc al ideilor, in care se vor naste business-uri, dar si in care venim cu solutii la nevoile reale ale acestora. Ne dorim sa contribuim la intarirea tesutului antreprenorial al Romaniei”, declara Omer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

 

„Orice antreprenor gaseste in Stup doua lucruri importante pentru provocarile de zi cu zi dintr-un business, consilierea necesara si ulterior implementarea concreta a solutiei potrivite, ambele raportate la specificul afacerii sale. Iar asta salveaza timp si aduce un confort al calitatii in alegerile facute”, afima Cristina Sindile, Director General, BT Mic.

 

#SeFaceLaStup:

  • Este un loc in care se fac lucruri: business-uri, site-uri, magazine online, campanii de digital marketing, se francizeaza afaceri, se obtine semnatura electronica etc.
  • Sunt infiintate afaceri: oricine doreste sa inceapa un business gaseste la Stup tot ce are nevoie pentru a face acest pas - inregistrare la Registrul Comertului, solutie de facturare si de contabilitate, casa de marcat etc.
  • Go online: pentru lansarea online a unei afaceri, antreprenorii beneficiaza de consiliere si de implementarea solutiei – site, magazin online, marketplace -, precum si de implementarea campaniilor de marketing online.
  • Solutii pentru rezolvarea unor nevoi reale pe care orice business il are: contabilitate, facturare, marketing online, management cash-flow si analiza financiara, consultanta pe partea legala si accesare fonduri europene, servicii de recrutare si medicale pentru angajati etc.
  • Se obtin finantari din partea BT Mic, compania de microfinantare a Grupului Banca Transilvania.

Stup se lanseaza cu 20 de parteneri, si anume: BaselinkerDanubiusDC ContaEbrizaeJobsFilip & CompanyFonduri-structurale.roGomagHosterionThe Yellow CreatorsMini CRMMTH Digital NamirialPrime DashRegina MariaRegnetSmartbillTermeneThinkOut si Weex Global.

In social media, Stup este pe Instagram si pe Facebook.

Banca Transilvania are peste 380.000 de clienti MidCorporate, IMM si firme aflate la inceput de drum.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


MTH Digital

At MTH Digital we love making things happen. But we also love 3 things: digital, logic and the big picture. We don’t believe digital strategy is about a “one size fits all” solution and we will... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related