Kungs, Chico Rose, Tim Hox, Korolova, Nick Warren, Jack Orange si Fehrplay in autobuzul Untold Sessions by DeMoga Music

Kungs, Chico Rose, Tim Hox, Korolova, Nick Warren, Jack Orange si Fehrplay in autobuzul Untold Sessions by DeMoga Music

Untold bus este un happening creat de Marius Moga, cu scopul de a aduce experienta sesiunilor de muzica la festival si pentru a face parteneriate muzicale inedite. 

Proiectul promoveaza colaborarile de tip creativ intre artisti de pretutindeni. In fiecare an, autorii DeMoga Music se strang in autobuzul Untold, amplasat in centrul festivalului si rescriu regulile muzicale prin sesiuni inedite de brainstorming. 

Anul acesta au participat din partea DeMoga Music: Marius Moga, Alexander Sambo, Teodora Iamandi, Evelina Negru, Stefan Ionita, producator DeMoga Music si UltraMusic, Andrei Sorin Ovezea, Alexa Ionut - Cristian si Ross Woodhouse. Printre invitatii care au trecut pragul busului Untold au fost Chico Rose, Tim Hox, Korolova, Kungs, Irina Rimes, Lora, Nick Warren, Jack Orange, Fehr Play, Mahony, Andreea Esca, Bianca Adam si Codin Maticiuc . 

“Untold e festivalul care aduce cei mai buni artisti, magia muzicii si entuziasmul oamenilor la un loc! Ma bucur ca pentru a 4-a oara, DeMoga Music a organizat Untold Sessions in mijlocul Untold. In bus-ul oferit de Tui Travel si cu suportul Coca Cola Romania, am reusit sa facem piese noi cu dj sau artisti din festival si abia astept sa le auziti. Multumesc echipei din spatele acestui proiect care m-a ajutat sa materializez aceasta idee in fiecare an.”, Marius Moga, Fondator DeMoga Music. 

Printre primele lansari sunt doua jingleuri pentru emisiunea “Vorbeste Lumea” si o adaptarea a sountrackului pentru Stirile ProTv. Stay tuned pentru lansarea pieselor. 

“ Ca in fiecare an Untold Sessions by DeMoga Music a reunit artisti si dj de pretutindeni si a venit cu activari out of the box. Anul acesta am organizat un concurs in care puteai sa te bucuri de experienta unei sesiuni in unul dintre studiourile noastre si sa pleci cu o piesa creata de autorii nostrii.”, Raluca Constantinescu, Sales Manager.

“A fost o placere sa fac parte din proiectul acesta, ma bucur mereu sa lucrez cu oameni profesionisti la initiative creative.
M-am bucurat mult sa vad deschiderea artistilor si djilor internationali spre a realiza colaborari muzicale cu autorii nostrii. Atat artistii, cat si autorii nostrii au lucrat intens la piese si tin sa ii felicit pe aceasta cale.”, Mirela Munteanu, Artist Manager. 

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Sebastian Dobrincu și mulți alții. DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publish ing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related