Karpatia Horse Show revine în 2022. Sport-entertainment-show-emoții, adrenalină

Karpatia Horse Show revine în 2022. Sport-entertainment-show-emoții, adrenalină

Karpatia Horse Show revine “pe cai mari" în 2022! Unul dintre cele mai așteptate evenimente de echitație și lifestyle ecvestru din România și sud-estul Europei va avea loc în weekend-ul 23-25 septembrie pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova. Evenimentul ecvestru se va transforma anul acesta într-un regal, unde călăreți din România și alte colțuri ale lumii, precum și mari maeștri ai atelajelor își vor arăta abilitățile în arta sportului ecvestru.

Cea de-a VII-a ediție își va întâmpina publicul cu probele de dresaj, cross country și sărituri obstacole, probele tradiționale ale Concursului Complet Internațional 2 stele, dar și alte activități spectaculoase pentru iubitorii de evenimente ecvestre pe Domeniul Cantacuzino, un loc perfect de reuniune cu întreagă familie, prieteni sau parteneri de business.

Principalele noutăți din acest an țin de extinderea programului în zilele de vineri și sâmbătă ale evenimentului -23 și 24 septembrie -, prin includerea de concerte live în continuarea orarelor de concurs. Scena va fi incadrată de palatul “Micul Trianon” și platanul centenar pentru a surprinde apusuri memorabile. Zona cu gazon din fața scenei se extinde sinergic cu spațiile dedicate relaxării și degustărilor gourmet în cea mai spectaculoasă zonă a parcului. De asemenea, organizatorii deschid un spațiu de camping ce va permite celor ce doresc să rămână pe domeniu pe tot parcursul celor trei zile.

Karpatia Horse Show a devenit, de-a lungul celor șase ediții precedente, mai mult decât un eveniment ecvestru. Este un festival hipic, o stare de spirit, expresia bucuriei de a fi într-un cadru natural deosebit, înconjurați de cei mai frumoși cai, de cei mai ambițiosi sportivi și de oameni dornici să trăiască momente memorabile într-o atmosferă unică. În fiecare an, pe parcursul a trei zile. în ultimul weekend din septembrie, recreăm această atmosferă în spațiul vast și elegant al Domeniului Cantacuzino, de la Florești.

Promovăm apartenența la un set de valori și la un stil de viață inspirat de noblețea locului și a cailor care se întrec în competiție cu grație și eleganță. Totodată, formăm viitoarea generație de călăreți de vârf ai României și dăm ocazia călăreților deja consacrați să își exerseze măiestria în fața unui public numeros", spune Mihnea Vîrgolici, Director al evenimentului.

Trei zile cu experiențe diferite, atât pe latura sportivă, cât și de divertisment:

Vineri: atenție, destindere și relaxare;
După atenția necesară pentru a urmări dexteritatea călăreților la probele de dresaj, spectatorii se vor putea relaxa în Parcul Domeniului lăsându-se vrăjiți de magia muzicii de jazz live. Concertul va începe la apusul soarelui pe fundalul siluetei luminate a Palatului ''Micul Trianon''.

Sâmbătă: adrenalină și explorare
Spectatorii vor fi fascinați de spectaculoasa probă de cross-country care se desfășoară și trebuie urmărită pe întreg domeniul, iar obstacolele naturale fixe cu elemente de design surprinzătoare vor fi puncte de atracție în evaluarea săriturilor concurenților.

Tot sâmbătă va avea loc proba de maraton susținută de marii maeștri ai atelajelor cu doi cai, cu treceri amețitoare prin spectaculosul obstacol cu apă sau prin obstacolele labirint din liziera pădurii. O ocazie specială pentru ca publicul să descopere magia acestui sport la care România performează!

În plus, extindem programul zilei de sâmbătă printr-un concert live în ton cu dinamica zilei!

Duminică: ziua exuberanței și a imaginarului
Această ultimă zi a evenimentului marchează finalul concursului complet prin proba clasică de sărituri peste obstacole mobile (show jumping). Maeștrii atelajelor cu 2 cai vor încheia concursul demonstrativ în față arenelor prin proba de conuri, iar apoi vor electriza atmosfera prin demonstrații de atelaje cu 4 cai.

Programul acestei zile cuprinde numeroase alte demonstrații ecvestre și parade pe întreg domeniul, prilej pentru a descoperi acest monument istoric excepțional din patrimoniul României, pe care Fundația Cantacuzino se străduiește să-l restaureze și să-l readucă la viață.

În toate cele trei zile copiii primesc o atenție specială: se pot bucura de primele lecții de echitație, vor beneficia de Aventura Park și ateliere creative, iar părinții se pot relaxa în zonele food&drink apropiate sau îi pot invita la plimbări cu biciclete electrice pe domeniu.

Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul evenimentului - Bilete - Karpatia Horse Show- și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi de până la 50%. Copiii între 3 și 14 ani beneficiază de prețuri preferențiale, iar accesul le este permis doar însoțiți de părinți. Copiii cu vârste de până la 2 ani au acces gratuit.

 

Până pe 21 Septembrie:

  • prețul unui abonament pentru cele 3 zile de show costă 90 de lei pentru adulți, 130 de lei pentru un adult + 1 copil și 170 de lei pentru un adult + 2 copii.
  • prețurile biletelor valabile o singură zi: 23, 24 sau 25 Septembrie sunt: 60 de lei pentru adulți, 90 de lei pentru un adult + 1 copil și 115 lei pentru un adult + 2 copii.

În zilele de desfășurare ale evenimentului, bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa și de la punctele de acces din incinta Domeniului Cantacuzino – Florești, Prahova la prețul de 75 lei pentru un adult și 40 lei pentru un copil.

 

Karpatia Horse Show, Ediția a VII-a este un eveniment organizat de: Asociația Ecvestră a Domeniul Cantacuzino, Domeniul Cantacuzino și Rumor Consult în parteneriat cu Federația Ecvestră Internațională și Federația Ecvestră Română.
Parteneri principali: Pluriva, ENGIE România, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești, Michelin, Gonzales Groupe, Glamour Floors, Martini, Metaxa, The Botanist, Zetea. 
Parteneri: Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, Federația Română de Scrimă, MSL Logistics, Simar Industrial și Simar SA.
Parteneri media: Magic FM, Adevărul, Dilema Veche, Historia, Newsweek, Business Review, Wall-Street, Start-up, Financial Intelligence, Revista BIZ, Transilvania Business, IQads, Smark, Grupul Observatorul PH, 9Am, Alist, Kudika, Garbo, Urban, TukTuk , Qbebe, Suntparinte, Clopoțel.ro

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related