Global Print va invita la FachPack Nuremberg 27-29 septembrie 2022

Global Print va invita la FachPack Nuremberg 27-29 septembrie 2022

Global Print va invita la standul companiei de la FachPack Nuremberg 2022 (9-626).
In perioada 27-29 septembrie se desfasoara unul dintre cele mai importante targuri pentru ambalaje si POSM Display din carton ondulat, HDF si alte materiale rigide.

"O sa va putem prezenta detaliat noua linie de productie industriala standuri din carton si HDF cu rezistente de pana la 120 kg per display. Investitiile realizate anul acesta vor continua si in 2023 si vor viza cele mai avansate tehnologii de print si finisare.
Un bun exemplu in acest sens este printerul UV Durst P5 cu deschidere de 350 cm, deja instalat cu succes saptamana aceasta, printer care ca a reusit sa primesca premiul 1 pentru gama de printere flagship in anul 2021.
Acest premiu este acordat de catre EDP (European Digital Press Asociation), una dintre cele mai importante asociatii profesionale din domeniu, care premiaza cele mai noi tehnologii si cele mai inalte performante." spun reprezentantii companiei Global Print

Foarte importante sunt solutiile de finisare si lipire industriala ce permit realizarea de standurilor din carton cu rezistente de pana la 25 de kg per polita. In acest sens putem aminti echipamentul de tip CNC deja instalat, care lucreaza in regim de mare viteza avand 2 punti cu 2 motoare ce pot fi dotate concomitent cu 3x2 tool-uri pentru finisari diferite (taiere pe contur, biguire si frezare). Precizia de lucru si faptul ca proiectarea structurala este realizata cu software-ul ESKO Artioscad, specializat pentru realizarea de display-uri si ambalaje, ne permit obtinerea de standuri din carton ce pot rezista cu succes la greutati de peste 100 kg. Viteza de operare atinge 102 m/min, avand o acceleratie de 1,4G. Linia de productie este inchisa de un plotter de aplicare rapida a adezivului industrial si de o presa de uniformizare a elementelor lipite ale display-urilor, precum peretii laterali sau tavitele de afisare a produselor. Timpul de aplicare a adezivului industrial si de presare uniforma sunt aspecte esentiale pentru obtinerea de lipiri ferme, cu o buna rezistenta la utilizare intensiva. Adezivii avand un timp redus in care pot avea eficienta maxima, aplicarea manuala si presarea manuala a elementelor lipite, impacteaza asupra calitatii lipirilor si a rezistentei standurilor astfel realizate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Tipografia Global Print

Standurile din carton de tip POP, POS, POSM display şi în general toate printurile de trade marketing trebuie să fie corect gândite încă din faza de proiectare a structurii şi totodată trebuie... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related