Spiritul Halloween se trăiește din plin la Cinema City

Spiritul Halloween se trăiește din plin la Cinema City

Tradiția continuă și în acest an. Cinefilii sunt așteptați în sălile de cinema de la Cinema City pentru doza de adrenalină și distracție înfricoșătoare, fiind momentul cel mai bun al anului în care se pot  îngrozi de bunăvoie de cele mai tari filme ale weekend-ului. 

Iubitorii filmelor se vor putea bucura alături de prieteni și  vor putea să țipe în voie în sala de cinema atunci când vor viziona producțiile momentului. Cu sau fără costumația de Halloween, fanii filmelor de groază sunt invitați să experimenteze senzațiile tari din fotoliul de la cinema.

În perioada 30 și 31 octombrie cele mai tari filme horror ale momentului sunt la un preț șoc  de 15 lei la Cinema City. 4 producții așteaptă fanii în acest weekend la cinema - „Capra cu trei iezi”– film ecranizat după  una dintre cele mai cunoscute povești ale lui Ion Creangă pe care o știi dar nu o știi așa și în care joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, „Halloween: Sfârșitul”  - ultimă parte a celebrei francize ajunge la un punct culminant înfiorător , „Lumina infernului” –  ultimul film care îl prezintă pe Cross înainte de moartea sa în 2020 și este dedicat memoriei sale prezintă povestea unei femei exorciste care luptă pentru a salva sufletul unei copile care crede că este posedată de același demon care i-a chinuit mama cu ani în urmă  și „Zâmbește”  - povestea tulburătoare a unei terapeute care începe să piardă legătura cu realitatea după ce a asistat la un eveniment îngrozitor și trebuie să se confrunte cu trecutul ei tulburător pentru a supraviețui și a scăpa de noua ei realitate înfiorătoare.

Dincolo de experiența clasică a vizionării filmelor la cinema, în sălile 4DX spectatorii vor simți horrorul direct pe pielea lor, cel mai nou film „Lumina Infernului” având premiera inclusiv la miezul nopții la un preț înfiorator de mic - 28 lei, în timp ce la VIP fanii vor experimenta meniul ultra all inclusive tematic și premierele americane „Femeia Rege” și „Black Adam”  în  stilul Halloween alături de prieteni.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related