Skechers lansează colecția Arch Fit

Skechers lansează colecția Arch Fit

Odată cu încheierea sezonului estival, întâmpinăm anotimpurile răcoroase corespunzător, pregătiți din cap până în picioare. Plimbările lungi de vară se transformă în activități intense de zi cu zi, așadar trebuie să ne putem baza pe cele mai confortabile încălțări.

Acordăm atenție la ce încălțări alegem să purtăm, pentru ca piciorul să poate călca ușor, relaxat, natural, fără să se simtă câtuși de puțin încorsetat sau incomod. Designul creat și dezvoltat de către specialiștii Skechers se potrivește perfect cu un stil de viață energic și care se poate plia ușor pe orice moment – ziua, când ești foarte activ sau seara, când ești în căutarea unor momente de relaxare.

Acum, cercetarea Skechers anunță noua tehnologie Arch Fit, adică o colecție cu cele mai potrivite încălțări pentru orice tip de picior.

20 de ani și 120.000 de mostre

Arch Fit nu este un tip de pantof adaptat unui picior ideal imaginat, ci chiar rezultatul muncii științifice a experților în ortopedie. Pe baza experienței a 20 de ani de cercetări și a 120.000 de scanări ale tuturor tipurilor de picioare, a fost creat modelul care cuprinde toate detaliile pentru a fi purtați confortabil.

Skechers Arch Fit este elementul-cheie pe care fiecare consumator mulțumit îl încalță fără să stea pe gânduri, zi după zi, indiferent de program, chiar și când e vorba de sport sau drumeții.

Caracteristici și beneficii:

  • Cea mai confortabilă susținere pentru arcul tălpii, cu un sistem de branț brevetat și certificat de experți Skechers Arch Fit®
  • Designul său Stretch Fit se asigură că se adaptează perfect la toate formele picioarelor
  • O talpă care absoarbe impactul pașilor și săriturile
  • Design cu toc pe bază de spumă cu memorie pentru o senzație și mai confortabilă
  • Branț detașabil
  • Talpă exterioară din cauciuc flexibilă, cu aderență bună
  • Modele variate pentru fiecare situație, de la basic la extravagant
  • Design rezistent la masina de spălat
  • Realizat exclusiv din materiale vegane

MODELE FEMININE

Skechers Arch Fit – Vibrant Step

În modelul Skechers Arch Fit® - Vibrant Step stilul colorat este completat de confort, datorită susținerii din plasă, designului cu șireturi, branțului detașabil Arch Fit® și a tălpii intermediare căptușită.

Skechers Arch Fit - Comfy Wave

Skechers Arch Fit - Comfy Wave este un model de pantofi sport cu șireturi, potriviți și pentru antrenament. Sunt realizați cu o țesătură superioară tricotată, cu un branț detașabil Arch Fit și o talpă intermediară care amortizează modul în care calci.

Skechers Arch Fit Glide-Step - Highlighter

Cu modelul Skechers Arch Fit® Glide-Step® Highlighter poți mări pașii! Aceștia conferă susținere stabilă și tracțiune fiabilă. Sunt accesorizați cu șireturi, o plasă sportivă și o parte superioară sintetică, o talpă interioară detașabilă Arch Fit®, o talpă intermediară cu perniță geometrică Glide-Step® și o talpă exterioară Goodyear® Performance durabilă.

MODELE DE BĂRBAȚI

Skechers Arch Fit

Pantofii Skechers Arch Fit® oferă soluția perfectă pentru menținerea confortului pe tot parcursul zilei. Acest model cu șireturi are o parte superioară din plasă special concepută, o talpă interioară detașabilă Arch Fit® și o talpă intermediară ușoară.

Skechers Arch Fit - Paradyme

Picioarele tale îți vor mulțumi pentru confortul și susținerea piciorului, dar și pentru stilul sportiv al pantofului Skechers Arch Fit® - Paradyme. Acest model cu șireturi are o parte superioară din plasă sportivă special concepută, o talpă interioară detașabilă Arch Fit® și o talpă intermediară ușoară.

Skechers GOwalk Arch Fit - Idillic

Cu pantofii Skechers GO WALK Arch Fit® - Idyllic picioarele tale beneficiază de tot sprijinul de care au nevoie în timpul plimbărilor lungi. Acest model cu șireturi are o parte superioară special creată și sintetică, o talpă interioară detașabilă Arch Fit® și o talpă intermediară ușoară ULTRA GO®.

Probează modelul preferat Skechers Arch Fit în magazinele Skechers din: Băneasa Shopping City București, Afi Cotroceni București, Parklake București, Sun Plaza București, Vivo! Cluj Napoca, Iulius Mall Cluj-Napoca, Afi Brașov, Coresi Brașov, Promenada Mall Sibiu, City Park Constanța, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Suceava, Vivo! Baia Mare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related