Black Friday la Fashion Days începe luni dimineață, 7 noiembrie

Black Friday la Fashion Days începe luni dimineață, 7 noiembrie
Robert Berza, General Manager Fashion Days
  • Cele mai multe reduceri din an, la peste 80% dintre produse
  • Oferta de anul acesta are cea mai mare valoare de stoc de până acum
  • Primul an în care clienții Genius vor beneficia de -10% extra reducere la produse premium

Fashion Days - liderul pieței de fashion online – deschide ediția din acest an a Black Friday, luni, 7 noiembrie, de la primele ore ale dimineții. Clienții vor putea începe cumpărăturile foarte devreme, atât în aplicație, cât și pe site-ul fashiondays.ro, unde vor avea acces la cele mai multe reduceri din an, la peste 80% dintre produse, de la peste 550 de branduri.

Primii care vor afla ora exactă a începerii Black Friday vor fi utilizatorii aplicației mobile care și-au activat notificările de tip push.

Black Friday se bucură în acest an de o notorietate în creștere față de anul precedent, de 93%, în rândul românilor. Aproximativ 53% dintre cei care știu de acest eveniment intenționează să cumpere, cu precădere cei din segmentul de vârstă 18 – 34 ani, iar hainele se află în top 3 categorii considerate de Black Friday.

Beneficii exclusive doar la Fashion Days, de Black Friday

Fashion Days continuă tradiția de a transforma Black Friday în unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului și vine în întâmpinarea clienților săi cu cele mai multe reduceri din an, la peste două milioane de articole. Mai mult, anul acesta este primul Black Friday organizat de Fashion Days sub umbrela Genius,  abonamentul la oferte exclusive și transport gratuit disponibil acum în 4 aplicații. Astfel, clienții Genius vor avea, în premieră, un avantaj suplimentar de preț, respectiv 10% extra reducere la zeci de mii de produse premium pe durata Black Friday și cumpărături cu transport gratuit. Fashion Days oferă clienților și posibilitatea de a efectua plăți în 4 (patru) rate prin Dressing Room – serviciu lansat în premieră anul acesta de Fashion Days. Clienții pot verifica în prealabil eligibilitatea pentru acest serviciu dacă sunt logați în contul Fashion Days și au un card salvat în platformă.

În prima zi de Black Friday, clienții sunt încurajați să opteze pentru livrarea în easybox, astfel încât vor putea primi coletele chiar și în aceeași zi, pentru comenzile din București și Ilfov. Și de data aceasta, Fashion Days apelează la responsabilitatea fiecăruia de a elibera lockerele cât mai rapid, pentru ca și alte persoane să se poată bucura la fel de repede de coletele de Black Friday. Livrarea este rapidă și gratuită în easybox pentru clienții Genius, iar cei mai activi clienți Fashion Days au posibilitatea ca, în cazul unui retur, să își primească banii înapoi în cont în doar 30 de minute de la predarea produsului returnat.

Pentru o experiență de shopping cât mai simplă și rapidă, clienții sunt încurajați să plătească online prin opțiunea Pay by Click, care permite salvarea datelor cardului pentru ca plata comenzii să poată fi efectuată instant. Iar dacă plătesc cu Mastercard, pot câștiga unul dintre cele 10 vouchere în valoare de 3000 de lei fiecare.

Black Friday, cele mai multe reduceri din an

Clienții Fashion Days vor avea la dispoziție o ofertă extrem de generoasă de articole pentru femei, bărbați și copii, de la peste  550 dintre cele mai cunoscute mărci internaționale, dar și nume autohtone din secțiunea Romanian Corner, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum: 270 de milioane de lei.

„Pentru ediția de anul acesta a Black Friday, desfășurată între 7 - 13 noiembrie, am pregătit pentru clienți cele mai multe  reduceri din an, la peste 80% dintre produse, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum. Cu oferta de anul acesta estimăm o creștere a numărului de comenzi de aproximativ 15% comparativ cu anul trecut și ne așteptăm la un buget mediu alocat de clienți în valoare de 485 lei. Totodată, bazându-ne și pe experiența edițiilor anterioare,  peste 75%  din valoarea comenzilor va fi generată prin aplicația mobilă, iar prima oră va atinge vârful numărului de comenzi, datorită numeroaselor deal-uri, de neratat, pe care această ediție le oferă și care se epuizează în primele 60 de minute.” a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Câteva dintre ofertele de neratat în Black Friday 2022:

Branduri de top cu cele mai bune oferte de Black Friday: Hugo Boss, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Marella, EA7 , UGG, Nike.

Branduri premium noi în oferta de Black Friday: Off White, Palm Angels, Golden Goose, Alexander McQueen, Nautica.

Branduri din Romanian Corner: Alina Cernătescu, RESENSE, Condur by Alexandru, Gerali, BAROCCA, Antonia M, UNDRESS, Couture de Marie, A&A Vesa, Monarh, Instinctive, Acob a porter, Cactus the Brand, Minionette.

Black Friday 2022 – prețuri începând de la:

Pentru femei și copii:

  • Jachete și veste – 119 RON
  • Ceasuri – 99 RON
  • Tricouri – 29,99 RON
  • Ghete de piele – 199 RON
  • Genți – 99 RON
  • Pantofi sport – 99 RON

Pentru bărbați:

  • Ceasuri – 199 RON
  • Jachete și veste – 159 RON
  • Încălțăminte sport – 159 RON
  • Ghete de piele – 239 RON
  • Tricouri – 49 RON
  • Pantofi sport – 139 RON
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related