O nouă gamă de produse sub umbrela brandului ETi DARE

O nouă gamă de produse sub umbrela brandului ETi DARE

Producătorul de dulciuri ETi lansează pe piața românească, sub umbrela brandului ETi DARE, o nouă gamă de produse – batoane crocante cu ciocolată.

Noile batoane DARE sunt disponibile în două variante de gust: ciocolată neagră, ”with Dark Chocolate”, respectiv ciocolată cu lapte – ”with Milk Chocolate”, venind în întâmpinarea consumatorilor de a identifica mai ușor la raft produsele conform preferințelor de consum. În segmentul ”with Dark Chocolate”, batoanele sunt disponibile în două tipuri de pachete, pentru “on the go” și sharing (45g si 140g), cu un conținut bogat de alune întregi, caramel și nuga, învelite în ciocolată neagră, cu un conținut de minimum 49% cacao. În segmentul ”with Milk Chocolate”, batoanele sunt disponibile în trei sortimente: cu alune, cocos și biscuit. Acestea au textură aparte datorită mixului de ingrediente: nuga, caramel, cacao sau biscuit, învelite în cereale crocante sau arahide întregi și glazură de ciocolată. Sortimentele sunt disponibile atât sub formă de batoane individuale (28g, 40g și 45g), cât și în varianta multi-pack, la pungă (126g si 140g).

”Iubitorii brandului DARE au de acum înainte o opțiune în plus, un baton crocant cu ciocolată neagră sau ciocolată cu lapte, și aceasta este o continuare firească a planurilor noastre de consolidare și extindere DARE, un brand lansat pe piața românească în urmă cu patru ani, care deja de bucură de 92% brand awareness și foarte multă apreciere, fiind recompensat cu distincții, oferite atât de retaileri, cât și de consumatori.”, declară Cristina Săndulescu, Marketing Category Manager, ETi International.

DARE este un brand puternic, cu o personalitate inconfundabilă, dedicat tinerilor dinamici și cu atitudine, iar gustul acestui nou baton crocant, cu o textură diferită, învelit în glazură de ciocolată cu lapte sau ciocolată neagră, nu face decât să surprindă spiritul “dezordonat” și un amestec de experiențe unice.

Imaginea noii game pune în evidență calitatea ingredientelor, dar și ”clean label”, alături de gustul inconfundabil al produselor ETi.

Despre ETi DARE

ETi DARE este unul dintre cele mai puternice branduri din portofoliul producătorului de dulciuri ETi, alături de ETi Milk Burger și ETi Puf.

Prezent pe piața românească din 2018, ETi DARE a primit din partea consumatorilor români o distincție specială pentru inovație pentru batonul cu ciocolată neagră și napolitană DARE, fiind votat 2 ani consecutiv, în 2019 și 2020. În 2020, ETi Dare obține aceeași distincție cu gama ETi DARE Dark Chocolate în cadrul categoriei de tablete de ciocolată, iar în 2021 pentru gama de napolitane neglazurate.

În 2021, ETi DARE a câștigat la Premiile Piața titlul de cel mai puternic brand în categoria Dulciuri, premiu oferit în urma voturilor acordate de către retaileri.

Produsele ETi Dare se adresează consumatorilor care apreciază ingredientele speciale și de calitate, ori de câte ori ei doresc să se bucure de gustul intens al ciocolatei sau al celorlalte ingrediente cu gust fin si special, în momentele de relaxare și răsfăț absolut.

În prezent, sub umbrela ETi DARE, pe piața românească este comercializată o gamă variată de dulciuri: napolitate (glazurate și neglazurate), tablete de ciocolată, batoane, prăjituri și biscuiți cu cereale integrale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related