Betano – primul operator de gaming care devine Suporter Oficial FIFA Club World Cup 2022

Betano – primul operator de gaming care devine Suporter Oficial FIFA Club World Cup 2022

Betano, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, parte a Kaizen Gaming, își extinde susținerea pentru „sportul rege” și devine primul operator din industria de gaming care se alătură ca Suporter Oficial FIFA Club World Cup 2022, una dintre cele mai importante competiții inter-club din fotbalul mondial.

Parteneriatul dintre Betano și FIFA a început în 2022, când Betano a devenit primul operator din lume selectat Suporter Oficial Regional în Europa pentru Cupa Mondială FIFA 2022™. Odată cu extinderea parteneriatului, Betano marchează o nouă premieră în industria de gaming și face încă o dată echipă cu FIFA pe terenul pe care cele mai puternice cluburi din toată lumea își dispută trofeul FIFA Club World Cup 2022.

Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România, a declarat: „Anul trecut, parteneriatul dintre Betano și FIFA pentru Cupa Mondială a stat mărturie pentru pasiunea noastră pentru «sportul rege». În 2023, suntem încântați să extindem acest parteneriat, din poziția de Suporter Oficial al FIFA Club World Cup 2022, și, odată cu el, devotamentul pentru milioanele de fani care urmăresc fotbalul devenit spectacol”.

În cele patru etape competiționale, șapte dintre cele mai puternice cluburi de fotbal din toate colțurile lumii se luptă pentru trofeul suprem, sub ochii a milioane de fani din întreaga lume.

Cupa Mondială a Cluburilor FIFA™ reprezintă una dintre cele mai importante adiții în portofoliul sponsorizărilor sportive ale Betano la nivel global, printre care se regăsesc și competiția internațională emblematică Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™, cluburile sportive Sporting Lisabona, SL Benfica, FC Porto, Olympiacos Pireu, Panathinaikos, Atletico Mineiro, Fluminense, iar, pe plan local, Cupa României™, FCSB și Universitatea Craiova.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 10 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Liga Națională de Golf BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related