REHAU Window Solutions, premiată pentru proiectele dedicate familiilor din România

REHAU Window Solutions, premiată pentru proiectele dedicate familiilor din România
  • REHAU Window Solutions a fost premiată la Gala Itsy Bitsy „Lideri pentru Liderași”
  • Brandul a primit distincția pentru campaniile sociale care au adus un plus de eficiență, siguranță și confort în viața de familie
  • REHAU Window Solutions continuă și în 2023 proiectele prin care oferă suport și empatie familiilor din întreaga țară

REHAU Window Solutions a arătat în ultimii doi ani orientarea către siguranță și confort în viața de familie. Brandul a reșit să se conecteze cu familii din întreaga țară printr-o comunicare autentică, bazată pe susținere și empatie..

REHAU Window Solutions România a primit distincția „Edutainment Leadership Award for Business Organization” la Gala Itsy Bitsy „Lideri pentru Liderași” pentru campaniile sociale derulate în 2022, care au adus un plus de eficiență, siguranță și confort în viața de familie.

În ultimii doi ani, REHAU Window Solutions s-a implicat în numeroase proiecte dedicate familiilor, care au adus în prim-plan starea de bine emoțională a acestora și stimularea creativă a copiilor. Proiectele derulate împreună cu Itsy Bitsy arată orientarea REHAU Window Solutions în zona de responsabilitate socială, ajutând copiii să depășească perioade dificile, cum a fost pandemia, sau să le stimuleze creativitatea prin joacă.

„Ne bucurăm că ne putem implica în astfel de proiecte care se aliniază perfect cu valorile brandului REHAU Window Solutions. Pentru noi, distincția primită la Gala Itsy Bitsy demonstrează că suntem un brand care aduce un aport substanțial în ceea ce privește siguranța și confortul în viața de familie. În ultimii doi ani, cu ajutorul partenerilor noștri, am reușit să dăm viață brandului REHAU, să aprindem o scânteie în inima audienței printr-o relaționare autentică, în care oferim suport și empatie. Parteneriatul cu Itsy Bitsy ne ajută să ne conectăm cu familii din întreaga țară, pe care le surprindem în confortul căminului și le oferim bucuria de a fi împreună”, a spus Mihaela Paraschiv, Corporate Communication & Marketing Manager REHAU Window Solution România.

Proiectul „Super mame dincolo de ferestre” a fost prima colaborare dintre REHAU Window Solutions și Itsy Bitsy, prin care mamele care se simt copleșite de griji au primit suportul emoțional necesar pentru a regăsi puterea de a fi alături de familie. REHAU a deschis ferestrele a peste 600 de familii, iar prin intermediul campaniilor radio și online a comunicat către un target de peste 3,5 milioane de adulți din marile orașe ale țării.

Totodată, REHAU Window Solutions și Itsy Bitsy au construit un proiect dedicat sărbătorilor de iarnă, prin care familii din întreaga țară au primit bucuria de a fi împreună și au fost suprinse în confortul propriului cămin.

În 2022, REHAU Window Solutions a adăugat în calendar „1uniFEST”, eveniment dedicat zilei de 1 iunie, cu trei ateliere organizate pentru copii prezenți - ENERGIE, ECHILIBRU și IMAGINAȚIE. Acestea reflectă valorile și viziunea REHAU Window Solutions pentru generațiile actuale și viitoare. Copiii s-au putut bucura de activități precum desen, sărituri în sac și jocuri interactive de echipe. Evenimentul a avut loc în parcul Alexandru Ioan Cuza din București și a adunat peste 130.000 de participanți.  

Parteneriatul dintre REHAU Window Solutions și Itsy Bitsy va continua și în 2023. Pe lângă activitățile tradiționale, anul acesta va adresa problema lipsei de comunicare dintre generații. Astfel, va fi lansată o serie de materiale care-i vor îndemna pe adulți „să-și deschidă ferestrele” către noile generații, printr-o mentalitate deschisă.

REHAU Window Solutions reinventează ferestrele și ușile în fiecare zi. Pentru o viață mai bună. Abordarea sa unică de reciclare EcoPuls reprezintă un concept de durabilitate de neegalat în industrie. În calitate de pionier și conducător al soluțiilor industriale durabile, REHAU Window Solutions este cel mai important expert în soluții de sisteme holistice de-a lungul întregului lanț valoric: Windows. Reinvented for modern life.

Grupul REHAU are o cifră de afaceri anuală de peste patru miliarde de euro cu soluții pe bază de polimeri. Conectează REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive drept companii puternice sub un singur acoperiș. REHAU Industries este o corporație independentă și combină diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions. Peste 12.000 de angajați din peste 150 de locații din întreaga lume lucrează împreună pentru a îmbunătăți continuu viața prin utilizarea tehnologiilor inovatoare și durabile pentru construcții, ferestre, mobilier și sectoarele industriale: Engineering progress. Enhancing lives.

REHAU are o istorie de 27 de ani în România și are în prezent 88 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 50 de milioane de euro în 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related