Betano extinde parteneriatul cu FRAS pentru Campionatul Național de Raliuri 2023

Betano extinde parteneriatul cu FRAS pentru Campionatul Național de Raliuri 2023

Betano, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, parte a Kaizen Gaming, și Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) extind parteneriatul pentru Campionatul Național de Raliuri. Cea mai importantă competiție de sporturi de motor din România va purta și în 2023 numele de Campionatul Național de Raliuri BETANO (CNRB).

Parteneriatul cu FRAS a început în 2020, marcând prima inițiativă a brandului de sponsorizare a sporturilor cu motor, în linie cu strategia companiei de a susține sportul și sportivii de performanță în toate țările în care activează.

Suntem onorați să continuăm, pentru al patrulea an, parteneriatul cu FRAS, pentru una dintre cele mai spectaculoase probe sportive de acest gen. Privim cu încredere spre noul sezon competițional și avem convingerea că, alături de Federație, ne putem duce mai departe angajamentul de a rămâne implicați activ în performanța sportului românesc și în experiența trăită de fanii săi”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO Romania.

Continuitatea parteneriatului cu Betano România demonstrează trend-ul bun stabilit în ultimii ani de Federație, atât din punct de vedere al imaginii, cât și din punct de vedere al interesului publicului față de competițiile noastre. Nu pot să nu îmi amintesc în acest moment de unul din primele proiecte făcute împreună, Campionatul de Digital Motorsport, în 2020, în pandemie, atunci când puțini mai susțineau sportul. Le mulțumesc, așadar, partenerilor noștri, atât pentru curajul de la început, cât și pentru încrederea de acum!”, a declarat și Norris Măgeanu, președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv.

Ediția din 2023 a Campionatului Național de Raliuri BETANO se va desfășura în opt etape, în perioada 6 mai – 29 octombrie, după cum urmează:

  • Raliul Harghitei – 6-7 mai
  • Raliul Argeșului – 27-28 mai
  • Raliul Maramureșului – 24-25 iunie
  • Raliul Sibiului – 14-15 iulie
  • Raliul Moldovei – 4-5 august
  • Raliul Iașului – 9-10 septembrie
  • Raliul Clujului – 30 septembrie – 1 octombrie
  • Raliul Brașovului – 28-29 octombrie

În sprijinul ediției de anul acesta și a experienței desăvârșite a sporturilor cu motor, Betano va oferi promoterului fiecărei etape de concurs câte un bonus valoric.

Parteneriatul cu FRAS pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO face parte din portofoliul extins al sponsorizărilor sportive pe care Betano le desfășoară atât în România, cât și în Grecia, Cipru, Germania si Portugalia, dar și la nivel regional, prin sponsorizarea unor competiții globale de renume.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 10 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) este, conform Legii, singura federație națională pentru sportul automobilistic recunoscută de Guvernul României, prin intermediul Ministerului  Sportului. În prezent, FRAS are sub egida sa un total de 23 de campionate diferite cu un total de 166 de evenimente anual, 2789 de sportivi licențiați și 400 de arbitri. Anual, aproape jumătate de milion de spectatori asistă la evenimentele organizate sub steagul Federației Române de Automobilism Sportiv.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related