Polițe RCA disponibile direct pe Autovit.ro. Utilizatorii pot compara pe platformă toate ofertele de pe piață și pot genera online și instant asigurarea auto obligatorie

Polițe RCA disponibile direct pe Autovit.ro. Utilizatorii pot compara pe platformă toate ofertele de pe piață și pot genera online și instant asigurarea auto obligatorie

Începând cu luna Februarie 2023, Autovit.ro pune la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de a contracta asigurări de răspundere civilă prin intermediul platformei dedicate RCA. În doar câteva minute, polițele RCA se pot emite online, pe platformă fiind disponibile oferte de la cei mai importanți asiguratori auto de pe piața din România.  Utilizatorii Autovit.ro pot compara toate ofertele existente pe piață și pot alege cea mai ieftină asigurare pentru ei, indiferent unde se află sau ce dispozitiv aleg sa folosească. Plata se face cu cardul, polița este transmisă pe adresa de mail, iar datele mașinii rămân salvate pe platformă. Astfel, în mai puțin de 5 minute orice posesor auto își poate reînnoi polița RCA urmând ca, înainte de expirare, să primească o notificare pentru reînnoirea asigurării auto.

Pentru emiterea online a polițelor RCA, Autovit.ro colaborează cu Safety Broker de Asigurare SA, parte a grupului UNILNK Polonia, companie de brokeraj de asigurări autorizată în conformitate cu legislația specifică, iar utilizatorii sau vizitatorii platformei pot încheia, astfel, contracte direct cu cei mai importanți asiguratori de pe piață. Platforma Autovit.ro dedicată RCA este gestionată direct de Safety Broker de Asigurare, care răspunde de informațiile publicate, precum și de încheierea și executarea contractelor de asigurare. Safety Broker de Asigurare este cea mai mare societate de brokeraj de pe piaţa locală, cu o cotă de piaţă de aproape 8%.

“Parteneriatul cu Safety Broker de Asigurare SA, face parte din strategia noastră de a extinde utilitatea platformei Autovit.ro și de a veni în întâmpinarea utilizatorilor, vizitatorilor sau a dealerilor auto cu servicii concrete, complete și integrate pentru oricine este interesat de vânzarea sau achiziția unei mașini. În ultimii ani am fost foarte atenți la nevoile pieței și am observat că se pune un accent tot mai mare pe informare, accesibilitate și celeritate. Motiv pentru care am început să construim un ecosistem de servicii, care să transforme Autovit.ro în cea mai mare platformă online INTEGRATĂ de anunțuri auto din România. De la generarea rapoartelor de istoric auto, la accesarea creditelor pentru cumpărarea unei mașini și continuând cu emiterea poliței RCA direct de pe site”, a declarat Andrei Dumuța, General Manager Autovit.ro.

În 2021, Autovit.ro a integrat in platforma serviciul de generare a rapoartelor de istoric auto pentru a crește nivelul de informare al utilizatorilor și pentru a crea premisele unor tranzacții auto sigure și corecte. De asemenea, anul trecut, Autovit.ro a venit în sprijinul utilizatorilor cu posibilitatea accesării unui credit de nevoi personale pentru achiziționarea unei mașini noi sau second-hand, direct din platforma online.

Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second-hand, cu peste 3 milioane de vizitatori lunar și peste 1.000 de dealeri auto care folosesc serviciile companiei. Potrivit unui studiu Unlock Market Research, 78% dintre românii interesați de domeniul auto au folosit Autovit.ro pentru a vinde sau a cumpăra o mașină.

Aparținând OLX Group și cu o experiență de 23 de ani pe piața din România, Autovit.ro consolidează relațiile între vânzători și cumpărători și oferă acces la informații de încredere și consultanță asupra vânzărilor de autoturisme, camioane, autoutilitare, motociclete, utilaje de construcții, mașini agricole și piese auto second-hand.

Safety Broker, parte a Grupului Unilink SA - liderul pieței de brokeraj în asigurări din Polonia, este cel mai mare broker de asigurare ce operează în România și Republica Moldova prin 150 de birouri teritoriale. Compania dispune în prezent de una dintre cele mai dezvoltate reţele teritoriale de sucursale şi agenţii la nivel național.

Cu o experiența de peste 17 ani și un portofoliu de peste 1 milion de clienți, Safety Broker este de 10 ani consecutiv liderul pieței de brokeraj în asigurări. În 2021 a devenit primul broker creator de produse de asigurare din România, în urma avizului favorabil obținut din partea ASF.

Prin numeroasele parteneriate strategice, Safety Broker oferă clienților servicii de asigurare adaptate nevoilor lor, obținute prin selectarea atentă a ofertelor din piață și prin verificarea minuțioasă a tuturor clauzelor și condițiilor contractuale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


OLX Group

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related