Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare, noua serie Galaxy A oferă tuturor o tehnologie mobilă remarcabilă. 

Samsung lansează astăzi noile telefoane Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G, două smartphone-uri inovatoare proiectate pentru a susține angajamentul Samsung Galaxy de a le oferi tuturor utilizatorilor o experiență mobilă remarcabilă. Ultimele îmbunătățiri aduse seriei Galaxy A vă vor ajuta să înregistrați videoclipuri stabile și clare sau să faceți poze de calitate bună chiar și în condiții de luminozitate scăzută. În plus, acum puteți să faceți pe telefon și mai multe lucruri care vă plac, datorită bateriei care durează mai mult de două zile[1].

Experiențele mobile de calitate ne sunt din ce în ce mai esențiale astăzi. Cu îmbunătățiri continue aduse seriei Galaxy A, ne asigurăm că din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume au acces la inovațiile noastre”, declară TM Roh, President and Head of Mobile eXperience Business at Samsung Electronics.

 

Realizați fotografii awesome atât ziua, cât și noaptea și bucurați-vă de instrumentele de editare

Cu Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G puteți face fotografii memorabile de o calitate mult mai clară, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, utilizând capabilitățile de Nightography și de inteligență artificială. Indiferent dacă doriți să faceți selfie-ul perfect sau să intrați în apeluri video, Galaxy A54 va asigura detalii uimitoare de redare datorită camerei frontale de 32 MP.

Noile smartphone-uri produc videoclipuri de o claritate excepțională, fără blur, datorită stabilizării optice a imaginii (OIS) și stabilizării digitale a imaginii video (VDIS) îmbunătățită. Chiar și atunci când filmați din mers, puteți fi siguri că rezultatul final va fi unul satisfăcător. Pentru aventuri nocturne sau în condiții de lumină scăzută, modul Night vă va ajuta să surprindeți și mai multe detalii datorită extinderii dimensiunii pixelilor camerei.

De asemenea, utilizatorii pot elimina acum umbrele și reflexiile nedorite pentru prima dată pe seria Galaxy A, datorită instrumentelor de editare îmbunătățite.

 

Performanțe awesome datorită display-ului luminos, a 5G-ului rapid și a bateriei de lungă durată

Ambele dispozitive sunt echipate cu ecrane captivante super AMOLED, de 6,4 inci[2] pe Galaxy A54 5G și respectiv 6,6 inci[3] pe Galaxy A34 5G. Ambele ecrane au fost îmbunătățite pentru o vizibilitate mult mai mare în exterior, chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu Vision Booster îmbunătățit și o rată de reîmprospătare de 120Hz, ecranele vor funcționa fără cusur indiferent de condițiile de iluminare.

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G garantează, de asemenea, până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Aceste caracteristici vă permit să aveți constant acces la cel mai recent software și la cele mai bune opțiuni de securitate, maximizând astfel ciclul de viață al smartphone-ului.

 

Rămâneți conectat fără a vă compromite securitatea datelor

Experiențele mobile îmbunătățite se bazează pe o securitate avansată. Cu Samsung Knox, datele sunt păstrate în deplină siguranță datorită securității mobile oferite de aplicație. Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G vor oferi acces la dashboard-ul de securitate și confidențialitate, ceea ce facilitează vizualizarea și gestionarea modului în care aplicațiile vă stochează datele. Atunci când doriți să partajați în siguranță fișiere importante care conțin informații sensibile sau personale puteți folosi Private Share[4]. Această opțiune permite partajarea fișierelor doar către destinatarii selectați în limite de timp bine definite, iar capturile de ecran sunt dezactivate.

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G sunt compatibile cu ecosistemul Samsung Galaxy și oferă conectivitate perfectă între dispozitive. Utilizatorii pot obține 100 GB spațiu de stocare în cloud și pot face cu ușurință și în siguranță back up la fotografii pe OneDrive, utilizând pe o perioadă de probă de șase luni Microsoft 365 Basic[5], accesibilă pe Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G.

 

Disponibilitate

Galaxy A54 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome White.

Galaxy A34 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome Silver.

Atât Galaxy A54 5G, cât și Galaxy A34 5G vor fi disponibile în martie[6], începând cu piețele selectate din Europa și Asia de Sud-Est.

 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, electrocasnicelor, a sistemelor de rețea, a sistemelor LSI și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

* Specificațiile pot varia în funcție de piață.
* Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capabilitățile produsului pot fi modificate fără notificare.

[1] Durata reală de viață a bateriei, timpul de încărcare și timpul de utilizare pot varia în funcție de mediul de rețea, tiparele de utilizare, numărul de apeluri și mesaje, frecvența de încărcare și alți factori.
[2] Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,4 inci pe întregul dreptunghi și de 6,3 inci pentru colțurile rotunjite. Zona de vizualizare reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și circumferinței camerei.
[3] Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,6 inci pe întregul dreptunghi și de 6,4 inci pentru colțurile rotunjite. Zona de vizualizare reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și circumferinței camerei.
[4] Funcțiile Private Share necesită atât ca expeditorul, cât și destinatarul să aibă dispozitive mobile Galaxy cu Android 9 sau o versiune ulterioară și aplicația Private Share instalată.
[5] Disponibil pe un dispozitiv Samsung cu funcția de sincronizare OneDrive-Gallery. Utilizatorii trebuie să sincronizeze Galeria cu OneDrive pentru a obține oferta. Oferta nu este disponibilă pentru abonații premium Microsoft 365 sau OneDrive existenți (precum încercările gratuite) sau foști abonați Microsoft 365 sau OneDrive, care și-au anulat abonamentele premium în ultimele 90 de zile. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și operator.
[6] Disponibilitatea și momentul lansării pe plan local pot varia în funcție de piață și operator.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related