Sonia Marta este finalistă la premiile globale Women Changing the World 2023

Sonia Marta este finalistă la premiile globale Women Changing the World 2023

Sonia Marta, autoarea cărții "The Rapping Astronaut", a fost selectată ca finalistă la Premiile Women Changing the World 2023, în categoria Young Women of the Year.

Premiile Women Changing the World, prezentate de invitata preferată a lui Oprah Winfrey, Dr. Tererai Trent, celebrează și recunosc femeile care au obținut un succes remarcabil în domenii precum sustenabilitatea, munca umanitară, leadership-ul, tehnologie, dezvoltarea de produse, educație, sănătate și inovație. Premiile sunt concepute pentru a recunoaște numărul tot mai mare de femei care conduc drumul spre un viitor mai bun pentru noi toți și pentru a inspira alte femei să ia măsuri.

Dr. Trent explică: "Aceste femei excepționale sunt aici pentru a trezi inimile, pentru a da permisiunea de a-ți recăpăta visurile și pentru a inspira femeile din întreaga lume să se unească și să deschidă un drum mai luminos pentru toți. Ascensiunea femeilor este trezirea tuturor."

Sonia a început să scrie de la o vârstă foarte fragedă. Prima ei carte a fost publicată când avea 10 ani - o carte de poezie românească. De atunci, Sonia a vizitat grădinițe, școli și universități și a participat la intalniri online și evenimente, inspirând peste 2.500 de copii din întreaga lume, având colaborări cu WorldVision și Lynkube. Ea este foarte pasionată de ceea ce face și îi place să descopere artele frumoase și să iși dezvolte și alte abilități alături de scris!

Această muncă este importantă pentru că Sonia este un model pentru tinerii adulți, un exemplu despre cum pasiunea și determinarea pot transforma o idee în realitate. De când și-a început călătoria, a inspirat și alți elevi să devină autori.

Viziunea lui Dr. Trent pentru aceste premii este de a împuternici femeile din întreaga lume să-și recupereze visele sacre și să cheme femeile din întreaga lume să se unească și să deschidă drumul către un viitor mai bun pentru toți.

Poate fi dificil să faci lumea să se schimbe, dar Sonia oferă acest sfat celor care se gândesc să urmeze chemarea de a face o diferență.

"Unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri pentru un scriitor este o pagină goală. Luând inițiativa să scriu primul paragraf, am descoperit că pot învinge fricile mele și îmi pot da frâu liber creativității."

Sonia Marta, elevă la International British School of Bucharest, este mândră de realizările sale; în ultimele 12 luni, prima sa carte în engleză, The Rapping Astronaut, a fost tradusă și publicată în ucraineană, a obținut locul trei la Outstanding Creator Awards USA la categoriile Cărți Ilustrate și Cărți Motivaționale & Inspirationale,  a avut sesiuni cu peste 2.500 de copii, discutând fie despre importanța cititului, despre cărțile ei sau despre procesul de a realiza o carte. Ea atribuie acest succes sprijinului primit din partea educatorilor și a mediului privat, dar și mesajelor primite din întreaga lume de la cititorii ei.

Ea este hotărâtă să aibă un impact prin munca sa. Viziunea ei pentru viitor este să exploreze lumea și să împărtășească experiențele și perspectiva ei unică cu ceilalți. De asemenea, dorește ca poveștile ei să aibă un impact pozitiv asupra copiilor din întreaga lume, fie prin abordarea unor probleme sociale critice, oferind confort și speranță altora, fie pur și simplu distrând și inspirând micii cititorii.

Câștigătorii premiilor Women Changing the World 2023 vor fi anunțați la un eveniment glamour în Londra, Marea Britanie, pe 18 aprilie 2023.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related