George x DjSuperStore. Muzică pe beat-uri de inteligență financiară

George x DjSuperStore. Muzică pe beat-uri de inteligență financiară

Ce crede lumea: că artiștii n-au nicio treabă cu afacerile.

Ce crede George: că oricine poate deveni un antreprenor, cu instrumentele potrivite. No pun intended.

Dacă vrei să te apuci de muzică, dacă ai deja un studio sau, pur și simplu, ești un music head împătimit, cu siguranță că cel mai des ai auzit „e greu să faci bani din muzică”, „e complicat să începi un business în muzică” sau „muzica e doar un hobby și-atât”. George e de altă părere și vrea să-ți dovedească contrariul cu cel mai nou parteneriat din oraș.

Din hub-ul DjSuperStore, George salută toți împătimiții muzicii, antreprenorii din domeniu și pasionații de sunet. George e ca tine. Îi place arta, tehnologia și e 100% digital. Asta știai deja. Ce nu știai e că, mai nou, îl găsești la DjSuperStore. Pentru că e și fan muzică și inovație în muzică.

George vrea să inoveze în tot ceea ce face, dar adevărul e că cel mai bine știe să inoveze în banking. Așa că își pune skill-urile în slujba ta, pentru că e ferm convins că și artiștii pot face finance.

 

Ce face George pentru tine, mai precis?

Hai să-ncepem cu ce e mai entertaining.

De acum e mai simplu sa-ți faci upgrade la setup-ul tău de DJ sau chiar la cel din studio. Cu George poți face cumpărături în 12 rate cu cardul de credit BCR, în showroom-ul DjSuperStore sau online.

Și continuăm în forță cu oferte care fac produsele DjSuperStore mai accesibile: ai reduceri de până la 10% la echipamente pentru DJ, Studio și producție muzicală, la brandurile selectate.

Mai mult, am pus la cale o serie de content care vrem să te susțină să devii mai sigur pe tine în lumea antreprenoriatului muzical și să te ajute să îndeplinești cât mai multe inițiative și planuri pe care le ai.

Îți pregătim ateliere de educație financiară,
pentru persoane fizice: Școala de bani
pentru antreprenori: Școala de business 

Iar pe durata parteneriatului, vom crea o serie de workshop-uri și podcast-uri care atacă o mulțime de teme, cu o mulțime de oameni din domeniu care îți vor dovedi că „se poate”.

Entrepreneurship pentru artiști 
Cum să începi o afacere în muzică
Artist VS Antreprenor 

Dacă ești în căutarea unui spațiu dedicat unde să te întâlnești cu George.Primul banking inteligent. și cu alți pasionați de muzică, poți face networking în cafeneaua Mugshot din cadrul hub-ului DjSuperStore, unde te așteaptă încă o surpriză: ai 10% reducere cu cardul tău George la Mughshot și poți lucra în co-working space-ul George special amenajat pentru tine.

„De când s-a lansat, George și-a dorit, prin fiecare inițiativă, să fie mai aproape de comunitățile creative. Acum am făcut un pas important – susținem industria muzicală cu un parteneriat care își dorește să ofere DJ-ilor, producătorilor muzicali, pasionaților de muzică și antreprenorilor din industria muzicală din România un sprijin real – și nu vorbim doar de discount-uri, ci și de o mulțime de workshop-uri și training-uri prin care vrem să ajutăm să integrăm finanțele și lumea aceasta financiară, care de multe ori este complicată, cât mai ușor în viața lor. Știm că vorbim cu o comunitate de early-adopters, de fani noi tehnologii. Așa că vrem să le oferim mai mult decât o soluție, un produs sau un serviciu de calitate. Le oferim sprijin și expertiză, pentru ca ei mai departe să-și poată urma pasiunile și dezvolta afacerile.", Katerina Todorovski, Head of Brand Marketing, BCR.

„ Pentru noi, DjSuperStore n-a fost niciodată doar un magazin. Ci am încercat printr-o serie de inițiative să fim o voce puternică și să sprijinim artiștii să-și urmeze pasiunea sau să-și dezvolte cariera. Suntem foarte entuziasmați de noul nostru parteneriat cu George. Ne bucurăm că un brand mare, cum e George, se implică real în sprijinirea comunităților creative și a tinerilor. Ne bucurăm că George și-a unit forțele cu noi și suntem siguri că prin acest parteneriat am făcut un pas înainte în susținerea comunității și a artiștilor care sunt sau isi doresc sa devină antreprenori.”, Robert Graur, Founder & CEO (DjSuperStore). 

“BCR Social Finance este programul special al Grupului BCR și al Fundației Erste care sprijină antreprenorii și educația în România. Misiunea BCR Social Finance este de crea impact social, iar prin noul parteneriat cu DjSuperStore ne dorim să ajutăm artiștii întreprinzători să își dezvolte pasiunile prin micro-credite flexibile și educație de business. Credem că un ajutor cât de mic la momentul potrivit poate schimba vieți și că dezvoltarea antreprenorilor și comunităților de antreprenori înseamnă o viață mai bună pentru întreaga societate.”, Ștefan Buciuc, CEO BCR Social Finance. 

Intră și tu în comunitatea George x DjSuperStore pentru a avea acces la cele mai cool experiențe, evenimente și festivaluri.
Lets make history together.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related