Serialul de succes Star Trek: Strange New Worlds va reveni pe SkyShowtime în această vară

Serialul de succes Star Trek: Strange New Worlds va reveni pe SkyShowtime în această vară

Sezonul doi al seriei de zece episoade produse de CBS Studios va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime din iunie.    

Cu ocazia First Contact Day, SkyShowtime anunță că noul sezon din Star Trek: Strange New Worlds va fi disponibil în exclusivitate pe platformă, în această vară.  Produs de CBS Studios, sezonul doi din Star Trek: Strange New Worlds va fi disponibil pe SkyShowtime din iunie, câte un nou episod, din totalul de zece, fiind disponibil săptămânal.

Star Trek: Strange New Worlds este povestea anilor în care Căpitanul Christopher Pike era la cârma U.S.S. Enterprise. Serialul îi prezintă pe favoriții fanilor, Anson Mount în rolul Căpitanului Christopher Pike, pe Rebecca Romijn în rolul lui Number One și pe Ethan Peck în rolul Ofițerului Spock. Serialul îi urmărește pe Căpitanul Pike, Ofițerul Spock și Number One în anii dinaintea îmbarcării Căpitanului Kirk pe U.S.S. Enterprise, în timp ce explorează noi lumi în jurul galaxiei.

Serialul îi are ca protagoniști pe Jess Bush în rolul Asistentei Christine Chapel, pe Christina Chong în rolul lui La’an Noonien-Singh, pe Celia Rose Gooding în rolul Cadetului Nyota Uhura, pe Melissa Navia în rolul Lt. Erica Ortegas și pe Babs Olusanmokun în rolul Dr. M’Benga. Sezonul doi include, de asemenea, revenirea invitatului special Paul Wesley în rolul lui James T. Kirk, precum și pe Carol Kane într-un rol recurent - Pelia.

Sezonul doi din Star Trek: Strange New Worlds este produs de CBS Studios, Secret Hideout și Roddenberry Entertainment. Akiva Goldsman și Henry Alonso Myers sunt co-showrunners. Goldsman, Alex Kurtzman și Jenny Lumet sunt producători executivi, alături de Alonso Myers, Aaron Baiers, Heather Kadin, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry și Trevor Roth. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Sezonul doi din Star Trek: Strange New Worlds include un episod crossover, care cuprinde atât acțiune-live, cât și animație, în care Tawny Newsome din Start Trek: Lower Decks îl interpretează pe Ensign Beckett Mariner, iar Jack Quaid pe Ensign Brad Boimler, când se alătură U.S.S. Enterprise. Episodul a fost regizat de Jonathan Frakes, actorul și regizorul Star Trek: The Next Generation și Star Trek: Picard.

Primul sezon din Star Trek: Strange New Worlds este deja disponibil pentru vizionare, numai pe SkyShowtime.

Serviciul SkyShowtime este disponibil pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime disponibilă pentru pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului skyshowtime.com. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 11.04.2023, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață.

SkyShowtime este noua mare platformă de streaming a Europei, cu lansări în peste 20 de piețe cuprinzând peste 90 de milioane de familii. Disponibil în prezent în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. 

O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime aduce divertisment, filme și seriale originale de top de la branduri emblematice precum Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va fi totodată casa unui număr de producții locale exclusive, precum și a serialelor SkyShowtime Originals.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related