Cinematograful – destinația pentru deconectare. Top 5 filme  de box office de vizionat acum la cinema

Cinematograful – destinația pentru deconectare. Top 5 filme  de box office de vizionat acum la cinema

Cinema City dă startul lunii mai cu cinci filme spectaculoase care merită trăite în sala de cinema,  publicul având posibilitatea să aleagă formatul în care să vizioneze filmul preferat. Cinci filme și cinci motive sa vii acum la cinema: timp liber de calitate, experiență spectaculoasă de vizionare a filmelor, distracție alături de familie sau prieteni, întâlniri romantice reușite și reducerea stresului.

Spectatorii dornici de adrenalină au de ales între experiența imersivă de la IMAX,  unde cel mai mare ecran te face să fii parte din film și să ai un spectacol vizual aparte sau tehnologia revoluționară 4DX în care acțiunea de pe ecran este sicronizată cu efectele speciale, iar scaunele mobile, soluțiile ambientale și efectele senzoriale de ultimă generație (apă, vânt, mișcare și miros) vor oferi cinefililor o experiență cinematografică memorabilă. Fanii vacanțelor all inclusive pot opta pentru conceptul VIP, bucurându-se de o experiență premium de 5 stele: open bar cină și băuturi, popcorn și nachos nelimitate și  confortul fotolilor computerizate extensibile într-o sală de cinema elegantă.

Aşadar, în luna mai, o destinație perfectă pebtru deconectare  este si  sala de cinema unde fanii se pot relaxa la cinema vizionând cele mai tari premiere.

 

In ce format să vizionezi filmele la cinema? Depinde de ceea ce spectatorii își doresc.

Gardienii Galaxiei Vol. 3

Din 5 mai, Pom Klementieff, Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Karen Gillan revin pe marele ecran într-o nouă aventură şi mai spectaculoasă, presărată cu multă acţiune şi umor, din populara serie „Gardienii Galaxiei”.

Acest ultim film din trilogia lui James Gunn  filmat pentru  IMAX  a fost creat pentru a fi vizionat în sala IMAX , oferind spectatorilor  cu până la 26% mai multă imagine decât ecranele obișnuite. Pentru cei dornici de adrenalină formatul 4DX permite să trăiești filmul la maxim,  acțiunea de pe ecran sincronizându-se cu efectele speciale senzoriale.  Însă pentru fanii trilogiei sala de cinema cea mai aproape de tine este locul perfect de vizionat  indiferent dacă este 2D, 3D, 4DX sau IMAX.

 

Beau is afraid

Nerăbdător să vezi cel mai nou film cu Joaquin Phoenix?  Din 12 mai “Toate fricile lui Beau” este la cinema în format 2D. Un film horror, o comedie, o poveste semnată de Ari Aster, cu Joaquin Phoenix în rolul principal. Ia-ți pijamaua preferată și înfruntă toate fricile lui Beau la cinema.

 

Din nou îndrăgostită

Dacă îți era dor de Celine Dion acum ai șansa să o vezi din 12 mai pe marile ecrane. Mai mult, Celine a făcut și muzica pentru coloana sonoră a producției, iar asta marchează primele melodii ale cântăreței, după o pauză de aproape patru ani. Alături de Celine mai joacă actorii Priyanka Chopra, Sam Heughan și Nick Jonas, iar filmul spune povestea unei femei care încearcă să treacă peste moartea logodnicului ei, în timp ce-i trimite mesaje pe vechiul număr de telefon. În timp, ea ajunge să formeze o conexiune cu un bărbat care a primit acel număr de telefon, fără ca ea să știe.

Trăiești o experiență unică dacă vizionezi această poveste minunată din celebrele fotolii de piele complet computerizate Lazy Boys din sălile VIP cu capacitate redusă, savurând popcorn și nachos cu refill nemilitat, totul la prețul unui singur bilet de cinema.

 

Furios şi iute X

Având premiera în 19 mai, „Furios şi iute X” este clar pentru iubitorii de senzații tari, iar vizionarea filmului îţi poate aduce şi o super experienţă de pilot profesionist pe un circuit de curse din UK! „Furios şi iute X” e disponibil în toate formatele, însă formatele IMAX și 4DX oferă  o experiență completă și o doză în plus de distracție și suspans.

În acest al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes - temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011).

Cumpără un bilet la filmul Furios și Iute X până pe 1 iunie 2023, ora 23:59, în orice cinematograf Cinema City Romania și poți câștiga Marele Premiu: o experiență unică de pilot de curse în UK!

 

 

Mica Sirenă

Din 26 mai, cea mai iubită sirenă a tuturor timpurilor revine pe marele ecran într-o reinterpretare a clasicei poveşti pentru marele ecran. „Mica Sirenă” va fi cu siguranță un hit la box office, fiind la cinema în formatele dublat și subtitrat. Iar ziua de 1 iunie poate fi cea mai potrivită să te bucuri alături de copilul tău.Familile pot alege să sălile VIP pentru o experiență completă, spectatorii având înainte de film open bar&meniu  și popcorn nelimitat. Iar pentru cei care doresc să experimenteze Regatul de sub apă atunci este obligatoriu să opteze pentru formatele 4DX și IMAX , unde pot fi trăit cu toate simţurile povestea Disney.

 

 

Apropierea

În data de 16 mai se va organiza o proiecție eveniment simultană în toate cele 28 de cinematografe  Cinema City  din orașele București, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, Buzau, Constanta, Deva, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Severin, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Ramnicu Valcea pentru vizionarea  filmului „Apropierea”, o producţie răscolitoare, despre violenţă domestică şi prejudecăţi.

Există lucruri despre care nu se poate vorbi. În schimb, există lucruri care nu pot fi ținute sub tăcere, iar daca proiecția poate convinge cel puțin un copil & adult să ceara ajutor  sau  să ajute, atunci această peliculă și-a atins scopul.

Andrea construiește de una singură o viață mai sigură pentru cei doi copii ai ei, după ce și-a băgat în închisoare fostul partener abuziv. Cu toate acestea, eforturile ei sunt constant puse la încercare de mica și conservatoarea comunitate din Transilvania, în care trăiește. Majoritatea sătenilor îl susțin deschis pe fostul ei partener și pe familia sa prestigioasă și nu cred că bărbatul a comis fapta pentru care este închis, acuzându-le pe Andrea și pe fiica ei că au lansat acuzații false împotriva lui. Când află vestea că bărbatul va fi eliberat înainte de termen, Andrea decide să lupte împotriva mentalității comunității în care trăiește și împotriva sistemului de justiție românesc, pentru a-și proteja copiii și pentru a se vindeca de traumele trecutului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related