Noile game Nature Box îți oferă momente fructate de răsfăț

Noile game Nature Box îți oferă momente fructate de răsfăț

Gamele Nature Box Cherry și Nature Box Melon oferă părului îngrijire profundă datorită formulelor vegane certificate COSMOS Natural.

Cine spune că nu poți avea o experiență senzorială de fiecare data când intri la duș sau că produsele de îngrijire ce au la bază ingrediente de origine naturală nu pot avea un parfum senzațional? Nature Box aduce în această primăvară pe piață două game noi, cu note senzuale de cireșe și pepene de Kalahari, ce oferă părului îngrijire naturală și, totodată, un parfum delicat de fructe.

Gama de îngrijire a părului Nature Box Cherry cu ulei din sâmburi de cireșe presat la rece, este special concepută pentru părul rebel și oferă un efect anti-electrizare, pentru un aspect neted și îngrijit, în timp ce gelul de duș Nature Box Cherry oferă o experiență de răsfăț la duș, datorită parfumului îmbietor. Gama de îngrijire a părului Nature Box Melon cu ulei din sâmburi de pepene de Kalahari presat la rece îngrijește delicat scalpul dizolvând sebumul în exces și protejează vârfurile uscate, oferind un parfum răcoritor de pepene. 

Noua linie Nature Box Cherry include șampon și balsam pentru îngrijirea părului, precum și gel de duș pentru corp - cu ulei din sâmburi de cireșe presat la rece. Toate cele trei produse din gama Nature Box Cherry au o formulă vegană și 98% ingrediente de origine naturală (inclusiv apă).

Șamponul Nature Box Smoothness cu ulei din sâmburi de cireșe presat la rece, 385 ml, ajută la îmblânzirea părului rebel și împiedică electrizarea. Uleiul din sâmburi de cireșe presat la rece din componența formulei de curățare este un ulei parfumat, bogat în acizi grași esențiali ce formează o barieră de protecție împotriva razelor UV și antioxidanți naturali, precum vitamina A și vitamina E ce hrănesc activ firul de păr. 98% ingrediente de origine naturală. Răsfață-ți simțurile și oferă-i părului tău îngrijirea pe care o merită.

Balsam Nature Box Smoothness cu ulei din sâmburi din sâmburi cireșe presat la rece, 385 ml, susține, de asemenea, performanța anti-electrizare, fiind partenerul perfect pentru părul rebel ce are nevoie de îngrijire delicată. Lasă-te răsfățat de parfumul delicat de cireșe și textura non-grasă a acestui produs.

Gelul de duș Nature Box cu ulei de sâmburi de cireșe presat la rece, 385 ml, completează noua gamă pentru un moment de răsfăț desăvârșit cu parfum fructat.

Descoperă noul șampon de curățare zilnică Nature Box Melon potrivit pentru scalpul gras și vârfurile uscate. Formula non-grasă cu ulei din sâmburi de pepene de Kalahari presat la rece dizolvă activ sebumul în exces și conține acizi grași esențiali, Omega 6 & Omega 9 și antioxidanti ce au numeroase beneficii pentru îngrijirea părului.

Șampon Nature Box Daily Cleanse cu ulei din sâmburi de pepene presat la rece, 385 ml. Bucură-te de senzația de prospețime oferită de parfumul delicat de pepene galben de Kalahari.

 

NATURE BOX ARE GRIJĂ DE PLANETĂ

Recipientele transparente din liniile Nature Box Cherry și Melon - la fel ca toate recipientele Nature Box - sunt reciclabile și fabricate din 100% Social Plastic®. Liniile Nature Box Cherry și Melon nu conțin silicon, parabeni sau coloranți artificiali și sunt produse în conformitate cu standardele ridicate prevăzute de Cosmos Natural. Produsele Nature Box nu conțin microplastice.

 

CE ÎNSEAMNĂ CERTIFICAREA COSMOS NATURAL?

Certificarea conform standardului internațional COSMOS sau standardului privat Ecocert permite etichetarea produselor cosmetice naturale sau organice (produsele sunt atent verificate de la compoziție la procesare și ambalare). Toate produsele Nature Box sunt certificate COSMOS NATURAL. Produsele nu sunt testate pe animale.

 

CE ESTE PLASTICUL SOCIAL?

Am lansat un parteneriat cu Banca de Plastic în anul 2017 și în prezent sprijinim proiecte aflate în curs de derulare în Haiti, Filipine și Indonezia. Scopul comun constă din reducerea deșeurilor de plastic în oceane, concomitent cu îmbunătățirea vieții oamenilor ce trăiesc în sărăcie. În centrele dedicate, populația locală poate aduce deșeurile de plastic și primi în schimb bani, produse sau servicii. Materialele colectate sunt integrate înapoi în lanțul valoric al plasticului, sub forma de Plastic Social. Sute de tone din acest material intră în ambalajele pentru produsele noastre.

 

Pornind de la moștenirea sa impresionantă de peste 145 de ani, Henkel este deschizător de drumuri pentru îmbunătățirea vietii, în fiecare zi. Astăzi și pentru generațiile viitoare. Prin mărcile și tehnologiile sale inovatoare și sustenabile, cu ajutorul echipelor sale din întreaga lume.

Henkel deține poziții de lider atât în domeniul industrial, cât și în cel al bunurilor de consum. Portofoliul include produse de îngrijire a părului, produse de igienă personală și a locuinței, detergent de rufe, precum și adezivi, etanșanți și soluții funcționale pentru suprafețe.

Toate formulele Nature Box sunt 100% vegane. Nu sunt folosite produse, subproduse sau produse derivate de natură animală în formulele Nature Box. Și, desigur, produsele nu sunt testate pe animale, în conformitate cu prevederile legale. Ingredientele vedetă ale brand-ului sunt uleiurile prestate la rece, precum uleiul de migdale, cocos, argan, avocado sau măsline, dar și uleiurile din sâmburi de fructe. Presarea la rece este recunoscută drept una dintre cele mai bune metode de extragere a uleiurilor pentru a proteja proprietățile acestora. Această procedură delicată nu permite alterarea sau deteriorarea uleiurilor, vitaminelor și antioxidanților, păstrând eficiența acestora.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related