Perwoll lansează la Romanian Fashion Week, alături de stiliștii Elle, o colecție capsulă creată din haine vintage

Perwoll lansează la Romanian Fashion Week, alături de stiliștii Elle, o colecție capsulă creată din haine vintage

Perwoll participă la Romanian Fashion Week 2023, cu o colecție capsulă creată sub umbrela ”RethinkFashion”, misiunea brandului care încurajează sustenabilitatea în modă, în colaborare cu designerii Elle România.

Detergentul Perwoll Renew anunță relansarea brandului și încurajează sustenabilitatea în modă. Perwoll Renew are acum la bază o nouă formulă îmbunătățită cu ingrediente care i-au sporit performanța atât în ceea ce privește îngrijirea țesăturilor, cât și a culorilor.

Sub conceptul ”RethinkFashion”, Perwoll, alături de stiliștii Elle Roxana Voloșeniuc și Dominica Margescu, participă pe 28 mai la Romanian Fashion Week cu o colecție capsulă inedită, formată din opt ținute construite din haine vintage. Această colecție Perwoll îmbrățișează stilul punk rock, dar într-o manieră reinterpretată, aducând un omagiu creatoarei de modă care a lansat acest stil, Vivienne Westwood. Ținutele vor fi colorate, dar și cu accente de negru, punând în valoare calitățile multiple ale detergentului Perwoll - fie ca vorbim de culori sau chiar și de țesături diferite, Perwoll te ajută să-ți păstrezi hainele ca noi. Având grijă de hainele noastre în mod corespunzător, putem contribui la reducerea deșeurilor și la protejarea mediului pentru generațiile viitoare.

Puteți urmări live evenimentul pe protv.ro, cât și pe pagina de TikTok @romaniancreativeweek.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related