BIZ SUSTAINABILITY AWARDS premiază excelența și recunoaște cele mai bune proiecte CSR

BIZ SUSTAINABILITY AWARDS premiază excelența și recunoaște cele mai bune proiecte CSR

Biz, prima revistă de afaceri din România, organizează a treia ediție a BIZ SUSTAINABILITY AWARDS pe 28 iunie, de la ora 18, la Palatul Universul din București, în Apollo 111. BIZ SUSTAINABILITY AWARDS premiază excelența și oferă recunoaștere acelor strategii smart de sustenabilitate și leadership în CSR, de la companii și ONG-uri care înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii responsabil și să investești în comunitățile din care faci parte.

Gala BIZ SUSTAINABILITY AWARDS aduce premii la zece categorii. Trofeele vor fi oferite pentru cei care cred în puterea binelui și investesc pentru a crea și consolida comunitățile în care activează, dar și pentru organizațiile sau companiile care au dezvoltat proiecte și politici de sustenabilitate cu un impact real și care oferă un model de bune practici în ceea ce privește implicarea în comunitate.

Trofeele BIZ SUSTAINABILITY AWARDS 2023 sunt realizate de artistul plastic Ovidiu Toader din material reciclabil și sunt unele dintre cele mai râvnite trofee de către toți cei implicați în domeniul sustenabilității.

„Strategiile și campaniile de sustenabilitate trebuie să treacă dincolo de simple eforturi de imagine și să rezolve probleme reale ale comunității, să aducă schimbare pe o scară cât mai largă și pe termen cât mai lung.

De 24 de ani, Biz urmăreste business-urile cu un impact real în societate, liderii autentici și ideile care ne modelează lumea în care trăim. Ne bucurăm să ne întâlnim, pentru al treilea an, la BIZ SUSTAINABILITY AWARDS pentru a pune în lumină acele inițiative, proiecte și persoane care cred în implicare și consideră sustenabilitatea o misiune reală”, declară Marta Ușurelu, owner Biz.

Evenimentul va fi disponibil sub forma unor rezumate text și video și pe platformele online Biz. Înscrierile pentru participarea în sală se pot face pe platforma Heme.

Gala BIZ SUSTAINABILITY AWARDS are ca proud partners Samsung și Penny, iar parteneri sunt Philip Morris România, Unicredit Bank și Rompetrol.

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related