Compania Zitec a fost desemnată “Partenerul Anului 2023” în România de către Microsoft

Compania Zitec a fost desemnată “Partenerul Anului 2023” în România de către Microsoft

Zitec a anunțat astăzi că a primit titlul de “Partener al Anului 2023” în România din partea Microsoft. Compania a fost astfel recunoscută alături de alți parteneri de top ai Microsoft pentru excelență în inovație și implementarea de soluții pentru clienți bazate pe tehnologia Microsoft.

"Suntem recunoscători să primim acest premiu din partea Microsoft și dorim să le mulțumim clienților noștri pentru încrederea, sprijinul și angajamentul lor de a-și digitaliza organizațiile folosind Azure și serviciile de consultanță ale Zitec. Convingerea noastră este că platformele de cloud au îmbunătățit semnificativ procesul de dezvoltare și operare a aplicațiilor software. Cu toate acestea, suntem încă departe de a le utiliza la întregul lor potențial, având în vedere complexitatea tehnică inerentă. În lunile și anii următori ne vom crește semnificativ investițiile în dezvoltarea competențelor și echipei Azure, deoarece ne așteptăm ca aceasta să fie o tehnologie fundamentală pentru viitor atât în Europa Centrală și de Est, cât și la nivel global", a spus Lucian Daia, Chief Technology Officer și Partener la Zitec.

Microsoft selectează și premiază, în fiecare an, la nivel global, partenerii care au dezvoltat și au livrat aplicații, servicii și dispozitive remarcabile utilizând tehnologiile sale. Premiile s-au acordat pentru multiple categorii, iar câștigătorii au fost aleși din peste 4.200 de nominalizări trimise din peste 100 de țări din întreaga lume. Compania Zitec a fost premiată pentru soluțiile și serviciile sale care utilizează tehnologia Microsoft Azure.

Zitec folosește Microsoft Azure din 2011 și a fost prima companie din România care a lansat o aplicație live pe această platformă. În anii care au urmat, Zitec a ajutat companii din Europa și America de Nord să migreze sau să modernizeze peste 100 de workloads folosind Microsoft Azure, o mare parte dintre acestea fiind aplicații esentiale pentru business-ul organizațiilor medii și mari.

Dintre numeroasele inițiative de succes implementate de echipă, proiectul pentru transformarea digitală a Sameday, compania de curierat cu cea mai rapidă creștere din România, s-a remarcat prin impactul său și a fost cel care a adus Zitec titlul de “Partener al anului 2023” din partea Microsoft. După ce a introdus livrarea cu easybox pe piața națională, Sameday se numără în prezent printre principalii jucători din segmentul său în România și și-a extins activitatea în Ungaria și Bulgaria. 

De peste șase ani, soluțiile Zitec asigură o experiență mai bună atât pentru clienții, cât și pentru curierii Sameday și contribuie la creșterea rapidă a companiei. Beneficiile acestor proiecte au fost surprinse în studii de caz despre implementarea de securitate Microsoft Sentinel, inovația în livrare cu serviciul easybox al Sameday, sau despre infrastructura bazată pe Kubernetes a Sameday.

"Vrem să devenim cea mai mare și mai inovatoare companie de curierat din sud-estul Europei, iar tehnologia are un rol cheie în îndeplinirea acestui obiectiv. Totodată, vrem să ne folosim de soluții tehnologice pentru a ne respecta angajamentul de a reduce impactul serviciilor de livrare asupra mediului. Dorim să mulțumim Zitec și Microsoft pentru sprijinul lor în gestionarea complexității crescânde a sistemelor noastre. Suntem onorați că proiectele noastre comune au primit o recunoaștere atât de râvnită", a declarat Dragoș Bărbulescu, CTO la Sameday.

Sameday oferă o gamă largă de servicii, inclusiv livrarea la domiciliu și preluarea și returnarea coletelor în peste 4.700 de dulapuri easybox din trei țări. Compania românească de curierat a dezvoltat cea mai extinsă rețea de easybox din Europa de Sud-Est, inclusiv unități care se bazează pe energie solară. Cu ajutorul ecosistemului tehnologic pe care îl operează, Sameday se concentrează pe oferirea de servicii de livrare care creează oportunități de creștere pentru oameni, industrii și comunități.

"Felicitări câștigătorilor și finaliștilor premiilor Partenerul Anului 2023, oferite de Microsoft!", a spus Nicole Dezen, Chief Partner Officer și Vicepreședinte Soluții Globale pentru Parteneri la Microsoft. "Soluțiile și serviciile inovatoare dezvoltate de câștigătorii din acest an ajută clienții, facilitează transformarea digitală și demonstrează cât de mare este potențialul Microsoft Cloud."

Premiile “Partenerul Anului” de la Microsoft sunt anunțate înainte de conferința globală anuală destinată partenerilor companiei, Microsoft Inspire, care va avea loc anul acesta pe 18-19 iulie. 

Una dintre cele mai proeminente companii de servicii de dezvoltare software end-to-end din Europa, Zitec susține transformarea digitală a companiilor pe aproximativ 30 de piețe, precum SUA, Canada, Marea Britanie, România, Cipru, Germania, Italia, Danemarca și Orientul Mijlociu. 

Zitec face parte dintr-un grup select de companii din Europa Centrală și de Est care au un parteneriat puternic cu toți cei trei mari furnizori de cloud computing. Compania Zitec este certificată ca Microsoft Solution Partner pentru Digital & App Innovation, Data & AI și Infrastructure Migration to Azure. Zitec este certificată și ca Google Cloud Premier Partner și Amazon AWS Technology Partner.

Zitec a încheiat, de asemenea, un parteneriat cu platforma de comerț electronic în cloud VTEX și deține statutul de Adobe Solution Bronze Partner. Compania este certificată ISO:9001, ISO:27001, CREST și este recunoscută de DNSC ca auditor de securitate NIS. În plus, The Manifest a nominalizat Zitec drept unul dintre liderii industriei Global Dev & IT pentru 2022, fiind unul dintre cei mai recenzați consultanți de cloud din lume. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related