[Noii antreprenori] Miruna & Andreea Toanchină: Dacă acum 5 ani era o fiță să fii vegan, acum este o realitate ce este deja adresată de cele mai mari lanțuri de fast-food și snack-uri din lume

[Noii antreprenori] Miruna & Andreea Toanchină: Dacă acum 5 ani era o fiță să fii vegan, acum este o realitate ce este deja adresată de cele mai mari lanțuri de fast-food și snack-uri din lume

Din dorința de a inspira oamenii să mănânce mai echilibrat și să reducă zahărul din alimentație, două surori au creat un brand de dulciuri vegane, fără zahăr și aditivi. La 19 ani, Miruna a pregătit un tort raw-vegan pentru cineva drag și gustul i-a surprins pe cei care l-au încercat-o. A deschis apoi o pagină de Facebook unde posta rețete culinare sănătoase. La finalul lui 2020, alături de sora sa mai mare Andreea, a făcut un salt curajos și au deschis Rawmantic, o cofetărie virtuală artizanală.

În viitorul apropiat, Miruna Toanchină și Andreea Toanchină vor ca produsele lor să fie prezente în lanțuri de restaurante și în băcănii, ca să ajungă la cât mai mulți oameni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related