InteRo Property Development lansează primul concept de showroom imobiliar hi-tech din România, care prezintă proiectul de lux Pajurei 3 Residence

InteRo Property Development lansează primul concept de showroom imobiliar hi-tech din România, care prezintă proiectul de lux Pajurei 3 Residence

Vizitatorii se vor scufunda în lumea digitală a proiectelor imobiliare, InteRoVerse, și vor folosi ochelari VR care permit utilizatorilor să interacționeze cu medii virtuale și să le experimenteze prin propriile simțuri.

InteRo Property Development, deținută de familia canadiană Topolinski, duce inovația în real estate la următorul nivel prin lansarea conceptului de showroom Pajurei 3 Residence, un concept de ultimă generație, bazat pe tehnologie, care revoluționează experiența clienților pe piața exclusivistă a proiectelor imobiliare de lux.

Ashton Topolinski, Head of Marketing & Branding și creatorul acestui concept fără precedent, spune: „Pajurei 3 Residence este primul nostru proiect de lux și abordarea noastră de marketing trebuia să se distingă de ceea ce fac ceilalți dezvoltatori de top din București. Alături de echipa noastră de design, am început să lucrăm la acest proiect în ianuarie, discutând cu zece dintre cele mai bune companii de design interior și arhitectură din România, întâlnind zeci de designeri, săptămână de săptămână, pentru a găsi partenerii potriviți care aveau aceeași viziune ca și noi și o puteau pune în operă. În cele din urmă, ni s-au alăturat Delta Studio și Modular Plus și împreună am dezvoltat Pajurei 3 Residence Showroom Concept, un one-stop shop pentru brandul InteRo, care reprezintă viziunea InteRo, bazată pe tehnologia de ultimă generație și designul inovator”.

Showroom-ul, deschis în locația proiectului (o zonă exclusivistă în Pajura, zona de nord a Bucureștiului) este format dintr-un ansamblu de 8 containere cu echipare de lux (fiecare cu o suprafață de 15 mp), plus o terasă, și include o zonă tech generoasă (the Technology Hub) concepută pentru a oferi vizitatorilor o experiență interactivă unică. Clienții pot explora astfel universul digital personalizat al InteRo, InteRoVerse, pe 4 ecrane mari și un monitor personalizat, și pot folosi ochelari de realitate virtuală pentru a vizita apartamentele disponibile în cadrul proiectului Pajurei 3 Residence.

În zona Design Center, clienții pot colabora cu designerii de interior Delta Studio pentru a alege finisaje de lux și a-și personaliza noua locuință. Pe durata vizitei, clienții au acces la bar și o zonă premium de lounge menită să le ofere o experiență excepțională. Experiența de promovare oferită clienților a fost atent concepută pentru a facilita decizia de cumpărare și a oferi îndrumare clienților pe parcursul întregului proces, de la prima vizită în showroom până la tranziția lor în Clubul Membrilor Pajurei 3 Residence.

Lucrările de construcție pentru prima fază a proiectului, cuprinzând 90 de apartamente, vor începe în această toamnă și urmează să fie finalizate în toamna anului 2025. În final, proiectul va cuprinde 163 de unități de lux, inclusiv penthouse-uri cu 3 camere și penthouse-uri cu 4 camere care vor beneficia de propria lor grădină privată pe acoperiș. Membrii comunității Pajurei 3 Residence se vor bucura de facilități de lux, cum ar fi o piscină în aer liber cu zonă de grătar, un centru de fitness bine echipat, o sală de evenimente, English Courtyard, locuri de joacă și un cinematograf unde se pot distra și relaxa.

InteRo intenționează să obțină certificarea BREEAM Excellent, proiectul fiind atent gândit pentru a respecta conceptele de sustenabilitate, fiind aliniat la cele mai bune standarde de sănătate și securitate. Printre criteriile luate în considerare se numără reducerea consumului de energie asociat cu iluminatul exterior, proiectarea integrată, gestionarea deșeurilor pentru a le devia de la gropile de gunoi, incineratoare pentru deșeurile generate din construcție sau renovare, precum și evaluarea ciclului de viață pentru materialele de construcție. Un alt factor de îmbunătățire a stilului de viață este reprezentat de facilitățile SMART HOME implementate în toate apartamentele, încă din timpul construcției - sisteme de răcire, încălzire, umbrire, iluminat, irigații (doar pentru apartamente de la parter/penthouse), sistem automat de citire contoare, acces la camere de securitate și la sistemele audio).

Michael Topolinski III, fondatorul InteRo, adaugă: „Suntem încântați că am ajuns în această etapă importantă în călătoria noastră în domeniul imobiliar din România. Pajurei 3 Residence este o experiență în premieră pentru clienții români, oferind elemente de design de lux și inovație tehnologică de ultimă generație. Un astfel de concept unic trebuie să ofere o experiență de marketing pe măsură, unică și revoluționară, și exact acest lucru a creat echipa noastră de marketing și design coordonată de Ashton. Sunt mândru că InteRo își respectă promisiunea de a susține creșterea generală a pieței imobiliare din România în ceea ce privește standardele și responsabilitatea civică. Evenimentul de aseară – marea lansare a showroom-ului - a fost un eveniment memorabil și vreau să le mulțumesc partenerilor noștri și invitaților noștri pentru că ne împărtășesc entuziasmul”.

Aliniat la conceptul inovator Pajurei 3 Residence, Marea Lansare a fost un eveniment tehnologic, interactiv și distractiv, care a găzduit unele dintre cele mai reprezentative personalități din industria imobiliară românescă, precum și parteneri de top: SABON România, THE CONCEPT Real Estate Advisers, BuildGreen, Delta Studio, Modular Plus România, Bright Spaces, THRILL Republica, Chrono Rally Club, A2-Art To The Point, United Way România și MetaWealth.

Înființat de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael și cei trei copii ai săi – Michael, Tyler și Ashton), InteRo Property Development este prezent în România de peste 15 ani și susține evoluția pieței imobiliare per ansamblu în ceea ce privește standardele și responsabilitatea civică.

Lista de parteneri cu care lucrează InteRo Group include startup-ul românesc proptech Bright Spaces, compania internațională de administrare imobiliară LGM Group, brandurile Skanska, Lidl, Balbec, Libra Bank, precum și investitori privați și fonduri globale de investiții din America de Nord, Asia și țările din regiune.

Tranzacțiile de referință includ achiziția de 21 de milioane de euro din 2012, care a vizat un teren de 78.000 mp în zona Progresului, unde se află astăzi Vulcan Value Center, precum și cea mai mare tranzacție din 2019, când InteRo a vândut jumătate din fosta platformă Textila Dacia către Skanska Property România pentru 23 de milioane de euro, pentru dezvoltarea unui proiect de birouri.

Recent, InteRo Property Development a devenit primul dezvoltator imobiliar din România care a implementat soluția digitală Bright Spaces pentru întregul său portofoliu rezidențial, care include în prezent o suprafață totală construită de aproape 480.000 mp (inclusiv 204.000 mp de spații de birouri și 2.788 de apartamente). Pe măsură ce portofoliul InteRo crește, InteRoVerse își va integra toate proiectele în lumea rezidențială virtuală.

Portofoliul InteRo Property Development include proiecte inovative și eficiente prin design, cu viziunea de a crea spații de locuit și de lucru de calitate.

  • NorthLight Residence. Situat în mijlocul naturii în Nord-Estul Bucureștiului, proiectul se întinde pe 13.000 mp și include un total de 110 apartamente premium cu vedere excepțională spre lac, 4.000 mp de spații verzi, locuri de joacă și o piscină de 320 mp.
  • New Confort City. Situat în sud-estul Bucureștiului, proiectul de 280 de apartamente va beneficia și de o zonă verde unică, atât de necesară pentru comunitate.
  • SkyLight Residence. Situat în zona centrală a orașului (zona Obor), proiectul mixt de 10 hectare va oferi la finalizare o suprafață totală de 89.000 mp spații de birouri și 270.000 mp de locuințe.
  • Proiectul Bucurestii Noi a fost conceput ca un campus IT prietenos cu mediul, cu tehnologie de ultimă generație, care va fi dezvoltat pe un teren de 5,2 hectare conectat la stația de metrou Jiului. Proiectul integrat va avea 7 clădiri de birouri cu o suprafață totală de 197.000 mp (93.000 mp urmând a fi dezvoltate de Skanska Property România, iar restul de InteRo Property Development).
  • Pajurei 3 Residence este primul proiect de lux al dezvoltatorului, cu 163 apartmente de lux în Pajura, în nordul Bucureștiului, care se va dezvolta în două etape și va include 3 blocuri. InteRO are un PUZ, a ales un arhitect și a revizuit proiectul, lucrările de construcție fiind programate să înceapă la final de T3.
  • SunLight Residence este situat în Tunari și va include 180 de apartamente în 5 blocuri, cu apartamente de 2, 3 și 4 camere cu grădină. Rezidenții vor beneficia de o accesibilă și binevenită evadare din oraș și zona comercială, pentru un stil de viață confortabil și facil.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related