S-au deschis aplicațiile pentru TRANSFORMATOR Ediția 3, program de transformare sustenabilă a organizațiilor

S-au deschis aplicațiile pentru TRANSFORMATOR Ediția 3, program de transformare sustenabilă a organizațiilor

TRANSFORMATOR este un program de educație organizat de Social Innovation Solutions, specializat în domeniul sustenabilității și destinat organizațiilor care vor să învețe cum să-și dezvolte responsabil organizația. Programul se adresează atât IMM-urilor, cât și ONG-urilor care au o activitate bine definită și care doresc să învețe cum să devină mai sustenabile prin activitățile lor de zi cu zi.

Aplicațiile pentru ediția din 2023 se realizează prin completarea unui formular. Înscrierile rămân deschise până pe 25 august, iar perioada de desfășurare a proiectului este septembrie - decembrie 2023. Programul a susținut adoptarea de practici sustenabile de către o gamă diversă de IMM-uri și ONG-uri și în anii trecuți, activând în domenii precum educație, design interior, alimentație și producție alimentară, industria creativă, producție artizanală, economie circulară, modă sustenabilă sau comerț. 

”IMM-urile și ONG-urile joacă un rol semnificativ în ceea ce privește tranziția către practici de business mai sustenabile. Totodată, din ce în ce mai multe instituții financiare și investitori se concentrează pe sustenabilitate atunci când iau decizii privind finanțarea sau acordarea de granturi, iar programul TRANSFORMATOR susține organizațiile participante în a înțelege și a se pregăti pentru aceste schimbări. Prin inițiativele derulate la Social Innovation Solutions, punem accentul pe dezvoltarea ecosistemului antreprenorial adaptat la noile bune practici și orientat către un viitor sustenabil”, a declarat Ciprian Stănescu, președinte și CEO al Social Innovation Solutions.

TRANSFORMATOR este un program hibrid și cuprinde sesiuni de training și workshop-uri sub forma unui modul educațional complet, prin care oferă atât cursuri, consultanță și audit de sustenabilitate, cât și mentorat din partea a peste 50 de experți, mentori calificați și investitori. Organizațiile acceptate în program beneficiază de acces la cursuri self-paced și networking prin platforme dedicate precum geneSIS și Academia de Sustenabilitate, platforme dezvoltate de Social Innovation Solutions.

”Cea mai mare provocare și oportunitate deopotrivă este să înțelegem cu toții că dezvoltarea – fie că vorbim de business-uri sau de comunități – trebuie să fie sustenabilă. De aceea, prioritatea Fundației Coca-Cola este să susțină dezvoltarea de comunități sustenabile și de proiecte durabile, cu impact pozitiv în societate. Știm, prin prisma activității noastre, că sustenabilitatea nu reprezintă un titlu, un premiu pe care să îl câștigi, ci este un proces complex de transformare care presupune muncă de echipă, implicare și deschidere la schimbare. Programul Transformator este o componentă importantă care completează  platforma mai amplă Sustainable Futures și ne bucurăm să sprijinim această inițiativă atât de necesară pentru IMM-urile și ONG-urile care își doresc călătoria spre sustenabilitate”, a declarat Mihaela Niță, Public Affairs Manager, Coca-Cola România.

De asemenea, participanții vor participa la un Bootcamp, dar și la sesiuni individuale cu un PAB (Personal Advisory Board) alcătuit din experți independenți, antreprenori de succes și investitori.

Printre mentorii și experții implicați în această ediție a programului se numără: Dragoș Nicolaescu, CEO, Visionary Business Consultants, Andreea Roșca, fondator, Vast & Curious, Mircea Ilie, proprietar, Argonautica Edu, Dragoș Anastasiu, Președinte Eurolines Romania Group, Ana Murray, Country Director, Ashoka, Andreea Ghiocel,  Consultant de sustenabilitate și directorul diviziei de raportare, The CSR Agency, Voicu Răzvan, manager general, OLX Group, Livia Stan, Director Relații Publice și Fonduri Europene, E.ON Romania, Claudiu Butacu, co-fondator, EFdeN, Magdalena Caramilea, director de sustenabilitate, Autonom Group, Ionuț Georgescu, fondator și CEO, FEPRA Waste Division și Tudor Stanciu, co-fondator și avocat de tehnologie, Ventures'n'Law.

Programul TRANSFORMATOR face parte din proiectul mai amplu Sustainable Futures și este organizat de către Social Innovation Solutions, în parteneriat cu Fundația Coca-Cola și partenerii organizaționali: Ambasada Sustenabilității în România, Confederația Patronală Concordia, ALTRNTV, Romanian Business Leaders, WWF, CERC, Carbon expert, Infoclima, EFdeN și Leaders.

Misiunea Social Innovation Solutions (SIS) este să susțină indivizi și organizații să înțeleagă transformările viitorului și să dezvolte soluții sustenabile de tehnologie, politici publice și antreprenoriale.

SIS organizează mai multe incubatoare și programe educaționale în România și Europa Centrală și de Est, precum TRANSFORMATOR,  Future Makers, Academia de Sustenabilitate și Games of Science, lucrând cu peste 10.000 de IMM-uri, ONG-uri și startup-uri în fiecare an. De asemenea, SIS dezvoltă mai multe platforme de conversație precum Future Summit, Sustainable Futures sau Climate Change Summit și oferă consultanță și programe de educație executivă în foresight, inovație și sustenabilitate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


OLX Group

At OLX we improve people’s lives by bringing them together for win-win exchanges. Sellers win. Buyers win. Communities win. OLX wins. And most of all, you win. Being part of something special. In an open... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related