BARBIE SmartThings DreamHouse: Samsung anunță parteneriatul cu Warner Bros. Pictures pentru lansarea noului film „BARBIE”

BARBIE SmartThings DreamHouse: Samsung anunță parteneriatul cu Warner Bros. Pictures pentru lansarea noului film „BARBIE”

Vara aceasta, Samsung va sărbători lansarea noului film Warner Bros. Pictures, BARBIE, rulând trailerul filmului în varianta 8K în magazinele sale, dar și prin proiectul BARBIE SmartThings DreamHouse de pe samsung.com.

Lansarea BARBIE se anunță a fi unul dintre cele mai importante momente culturale ale anului și astăzi, Samsung Electronics Co, Ltd anunță parteneriatul său cu Warner Bros. Pictures înainte de lansarea filmului. Colaborarea exclusivă constă într-o activare globală în magazine și o activare digitală europeană: BARBIE SmartThings DreamHouse. Campania va fi lansată în două etape, în acest sezon estival, începând cu activarea globală în magazine din întreaga lume.

În așteptarea lansării oficiale pe marile ecrane, cumpărătorii din magazinele din întreaga lume vor putea savura trailerul oficial al filmului BARBIE în format spectaculos 8K direct pe televizoarele din magazinele Samsung. Această lansare, care face parte dintr-o colaborare mult mai amplă între Samsung și Warner Bros. Pictures pentru conținut 8K, reprezintă un pas în plus în domeniul conținutului 8K și va demonstra performanțele Samsung Neo QLED 8K. Acest lucru se petrece într-un moment de mare entuziasm pentru consumatori din întreaga lume care își doresc să vizioneze filme la calitate cinematografică chiar înainte de lansarea lor oficială.

În plus, lansarea în Europa pe 10 iulie 2023 a BARBIE SmartThings DreamHouse de pe samsung.com a adus la viață lumea plină de culoare a lui BARBIE prin scenarii de zi cu zi, cu ajutorul tehnologiei Samsung SmartThings. Aplicația conectează fără probleme dispozitivele și electrocasnicele din casă și reprezintă unul dintre cele mai mari ecosisteme deschise de dispozitive conectate, cu peste 150 de milioane de utilizatori în întreaga lume. Controlându-se cu o singură aplicație, un cont Samsung și o conexiune Wi-Fi, SmartThings le dă posibilitatea utilizatorilor să își personalizeze casele în funcție de nevoile lor, permițându-le să monitorizeze consumul de energie sau chiar să creeze atmosfera perfectă pentru organizarea unei petreceri tematice BARBIE, demnă de Barbie Land.

BARBIE SmartThings DreamHouse de pe samsung.com va prezenta de asemenea un carusel de produse, permitând vizitatorilor să facă clic pentru a cumpăra direct gama de produse prezentate în timp ce explorează.

BARBIE SmartThings DreamHouse  poate fi găsită pe samsung.com și pe rețelele sociale din Europa, oferind fanilor oportunitatea de a face cumpărături înainte de lansarea filmului în cinematografe pe data de 21 iulie 2023.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformaționale. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, aparatelor electrocasnice, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, servicii de fabricație și LED-uri.

Să trăiești în Barbie Land înseamnă să fii o ființă perfectă într-un loc perfect. Cu excepția cazului în care ai o criză existențială completă. Sau dacă ești un Ken. Warner Bros. Pictures prezintă o producție Heyday Films, o producție LuckyChap Entertainment, o producție NB/GG Pictures, o producție Mattel, BARBIE. Filmul va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures și va fi lansat doar în cinematografe la nivel național pe 21 iulie 2023 și la nivel internațional începând cu 19 iulie 2023. Regizat de Greta Gerwig, BARBIE îi are în distribuție pe Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman și Will Ferrell. Scenariul filmului este scris de Greta Gerwig și Noah Baumbach, bazat pe „Barbie” de Mattel, și produs de David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley și Robbie Brenner. Producătorii executivi sunt Gerwig, Baumbach, Ynon Kreiz, Richard Dickson, Michael Sharp, Josey McNamara, Courtenay Valenti, Toby Emmerich și Cate Adams. Supervizorul muzical al filmului este George Drakoulias, cu muzica compusă de Mark Ronson și Andrew Wyatt.

Warner Bros. Pictures Group este format din Warner Bros. Pictures, New Line Cinema și Warner Bros. Pictures Animation. Warner Bros. colaborează cu cei mai inspirați povestitori din lume pentru a crea divertisment extraordinar pe orice ecran, pentru publicul global. Grupul Warner Bros. Pictures a fost în fruntea industriei de filme de la începuturile sale și continuă să fie o forță creativă de top, producând cea mai vastă selecție de filme pentru lansare la nivel mondial.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related