TikTok sărbătorește cea de-a opta ediție a Festivalului UNTOLD: Experiența de la Cluj-Napoca se va vedea și anul acesta pe platformă

TikTok sărbătorește cea de-a opta ediție a Festivalului UNTOLD: Experiența de la Cluj-Napoca se va vedea și anul acesta pe platformă

TikTok și UNTOLD își unesc forțele și anul acesta pentru a aduce unul dintre cele mai mari festivaluri din lume mai aproape de fanii muzicii de pe platformă. TikTok și UNTOLD le vor oferi comunității ocazia să intre în universul magic UNTOLD prin conținutul dedicat creat de artiști și creatori în cele 4 zile de festival, dar și prin show-urile artiștilor care vor urca pe scena de la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august, care se vor vedea LIVE pe TikTok.

TikTok celebrează muzica și artiștii din toată lumea - platforma reunind atât artiști și DJs renumiți la nivel global, cât și artiști care au cunoscut succesul odată cu platforma. În același timp, TikTok continuă să susțină crearea de experiențe autentice pentru comunitatea locală - hashtag-uri precum #RoadtoFestivals (291.5M views) și #Festival (23.2B views) adunând cele mai importante momente de la cele mai mari festivaluri muzicale din Europa Centrală și de Est.

TikTok și UNTOLD vor aduce astfel comunitatea mai aproape ca niciodată atât prin momentele artiștilor și DJ-ilor de top care vor fi transmise LIVE pe platformă, cât și momentele din spatele scenei și conținutul exclusiv creat de artiști și creatori pentru a prezenta comunității globale momentele unice din cadrul festivalului pe contul oficial @untold.festival.

„Ne bucurăm să aducem și anul acesta unul dintre cele mai mari festivaluri din lume pe ecranele comunității TikTok. Fanii muzicii de pe platformă și-au arătat entuziasmul față de UNTOLD, festivalul fiind deja extrem de popular în rândul comunității noastre. De exemplu, anul trecut, doar duminică, aproape 1 milion de oameni au urmărit UNTOLD LIVE pe TikTok - așa că suntem nerăbdători să aducem și anul acesta magia UNTOLD pe platformă și să vedem cum vor îmbrățișa fanii momentele artiștilor consacrați care vor urca scena de la Cluj-Napoca”, a declarat Paula Kornaszewska, Head of Operations Central and Eastern Europe, TikTok.

„Suntem încântați să facem din nou echipă cu TikTok pentru a le oferi fanilor de pe platformă ocazia să experimenteze unul dintre cele mai așteptate festivaluri din lume. Sute de mii de fani trăiesc în fiecare an momente incredibile și se conectează cu artiștii lor preferați care urcă pe scenele de la Cluj-Napoca și ne bucurăm că alături de TikTok vom aduce și anul acesta universul magic UNTOLD pe platformă”, a menționat Paula Furir - Head of Marketing UNTOLD Universe.

În plus, fanii UNTOLD se pot bucura de muzica artiștilor care vor concerta la Cluj-Napoca direct în aplicație, accesând playlist-ul exclusiv dedicat din pagina TikTok Sound și pot rămâne conectați la magia UNTOLD prin intermediul notificărilor in-app care vor anunța cele mai importante momente transmise LIVE pe TikTok.

De asemenea, creatori îndrăgiți precum Lorena Vișan @lorevsn, Louis Florea @louismflr și Anca Broască @itsanca și creatori cunoscuți la nivel internațional precum Ewa Zawada @dobrafaza, Cedrik Lorenzen @cedriklorenzen și Denise Langemak @deniselangemak vor crea conținut exclusiv pentru a le oferi fanilor de pe platformă ocazia să se bucure în totalitate de magia UNTOLD.

Fanii TikTok pot face parte din experiența UNTOLD, urmărind contul oficial @untold.festival și hashtag-urile #UntoldFestival, #RoadtoFestivals and #Festival.

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume și cel mai mare din România. Încă de la prima ediție, în 2015, creatorii UNTOLD au adus artiști în premieră în România și au reunit peste 240.000 de fani în cele 4 zile și 4 nopți de festival. După prima ediție, UNTOLD a câștigat premiul Best Major Festival in Europe. Festivalul a crescut tot mai mult de la an la an și în 2019 a avut peste 372.000 de participanți în toate zilele. În același an, UNTOLD a urcat pe locul 8 în Top 50 Festivaluri din lume, top realizat de publicația DJ Mag. În 2022, UNTOLD a fost desemnat festivalul numărul 5 în lume, potrivit topului realizat de Viberate.

David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Hardwell, Avicii, Don Diablo, Afrojack, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Marshmello, Kygo, Axwell ^ Ingrosso, Alok, Alan Walker, The Chainsmokers, Prodigy, Morten, Paul Kalkbrenner, The Script, John Newman, Ellie Goulding, Hurts, Tinie Tempah, Jason Derulo, Black Eyed Peas, Robbie Williams, G-Eazy, J Balvin, Major Lazer Soundsystem sunt câțiva dintre artiștii care au făcut istorie de-a lungul anilor la festivalul UNTOLD.

În 2023, peste 200 de artiști naționali și internaționali vor face show-uri la cea de-a opta ediție UNTOLD. Imagine Dragons, Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alok, Alesso, Eric Prydz, ZHU, Salvatore Ganacci, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana, Justin Jesso, Olly Murs, Years&Years se numără printre headlinerii care vor urca pe mainstage. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related