Zitec a dezvoltat pentru VTEX o aplicație care conectează magazinele online ale platformei de comerț digital cu eMAG Marketplace

Zitec a dezvoltat pentru VTEX o aplicație care conectează magazinele online ale platformei de comerț digital cu eMAG Marketplace
Alexandru Dobre, eCommerce Director Zitec

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, anunță dezvoltarea unei aplicații-conector ce permite sincronizarea magazinelor online din platforma enterprise de comerț digital VTEX cu eMAG Marketplace.

Aplicația a fost dezvoltată pentru VTEX și este disponibilă gratuit în ecosistemul platformei de comerț digital pentru magazinele partenere care au un cont de seller eMAG Marketplace.

Soluția creată de Zitec conectează magazinele dezvoltate pe platforma VTEX cu eMAG Marketplace, oferind sincronizarea și actualizarea automată între magazin și marketplace a informațiilor privind produsele, stocurile, tranzacțiile, schimbările de preț și comenzile. 

Astfel, dacă un retailer își adaugă un produs nou în magazinul său din panoul de administrare VTEX, aplicația îl poate lista și în platforma eMAG, fără a mai fi necesare actualizări suplimentare. De cealaltă parte, în momentul în care retailerul primește o comandă din eMAG, aceasta se va transmite mai departe către magazinul online VTEX, iar administratorul magazinului online va putea vizualiza toate detaliile comenzii direct în platforma VTEX. Comercianții pot selecta ce produse sau categorii de produse se vor transmite pentru listare, printr-un proces simplu de mapare din aplicație.

”Fenomenul marketplace-urilor câștigă tot mai mult teren în România, cu numeroase branduri optând să-și extindă prezența prin intermediul acestor platforme pentru a obține o vizibilitate sporită și pentru a deschide noi canale de vânzare. În acest context, am creat o nouă aplicație-conector, care oferă clienților noștri posibilitatea de a accesa și gestiona cu ușurință un nou canal de vânzare. Ne bucurăm că Zitec este alături de noi și contribuie la creșterea business-urilor care aleg soluțiile de comerț digital ale VTEX”, a declarat Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales Leader în cadrul VTEX. 

Potrivit echipei de dezvoltare, printre principalele avantaje pentru magazinele online se numără: opțiunea de a vinde și de a extinde oferta de produse pe două platforme, eficientizarea de costuri, vizibilitatea către o nouă bază de clienți atât din Romania, cât și din noi piețe precum Bulgaria, Polonia sau Ungaria (țări în care eMAG operează) și administrarea centralizată a comenzilor și vânzărilor pentru ambele platforme într-un singur loc.

“Adoptarea soluțiilor de tip marketplace este esențială în strategia de vânzări a oricărui magazin online. Statisticile arată că, la nivel global, 56% dintre retailerii online preferă deja să vândă prin intermediul marketplace-urilor. Aceștia se bucură de 38% mai multe vânzări decât cei care se bazează doar pe magazinul lor online. Așadar, companiile care investesc în platforme de eCommerce flexibile, care le permit să adauge noi funcționalități și integrări rapide cu marketplace-uri, au un avantaj competitiv semnificativ. Prin parteneriatul nostru cu VTEX oferim magazinelor online, pe lângă implementarea unei soluții de eCommerce performante, acum și posibilitatea unei integrări rapide și facile cu eMAG Marketplace”, a declarat Alexandru Dobre, eCommerce Director, Zitec.

Cu o experiență de 20 ani în dezvoltare de soluții de business, Zitec oferă în prezent servicii de eCommerce pentru clienți importanți din România, precum și din alte țări din Europa. În portofoliul companiei se regăsesc branduri precum Flanco, Brico Dépôt, iELM, Agrii România sau Arctic. 

Începând din 2019, Zitec este unul dintre partenerii de implementare al VTEX, platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț la nivel global.

Una dintre cele mai proeminente companii de servicii de dezvoltare software end-to-end din Europa, Zitec susține transformarea digitală a companiilor pe aproximativ 30 de piețe, precum SUA, Canada, Marea Britanie, România, Cipru, Germania, Italia, Danemarca și Orientul Mijlociu. 

Zitec este una dintre puținele companii românești certificate Google Cloud Premier Partner, Microsoft Solution Partner - Digital & App Innovation, Microsoft Advanced Specialization - Infrastructure Migration to Azure, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții eCommerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner. În plus, compania este certificată ISO:9001, ISO:27001, CREST și atestată de către DNSC drept Auditor de securitate NIS.

VTEX (NYSE:VTEX) este platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia managerii de top si directorii de tehnologie își optimizează investițiile. Cu funcționalități complete și compozabile, platforma noastră ajută brandurile și retailerii să-și modernizeze soluțiile tehnologice și să-și reducă costurile de mentenanță prin migrarea rapidă de la sistemele vechi, conectându-și întregul lanț operațional și transformând inventarul și fulfillment-ul în avantaje competitive.

În calitate de lider în domeniul platformelor de comerț digital, VTEX se bucură de încrederea a peste 2.600 de clienți B2C și B2B, printre care Carrefour, Colgate, Motorola, Sony, Stanley Black & Decker și Whirlpool, având peste 3.400 de magazine online active în 38 de țări (date pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 decembrie 2022). 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related