Selgros anunță marea finală a preselecțiilor Chefs en Or România, cu tema reducerii risipei alimentare

Selgros anunță marea finală a preselecțiilor Chefs en Or România, cu tema reducerii risipei alimentare

Selgros România invită toți pasionații de gastronomie să urmărească online etapa finală a preselecțiilor Chefs en Or România, în urma căreia se va decide marele câștigător care va reprezenta țara la competiția internațională din Polonia. Tema este „reducerea risipei alimentare”, iar bucătarul care va merge mai departe la finala internațională din Varșovia va avea șansa să se dueleze cu alți 6 bucătari profesioniști din țările partenere.

Finala preselecțiilor se va desfășura pe data de 29 august, în Centrul Gastronomic din Brașov, și va fi transmisă live pe pagina de Facebook Selgros România. Pe lângă votul juriului format din chefi bucătari de renume, preparatele concurenților vor fi supuse și unui vot al publicului: pe pagina oficială de Facebook vor fi publicate fotografii cu toate farfuriile, iar oamenii își vor putea vota preparatele favorite, printr-un simplu like. Premiul oferit de Selgros în urma votului publicului este în valoare de 5.000 de lei, sumă care va fi oferită ca disponibil pe cardul de client al bucătarului câștigător.

În cadrul etapei finale a preselecțiilor Chefs en Or România, bucătarii vor avea la dispoziție trei ore pentru a găti un fel principal și o porție amouse-bouche, folosind un ingredient care nu are voie să lipsească din farfuriile lor: puiul coquelet. De asemenea, trebuie să respecte și tema competiției, și anume reducerea risipei alimentare.

Cei opt concurenți care se vor întrece, cu măiestrie și pasiune, pentru a cuceri primul loc pe podium au fost selectați în etapa preliminară desfășurată în luna iulie. Aceștia sunt: Laurențiu Neamțu (Aro Palace), Alexandru Florin Ciurea (Domeniul Orlandia), Adrian Constantin Stanciu (Restaurant Belvedere), Ilie Eftenie Ionetecu (Hotel Golden Tulip Ana Tower), Alin Viorel Vădean (Elitis Events Center), Georgeta Andreea Negrea (Hangar Pub), Paul Andrei Antohi (Restaurant Casa din Bran) și Daniel Nistor (Prestigio Events).

Juriul care va selecta reprezentantul României la concursul internațional Chefs en Or este format din Lady Chef Cornelia Ghișoi, Chef Ciprian Nicolescu, Chef Ioan Florescu, Maestru în Arta Culinară Jakob Hausmann, Chef Victor Melian, Chef Emanuel Mocan și Chef Bogdan Cozma.

Chefs en Or, unul dintre cele mai prestigioase concursuri de gastronomie din Europa, este organizat de concernul Transgourmet, din care face parte Selgros România. La marea finală din Polonia vor participa reprezentanți din toate țările membre: Germania, Franța, Polonia, Spania, Austria, România și Elveția.

Vă invităm să urmăriți live alături de noi această experiență specială, pe pagina de Facebook Selgros România!

Selgros Cash & Carry România este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail din România, cu o rețea națională formată din 23 de magazine și o platformă logistică. Misiunea Selgros este de a oferi zilnic o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. Selgros Romania se implică activ în susținerea comunităților locale și a proiectelor de responsabilitate socială, precum și în promovarea gastronomiei românești, prin parteneriate cu organizații și asociații din industria alimentară.

Selgros Cash & Carry este o companie care face parte din grupul Transgourmet, controlat în întregime de Coop Elveția, care deține în prezent 80 de magazine Selgros. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related