TikTok s-a clasat pe locul #1 printre platformele video la nivel global în clasamentul Ad Equity realizat de Kantar

TikTok s-a clasat pe locul #1 printre platformele video la nivel global în clasamentul Ad Equity realizat de Kantar

TikTok se află în fruntea clasamentului Ad Equity al platformelor video în raportul anual Media Reactions al Kantar și a fost numit cel mai inovator brand media global.

Pentru al patrulea an consecutiv, TikTok a fost ales de public drept platforma #1 pentru ad equity printre platformele video globale în raportul anual Media Reactions realizat de Kantar, un clasament global al canalelor și brandurilor media. De asemenea, TikTok a fost numit cel mai inovator brand media global de către marketeri, dar și brandul cu cea mai bună capacitate de a capta atenția în reclame, atât de către consumatori, cât și de către marketeri.

 

Ce este raportul Media Reactions?

Media Reactions este un clasament global pentru ad equity al canalelor și brandurilor media și este realizat de Kantar, un partener de măsurare verificat al TikTok. Ad equity măsoară atitudinile pe care consumatorii le au față de experiența publicitară pe diferite platforme media. Un ad equity mai mare generează rezultate mai bune ale campaniilor pentru branduri.

Raportul Media Reactions din acest an are la bază peste 15.500 de interviuri cu consumatori și 850 de interviuri cu senior marketeri, acoperind aproximativ 330 de branduri din 23 de piețe.

 

TikTok este platforma video #1 în ad equity și top 5 cea mai mare creștere a nivelului de încredere

TikTok are capacitatea de a inspira creativitatea, schimbând modul în care comunitățile se conectează între ele. Mixul dintre creșterea nivelului de încredere și poziția fruntașă pentru inovație consolidează poziția platformei ca lider în industrie pentru a ajunge la audiențe în moduri noi și captivante.

Așa cum sugerează tema raportului - Îndrăznește pe câmpul de luptă (Braving the Battleground), peisajul publicitar continuă să se confrunte cu provocări legate de încredere. Cu toate acestea, pentru al treilea an consecutiv, încrederea specialiștilor de marketing în TikTok a crescut și s-a clasat în top 5 canale și branduri media. Acest rezultat arată angajamentul platformei de a construi și menține încrederea în rândul audiențelor și parteneriatelor sale cu ajutorul inițiativelor de brand safety și campaniilor.

 

TikTok este în fruntea listei legate de capacitatea de a capta atenția

De asemenea, conform raportului, TikTok a fost clasată pe locul 1 în ceea ce privește captarea atenției atât pentru consumatori, cât și pentru marketeri. Prin introducerea unor voci și perspective noi într-un mod distractiv și amuzant, publicul acordă toată atenția conținutului de pe platformă. Astfel, TikTok este locul perfect unde brandurile se pot conecta cu audiențele din întreaga lume, indiferent de cât de nișate sau unice sunt.

 

Brandul #1 în inovație

Atenția, creativitatea și încrederea înfloresc pe TikTok. Astfel, pentru al patrulea an consecutiv, marketerii au plasat TikTok pe primul loc ca brand pentru inovație în publicitate, scorul fiind aproape dublu comparativ cu celelalte branduri.

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Kantar

Kantar is the world’s leading data, insights and consulting company. We help clients understand people and inspire growth. Kantar is a data and evidence-based agency providing insights and actionable... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related