Trupa The Police își lansează contul oficial de TikTok

Trupa The Police își lansează contul oficial de TikTok

Formată în anul 1977, trupa legendară cunoscută pentru melodiile consacrate și sunetele new wave influențate de diferitele stiluri muzicale, The Police (@ThePolice) își lansează contul oficial de TikTok!

La 40 de ani de la lansarea albumului revoluționar Synchronicity, trioul iconic de new wave, format din Sting, Andy Summers și Stewart Copeland va oferi comunității globale conținut original, acces în arhiva cu filmări nemaivăzute, dar și #BehindtheSong prin care arată procesul creativ al hiturilor atemporale ale trupei.

Cu o combinație unică de punk, reggae și new wave care rezonează și astăzi, fanii de pe TikTok vor călători prin cariera de succes, care include și hit-uri clasice precum Roxanne, Every Breath You Take și Message in a Bottle.

Trupa este deja foarte populară în rândul comunității TikTok. Spre exemplu, „Every Breath You Take” (165.000 de creații în total) este subiectul a numeroase trenduri pe platformă deoarece utilizatorii adoră să plaseze melodia pe fundalul situațiilor diverse, de la momente simpatice alături de animalele lor de companie, la antrenamentele din sala de sport și dansurile alături de prieteni. De asemenea, „I'll Be Missing You”, ce conține elemente din piesa iconică, a adunat în jurul său comunitatea globală pentru a aduce un omagiu regretatului The Notorious B.I.G.

Întrebat despre lansarea contului de TikTok, Andy Summers a spus: „Este minunat să ducem mai departe moștenirea The Police și ce loc poate fi mai bun în zilele noastre decât TikTok. Să recunoaștem, trăim în timpuri dificile, dar imaginați-vă că părinții și bunicii noștri trebuiau să își apropie urechea de acele radiouri mici pentru a asculta despre lume... Ca pasionați și fani, trebuie să credem în continuare în arta muzicii și sperăm ca muzica noastră să aducă un mesaj pozitiv oamenilor de pretutindeni. Mulțumim, TikTok!”

Pentru a celebra comunitatea creativă de pe TikTok, The Police a lansat și un Playlist Oficial care include unele dintre cele mai cunoscute melodii. Fanii pot urmări contul oficial @ThePolice pentru a descoperi cariera legendară și muzica care i-a consacrat de peste patru decenii, dar și pentru a folosi sunetele în propriile creații.

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related