retailArena2023: cine vine la cea de-a unsprezecea ediție a evenimentului

retailArena2023: cine vine la cea de-a unsprezecea ediție a evenimentului

Retail.ro și Wall-Street.ro vă invită la retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei de retail, aflat la cea de-a unsprezecea ediție. Conferința, care se întinde pe două zile, va avea loc pe 25 și 26 octombrie, la Crowne Plaza Bucharest Hotel.

Cu ocazia evenimentului, ne dăm din nou întâlnire cu specialiști în retail, FMCG, logistică, curierat și e-commerce, precum eMAG, Primark, Altex, Answear, Hervis, FAN Courier și Sameday, tbi Bank și Mastercard, care vor expune strategiile pregătite pentru a face față schimbărilor din piață. Șapte paneluri de dezbateri sunt pregătite pentru cele două zile de eveniment, conferința debutând cu fireside chat-uri cu lideri din industrie. 

Printre principalele teme de discuție se numără și:

  • fizic și sau online: importanța omnichannel în 2024
  • retail AI: avantaje și dezavantajele tehnologiilor de ultimă generație
  • comportamentul consumatorului: perspective asupra inflației și crizei alimentelor
  • private label versus transformarea brandurilor cu istorie
  • centrele comerciale ale viitorului: tendințe în automatizarea și robotizarea mall-urilor
  • sustenabil în 2024: intensificarea eforturilor de decarbonizare

 

Speakeri internaționali, la cea de-a unsprezecea ediție a retailArena

Nume importante din industrie ni se vor alătura și anul acesta pe scena retailArena. Speakeri naționali și internaționali, dar și autorități vor comenta schimbările din industrie și vor trece în revistă potențialele provocări ale marilor companii. 

Adrian Mihai, CEO FAN Courier, Tudor Manea, CEO eMAG, dar și Andreea Raicu, fondator AMALIN sunt doar câțiva dintre reprezentanții de seamă ai industriei, care vor urca pe scena retailArena 2023.

De asemenea, Maciej Podwojski, director vânzări Primark, Europa Centrală și de Est, vine la retailArena 2023, Podwojski făcând parte din companie încă din 2007. Maciej Podwojski s-a alăturat echipei Primark în Marea Britanie în 2007, ca manager stagiar, extinzându-şi ulterior experienţa pe pieţele din Spania, Olanda și Germania. În 2011 a fost numit store manager la Primark Gelsenkirchen, Germania. A coordonat deschiderea cu succes a mai multor magazine Primark, preluând în 2014 rolul de Area Manager pentru sudul Germaniei.

La capitolul speakeri internaționali, lui Maciej Podwojski, Head of Sales CEE Primark, i se, alătură și Gijs Klomp, Business Development Manager WDP România, companie care deține o cotă de piață de aproximativ 25% în ceea ce privește stocul național de spații logistice și industriale. Având 64 de proiecte închiriabile, în diverse orașe din România, portofoliul local al companiei este estimat la o valoare de peste un miliard de euro.

Bineînțeles, actualizăm lista de speakeri continuu, așa că nu uita să te înscrii online pentru a fi la curent cu ultimele informații legate de retailArena și pentru a te alătura specialiștilor și celor peste 300 de invitați din industrie care își dau întâlnire pe 25 și 26 octombrie 2023, la Crowne Plaza Bucharest Hotel.

retailArena este organizat de retail.ro și Wall-Street.ro, având ca Online Commerce Partner pe Fan Courier, la categoria Gold Partners pe Mastercard, P3, WDP, eMAG, Penny, dar și pe Altex, Offerista, httpool, Sameday, nhood, tbi bank, Mokka, Invest HK, Innnobyte, VIVO Mall, Hervis, Environ, IULIUS și Vodafone ca Silver Partners, sponsor fiind Mavericks. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related