REHAU Window Solutions a inaugurat Centrul Logistic de la Cisnădie, o investiție de 10 milioane euro

REHAU Window Solutions a inaugurat Centrul Logistic de la Cisnădie, o investiție de 10 milioane euro
  • REHAU Window Solutions a inaugurat investiția de la Cisnădie, județul Sibiu, parte a strategiei de creștere globală a Grupului REHAU.
  • Centrul Logistic dispune de spații de depozitare moderne și include o linie de înfoliere pentru divizia de ferestre și uși.
  • REHAU Window Solutions a investit 10 milioane de euro în proiectul din județul Sibiu și a creat 63 locuri noi de muncă.

REHAU Window Solutions a inaugurat Centrul Logistic de la Cisnădie, județul Sibiu, moment marcat prin evenimentul REHAU 360°: Windows REVOLUTION. Investiția se ridică la 10 milioane de euro, fiind create 63 noi locuri de muncă.

Centrul Logistic de la Cisnădie este parte a strategiei de creștere globale a Grupului REHAU și va ajuta REHAU Window Solutions să deservească mai ușor piața regională și clienții, oferind servicii la o calitate superioară mult mai rapid, grație apropierii de drumurile europene. Produsele REHAU Window Solutions vor pleca din Sibiu în toată România, cât și către țările est-europene din proximitate - Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia. 

La ceremonia de inaugurare au fost prezenți Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions, Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România și Paul Chipriean, Head of Window Solutions REHAU România.

„Investiția de la Cisnădie reprezintă încă un pas făcut de divizia Window Solutions în direcția creșterii competitivității și capacității de deservire a pieței locale, dar și pentru urmărirea strategiei REHAU Window Solutions de extindere globală și apropiere de partenerii și clienții din regiune.

Mai mult decât atât, Centrul Logistic din județul Sibiu ne deschide calea spre a deveni un furnizor de sisteme, construind un întreg ecosistem în jurul ferestrelor și serviciilor, fiind un pas important în îndeplinierea obiectivelor strategice ale REHAU.

Mă bucur să fiu prezent în România pentru inaugurarea acestui proiect strategic, atât pentru compania noastră, cât și pentru piața de ferestre și uși locală și regională. Sunt convins că România va fi în continuare un loc propice dezvoltării viitoare a afacerilor REHAU Window Solutions, pentru că dispune de personal calificat și de potențial crescut”, a declarat Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions.

Centrul Logistic are o suprafață de 52.900 de metri care acomodează un depozit modern și o linie de înfoliere pentru divizia de ferestre și uși, ceea ce pune România pe harta fabricilor REHAU Window Solutions la nivel internațional.

„Centrul Logistic de la Cisnădie este pasul mult așteptat de divizia REHAU Window Solutions pentru dezvoltarea afacerilor din România și din regiune. Existența liniei de înfoliere este un avantaj suplimentar, întrucât această capacitate sporește valoarea serviciilor diviziei pe piața internă și regională și le dovedește partenerilor și clienților noștri că REHAU WS este un furnizor de soluții de încredere, care investește în dezvoltarea pieței de profil”, a declarat Paul Chipriean, Director Window Solutions REHAU România.

Investiția din județul Sibiu este, totodată, o confirmare a viziunii și misiunii Grupului REHAU la nivel international, de a servi clienții la cele mai înalte standarde, prin sporirea performanței și calității, grație progresului tehnologic.

„Inaugurarea Centrului Logistic REHAU Window Solutions de la Cisnădie marchează un moment important pentru birourile locale, deoarece pune România pe harta investițiilor strategice ale REHAU. Mai mult decât atât, noua facilitate are un impact deosebit și în comunitate, în principal datorită faptului că a creat noi locuri de muncă, dar și prin prisma proiectelor îndreptate către comunitate, pe care REHAU a început deja să le desfășoare în județul Sibiu.

Nu în ultimul rând, Centrul Logistic este încă un pas pe care compania noastră îl face în direcția obiectivului de aducere în prim-plan a clienților, prin asigurarea de servicii de înaltă calitate, orientate către sporirea confortului și calității vieții.

De asemenea, noua facilitate îi aduce în prim-plan și pe angajații noștri, cărora le oferim un spațiu de dezvoltare, de creștere, un loc de muncă ce îndeplinește standardele moderne în domeniu”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

 

ARTEVO – fereastra revoluționată la 360°

Evenimentul REHAU 360°: Windows Revolution a marcat și lansarea pe plan local a noului sistem din portofoliul REHAU Window Solutions – ARTEVO. Lansată oficial la expoziția World of Windows din Erlangen, ARTEVO a ajuns și pe piața din România.

Noul sistem premium revoluționar de la REHAU WS,​ stabilește noi standarde în materie de design, dimensiuni, productivitate și durabilitate.

Noul sistem REHAU ARTEVO este o dezvoltare a sistemului GENEO. Profilul asigură design bazat pe contururi clare și unghiulare ale ferestrelor, fiind un sistem care a fost reproiectat de la zero. Zonele de forță integrate în geometria sa asigură o performanță și o stabilitate sporite. Acest lucru facilitează realizarea unor elemente mai mari, chiar și fără ranforsări. Utilizarea foliei inovatoare Low-E, oferă o soluție sustenabilă unică pentru sistemele certificate pentru case pasive. ARTEVO este profund integrat în peisajul sistemelor Rehau Window Solutions și, cu adâncimea sa constructivă de 80 mm, formează o platformă comună cu sistemul de succes SYNEGO.

Divizia REHAU Industries Window Solutions reinventează ferestrele și ușile în fiecare zi. Pentru o viață mai bună. Abordarea sa unică de reciclare EcoPuls reprezintă un concept de durabilitate de neegalat în industrie. În calitate de pionier și conducător al soluțiilor industriale durabile, REHAU Window Solutions este cel mai important expert în soluții de sisteme holistice de-a lungul întregului lanț valoric: Windows. Reinvented for modern life.

Grupul REHAU are o cifră de afaceri anuală de peste patru miliarde de euro cu soluții pe bază de polimeri. Conectează REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive drept companii puternice sub un singur acoperiș. REHAU Industries este o corporație independentă și combină diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions și Industrial Solutions. Peste 12.000 de angajați din peste 150 de locații din întreaga lume lucrează împreună pentru a îmbunătăți continuu viața prin utilizarea tehnologiilor inovatoare și durabile pentru construcții, ferestre, mobilier și sectoarele industriale: Engineering progress. Enhancing lives.

REHAU are o istorie de 27 de ani în România și are în prezent 132 de angajați la nivel național. Cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 50 de milioane de euro în 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related