Se lansează cea de-a cincea ediție a târgului educațional de nișă Study IN B.A.F.I .by Premium Edu

Se lansează cea de-a cincea ediție a târgului educațional de nișă Study IN B.A.F.I .by Premium Edu

Oferte de studiu bogate la cele mai prestigioase licee și universități, în Business, Artă, Fashion, Inovație si IT.

Târgul educațional de nișă, Study IN B.A.F.I. by Premium Edu, aflat la a cincea ediție, își deschide porțile în data de 17 noiembre 2023, la Arcub-Hanul Gabroveni, reunind reprezentanți ai celor mai bune școli de business, artă, fashion, inovație si IT din lume.

Elevii și studenții pasionați de arhitectură, design, fashion, fine arts, restaurare, IT, game design, game art, media, marketing, comunicare, advertising, business, hospitality, inovație și sustenabilitate pot găsi aici oferte educaționale premium de la cele mai prestigioase universități și licee din Elveția, Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Austria si SUA.

Universitățile participante sunt BHMS din Elveția, Istituto Europeo di Design din Italia, Ferrari Fashion School din Italia, Cambridge School of Visual and Performing Arts din Marea Britanie, Universidad Cattolica Murcia din Spania, University of Klagenfurt din Austria, Lancaster University din Leipzig, Germania, IULM Italia, Webster University din Viena, precum si Augustana College din Illinois, SUA.

Cât privește liceele participante la târg, elevii pot alege din bogata ofertă de la licee din Statele Unite cum ar fi: Rabun Gap-Nacoochee din Georgia, Perkiomen School, din Pennsylvania, North Cross School din Virginia, Foxcroft Academy din Maine sau Maumee Valley School din Ohio care oferă burse de până la 70% pentru performanțe artistice și sportive.

Programul târgului educațional include seminarii și workshopuri tematice susținute de profesori de la universitățile participante și de speakeri motivaționali si inspiraționali, la eveniment fiind așteptați peste 800 de vizitatori.

Târgul Study IN B.A.F.I. by Premium Edu se adresează atât tinerilor cu vârsta între 14 și 25 de ani interesați de aprofundarea studiilor în domeniul lor de interes pentru care nu există specializare în România, cât și adulților cu vârsta între 37 și 60 de ani care caută, pentru copiii lor, oportunități de studii de nișă.

Premium Edu este o organizație non-profit de consiliere educațională, conectată cu peste 200 de școli și universități din întreaga lume, care oferă tinerilor români acces la programe de top, menite să le asigure o carieră de succes în orice domeniu.

Premium Edu reprezintă în România instituții educaționale din Marea Britanie, Elveția, Irlanda, Monaco, Franța, Germania, Austria, Spania, Italia, Olanda, țările nordice, China, Statele Unite și Australia.

Din mai 2014, de la înființare, organizația a trimis peste 2 500 de studenți la studii în străinătate, a organizat 22 evenimente de succes și a avut peste 50 de instituții educaționale partenere din Elveția, Marea Britanie, SUA, Olanda, Danemarca, Germania, Irlanda, Franța, Italia, Austria, Suedia, Spania, Monaco, Canada și Australia.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related