Festivalul de business al României, Zilele Biz, prezintă cei mai importanți lideri din antreprenoriat, inovație, management, media & marketing și sustenabilitate în 2023

Festivalul de business al României, Zilele Biz, prezintă cei mai importanți lideri din antreprenoriat, inovație, management, media & marketing și sustenabilitate în 2023

Cel mai important eveniment B2B din România, maratonul care de 22 de ani dă tonul tendințelor în mediul de business, va avea loc anul acesta în perioada 20 -24 noiembrie, la Biavati Events din București.

Festivalul de business al României, Zilele Biz, va oferi timp de cinci zile sesiuni concentrate de know-how și informații aplicate pentru antreprenori, profesioniști care doresc să continue să inoveze, manageri, specialiști din media & marketing și pentru echipele de sustenabilitate și CSR. În cele 5 zile ale festivalului vor urca pe scenă peste 75 de speakeri de top.

Mesajul Zilele Biz 2023 pune accent pe ideea care face diferența în business, dar și viața de zi de zi: „Fără valori, inteligența e doar articială. Mai ales în business”.

 

Zilele Biz – 5 zile și sute de oportunități

Zilele Biz oferă sute de oportunități de networking valoros și întâlniri cu oameni care pot inspira, ajuta și motiva doer-ii de la brandurile care aspiră la succes.

 

Ziua Antreprenorilor la Zilele Biz, Luni, 20 noiembrie

Prima zi a Zilelor Biz, este dedicată antreprenorilor. Începând cu ora 10.00, pe scena Zilele Biz vor urca antreprenorii care schimbă fața businessului românesc.

În premieră într-un singur eveniment B2B, Imperiul Leilor se va muta de la TV pe scena Zilele Biz. Cei mai de succes lideri de business din România, Dr. Wargha Enayati, Mircea Căpățînă, Felix Pătrășcanu și Cristina Bâtlan vin cu scopul de a inspira și susține idei și businessuri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită.

Printre speakerii zilei se mai numără Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, Corneliu Bodea, CEO, Adrem, Ömer Tetik, CEO, Banca Transilvania și Iulian Stanciu, Președinte Executiv, eMAG, Camelia Șucu, Co-Founder, ClassIN & Natuzzi Romania.

Partenerii Zilei Antreprenorilor sunt Banca Transilvania, Vodafone, Impetum Group, Adrem și Siviero Maria.

 

Ziua Inovației la Zilele Biz, Marți, 21 noiembrie

In cea de-a doua zi a festivalului, discuțiile vor fi în jurul inovației multi-fațetată, întrucât multe companii investesc în cercetare și dezvoltare pentru a îmbunătăți performanța afacerii, pentru a oferi un element de noutate consumatorilor și partenerilor sau pentru a face viața angajaților mai bună.

Lecțiile învățate vor oferi un avantaj unic companiilor care știu să monetizeze tendințele, să permită creșterea și să reinvestească în afacerea lor.

Ziua Inovației ii aduce pe scenă pe Emmet King, D3 Cyber & Transylvania Angels Network, Telios Care; Gabriela Stănică, Carrefour România, Călin Clej, HONOR; Valentin Popoviciu, Digi | RCS&RDS, Alexandru Radu, ARGGO; Emma Zeicescu, Philip Morris România; Alin Dobra, Bunnyshell, Liviu Drăgan, Druid, Elisabeta Moraru, Google Romania-Ungaria-Moldova-Ungaria, Marius Istrate, Președinte, TechAngels, Cătălin Butnariu, RGDA; Mih Lovin, Founder, SQUAD Influencers.

Partenerii Zilei Inovației sunt Philip Morris România, Carrefour, Arggo, BRD – Groupe Societe Generale, NN, DIGI, Honor și Schneider Electric România.

 

Ziua Managementului la Zilele Biz, Miercuri, 22 noiembrie

A treia zi a maratonului de business va explora tendințe în leadership și noi metodologii în cadrul unor discuții antrenante cu scopul de a găsi soluții creative la provocările momentului.

Antreprenori, top manageri, regizori sau sportivi de performanta vor împărtăsi la Zilele Biz cum putem să creăm obiceiuri care să ne ducă mai aproape de obiectivele pe termen lung și cum ne poate ajuta un mindset „programat” pentru succes să ne atingem visurile pe plan profesional și personal.  

Ziua de Management ii aduce pe scenă pe Tudor Manea, eMAG, Daniel Mischie, City Grill; Alexandra Peligrad, Smartree; Laura Țeposu, Libris, Radu Savopol, 5 to go; Mihaela Stroe, antreprenor, sociolog și profiler, Claudia Militello, Sciccheria; Tudor Furir, Pernod Ricard; Călin Matei, Groupama și Magor Csibi, Trainer.

Partenerii Zilei de Management sunt TBI Bank, Maresi, Chivas, Kaufland și Groupama.

 

Ziua profesionistilor din Media & Marketing la Zilele Biz, Joi, 23 noiembrie

Cum va evolua lumea marcomm în 2024? Ce planuri au brandurile pentru finalul de an sau pentru noul an?  La celebra zi dedicata Media & Marketing cele mai nume cunoscute ale industriei de publicitate vor prezenta detalii din culisele celor mai puternice campanii de anul acesta, cu suișuri și coborâșuri, schimbări de strategie, provocări și lecții învățate, precum și detalii despre cum va arată o campanie reușită în 2024.

Speakerii care deschid ziua sunt Cabral Ibacka, Andreea Raicu, Adrian Despot și Bogdan Țurcanu, Head of Marketing, PRO TV.

Celelate sesiuni îi au ca vorbitori pe Tiberiu Mercurian, Alpha Bank Romania & Cultural Entrepreneur, Călin Clej, HONOR România și Bulgaria, Andrei Dunuță, "Arta de a NU vinde" & SPEAKINGS; Mihai Dobrovolschi, Guerilla; Valentin Suciu, Jam Session, Claudiu Dobriță, The New, Dan Șendroiu, Friends TBWA; Claudia Chirilescu, Spoon; Mihai Gongu, Cheil Worldwide & Member of the Cheil Global Creative Council, Miruna Dumitrescu, Publicis, Cosmin Baba, Oxygen, Mihai Fetcu, Cohn & Jansen și Roxana Niță, Executive Creative Director, DDB România.

Parteneri pentru Ziua de Media&Marketing la Zilele Biz sunt Alpha Bank, ADNV, Maresi și Tazz.

 

Ziua de Sustenabilitate & CSR la Zilele Biz, Vineri, 24 noiembrie

Economiile vulnerabile sau cele care se află într-o perioadă de redresare adaugă din ce în ce mai multe provocări care au diverse fațete la lista deja lungă de crize cu care ne confruntăm. În acest moment, un lucru este evident, companiile și brandurile pot fi o forță motrică, iar inovația sustenabilă și orientarea către a avea un impact benefic asupra comunităților îi deosebește pe liderii de business responsabili de alții.

În cadrul zilei dedicate Sustenabității, participanții la Zilele Biz vor asculta prezentări ale unor speakeri care reprezintă companii-model de bune practice și oferă inspirație pentru profesioniștii dintr-o sferă largă de domenii, precum Alexandra Diniță, Global ESG Monitor; Simona Panait, Samsung Electronics Romania and Bulgaria; Anca Ungureanu, UniCredit Bank România; Ramona Dumitru, Veolia Romania; Ovidiu Ana, Fundația Orange; Teodora Mărăcineanu, Electrolux.

Parteneri pentru Ziua de Sustenabilitate&CSR la Zilele Biz sunt LIDL, Provident, UniCredit Bank, Electrolux România, Coca-Cola HBC, Samsung, Veolia, Puratos și Orange.

Zilele Biz este un eveniment driven by Jeep și Afla Romeo. Coffee partener este 5 to go. Partener media principal este Radio Guerrilla.
Evenimentul este posibil cu susținerea Line Agency, OVN, Hosterion, Update Advertising.
Partenerii OOH sunt Blitz TV, Universal Solutions și Cocor.

Revista Biz are una dintre cele mai puternice comunități de business din țară. A organizat evenimente de afaceri și proiecte speciale în cele mai mari orașe din țară și în 11 capitale din lume, pe 3 continente.

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Line Agency

We are a New Age Marketing Agency. A team of awarded specialists in cross-disciplinary marketing with thorough experience and great credentials achieved in the biggest marketing practices in Romania, France and... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related