De Cyber Monday, maratonul reducerilor continuă la DIGI

De Cyber Monday, maratonul reducerilor continuă la DIGI
  • Luni, 13 noiembrie, DIGI desfășoară campania „Cyber Monday” și surprinde cu o nouă promoție de 50% din valoarea abonamentului, pentru primele 9 luni consecutive, indiferent de serviciul contractat;
  • Oferta este disponibilă online, pe DIGI.ro sau în toate magazinele DIGI și se aplică abonaților noi și actuali, persoane fizice, care contractează servicii, adaugă extraopțiuni sau efectuează trecerea la un pachet superior. 

DIGI continuă maratonul ofertelor imbatabile și lansează campania „Cyber Monday”, dedicată clienților noi și celor existenți, persoane fizice, care au ratat ocazia de a beneficia de reducerile speciale de Black Friday și doresc să își îmbunătățească experiența cu serviciile de telecomunicații DIGI, la un discount de 50% din valoarea abonamentului, în primele 9 luni, indiferent de serviciul contractat.  Promoția este disponibilă doar luni, 13 noiembrie, în toate punctele de prezență DIGI sau online, pe site-ul și aplicația mobilă DIGI.ro.

Campania se adresează tuturor utilizatorilor care optează pentru achiziționarea unuia sau mai multor servicii noi din portofoliul companiei, pentru realizarea unui upgrade sau activarea unei extraopțiuni și este valabilă numai în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni, fără a se cumula cu alte reduceri.

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related