Samsung aprinde magia sărbătorilor cu Galaxy, printr-o experiență interactivă și plină de imaginație la MINA

Samsung aprinde magia sărbătorilor cu Galaxy, printr-o experiență interactivă și plină de imaginație la MINA

Activarea Samsung din cadrul muzeului poate fi vizitată de miercuri până vineri, între orele 11:30 și 20:30, precum și sâmbăta și duminica între orele 11:00 și 20:30. 

Samsung a transformat Museum of Immersive New Art (MINA) într-un spațiu special dedicat celor mici, oferindu-le oportunitatea de a explora și de a se bucura de activități interactiv-creative.

Această inițiativă aduce în prim-plan un spațiu dedicat expresiei creative, echipat cu tablete Samsung pentru cei mici. Aici, copiii pot explora universul artistic, având la dispoziție atât șabloane tematice de Crăciun, cât și cât și libertatea de a-și lăsa imaginația să zboare.

În plus, toate desenele realizate de copii vor fi proiectate pe ecranele din muzeu, iar vizitatorii le vor putea admira creațiile în timp real.

Desenele create de copii pot fi încărcate și votate online pe site-ul campaniei timp de 3 zile. Participanții, atât cei prezenți la muzeu, cât și cei care doresc să participe online în cadrul campaniei, pot înscrie desenele lor, iar fiecare desen poate fi votat timp de 3 zile consecutive. Cele mai apreciate 10 creații vor fi răsplătite cu premii constând în Galaxy Z Flip5 și Galaxy Watch6 la finalul campaniei.

În mijlocul Cubului Magic, cei mici sunt transportați într-o experiență captivantă ce încântă simțurile. De la proiecțiile de stele până la activările interactive ce răspund jucăuș la fiecare mișcare, acest spațiu este plin de farmec și descoperiri, captivându-le atenția copiilor.

În perioada sărbătorilor, tehnologia devine un instrument al magiei. Ne-am propus să aducem o experiență ce îmbină tehnologia cu farmecul Crăciunului, oferindu-le celor mici o oază de creativitate și descoperiri. Pentru noi, magia se regăsește în fiecare desen, în fiecare zâmbet pe care tehnologia noastră îl inspiră și transformă în realitate.”, declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung România & Bulgaria.

Mai mult decât atât, prin intermediul unei urne transparente din plexiglas, Samsung transformă desenele create de copii în jucării reale. Pentru fiecare desen înscris în campanie, se vor colecta jucării în urnă pe toată durata activității. La final, ele vor ajunge la copiii mai puțin norocoși pentru a le oferi o rază de bucurie în apropierea sărbătorilor, pe data de 21 decembrie.

Program de funcționare MINA:

  • Miercuri – Vineri: 11:30 - 20:30
  • Sâmbăta și Duminică: 11:00 - 20:30

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related