Samsung lansează Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5: Combinația perfectă între durabilitate, performanță și productivitate

Samsung lansează Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5: Combinația perfectă între durabilitate, performanță și productivitate

Dispunând de standard militar de rezistență și conectivitate 5G avansată, Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 asigură o încredere sporită și performanță puternică, chiar și în condiții dificile.

Samsung Electronics a lansat astăzi, la nivel global, noile Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5, un smartphone și o tabletă dedicate mediului de afaceri, gândite să facă față unor provocări intense, inclusiv pentru munca pe teren, unde versatilitatea, optimizarea și securitatea sunt esențiale.

Ambele dispozitive vor asigura o mobilitate îmbunătățită datorită conectivității 5G de care dispun, o performanță mai bună datorită îmbunătățirilor aduse procesorului, dar și memorie mai mare. În plus, XCover7 vine cu o cameră nouă și puternică pe partea din spate și un ecran extins în mărime și rezoluție, în timp ce Tab Active5 include atât baterii înlocuibile, cât și Modul Fără Baterie, oferind utilizatorilor posibilitatea de a lucra în diverse setări.

Conform unui raport de evaluare realizat de IDC Marketscape Worldwide Rugged Mobile Devices 2023, în 2022 peste o treime (38%) din companiile din SUA au implementat dispozitive mobile robuste, iar alte 38% dintre aceste companii au declarat că planifică achiziționarea unui număr mai mare de astfel de dispozitive până în 2023[1]. Fiind fiabile, performante și durabile, dispozitivele mobile robuste pot satisface nevoile unei game variate de industrii enterprise, inclusiv producția, sănătatea, retailul și sectorul guvernamental. Astfel, creșterea pieței dispozitivelor robuste nu dă semne că ar încetini.

La Samsung, înțelegem că afacerile de astăzi se confruntă cu provocări și oportunități fără precedent și au nevoie de produse care să țină pasul cu nevoile lor dinamice. De aceea am creat Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5, dispozitivele robuste create special pentru cei care lucrează în prima linie. Acestea nu sunt doar puternice și versatile, ci și durabile și sigure, făcându-le partenerii perfecți pentru angajații care trebuie să rămână conectați, productivi și în siguranță în orice situație”, declară Jerry Park, vicepreședinte executiv și șef al echipei globale de afaceri mobile B2B, MX Business la Samsung Electronics.

 

Construite să reziste & durabilitate de nivel următor

Concepute pentru a rezista în condiții de muncă dificile, Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 permit muncitorilor să-și utilizeze smartphone-urile și tabletele fără griji. Ambele dispozitive – alături de S Pen-ul inclus al Tab Active5 – au IP68[2] pentru rezistență la apă și praf, asigurând un nivel de durabilitate potrivit pentru medii de lucru extreme, cum ar fi șantierele de construcții sau depozitele din retail. Construit conform standardului militar MIL-STD-810H[3], Galaxy XCover7 este conceput pentru a rezista la șocuri de la căderi de până la 1.5m, în timp ce Galaxy Tab Active5 poate rezista la o cădere de 1.8m atunci când este utilizat cu husa de protecție inclusă.[4]

Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 beneficiază de sticlă Corning® Gorilla® Glass Victus®+ și, respectiv, Corning® Gorilla® Glass 5, care îmbunătățesc durabilitatea și rezistența la zgârieturi. Ecranele dispozitivelor permit, de asemenea, ajustări ale sensibilității la atingere[5], făcându-le ușor de utilizat pentru lucrătorii care poartă mănuși. De asemenea, au fost testate extensiv pentru utilizarea cu dezinfectanți[6]. Cu aceste specificații, dispozitivele robuste Galaxy sunt construite pentru a rezista la vreme severă sau la pericole, făcându-le ideale pentru o varietate largă de lucrători din prima linie.

 

Concepute pentru a menține fluxul de lucru în birou, pe teren sau în prima linie

În lumea din ce în ce mai digitală de astăzi, întreprinderile au nevoie ca angajații să rămână conectați și online. Galaxy XCover7 a fost actualizat pentru a oferi 5G rapid și fiabil, împreună cu Wi-Fi 5, în timp ce Galaxy Tab Active5 oferă 5G și Wi-Fi 6[7]. Această conectivitate de vârf permite angajaților să colaboreze mai eficient.

În plus față de conectivitatea fluentă, ecranele premium ale Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 facilitează utilizarea ușoară și convenabilă. Ecranul de 6.6 inci al XCover7 oferă o suprafață mai mare și o rezoluție crescută față de generațiile anterioare. Ecranul de 8.0 inci al Tab Active5 oferă o vizibilitate îmbunătățită în condiții exterioare, datorită luminii crescute, și o experiență de vizionare mai fluidă cu o rată de reîmprospătare de până la 120Hz. Ambele dispozitive sunt construite pentru a oferi un suport puternic în mediul de afaceri, fiind foarte subțiri și ușoare, perfecte pentru utilizare la locul de muncă sau în mișcare.

Dispozitivele robuste de la Samsung asigură continuitatea muncii, oferind angajaților sprijinul și conectivitatea de care au nevoie, chiar și în cele mai dificile condiții de lucru. Pentru zile lungi pe teren sau pe linia de producție, angajații care folosesc atât Galaxy XCover7, cât și Tab Active5 pot beneficia de încărcare rapidă[8] pentru a reduce timpul dintre încărcări.Ambele dispozitive sunt echipate cu baterii înlocuibile, reducând timpul de inactivitate atât la locul de muncă, cât și în afara acestuia[9].

Galaxy Tab Active5 poate funcționa fără baterie în modul No Battery Mode[10]. Acest lucru le permite angajaților să utilizeze dispozitivul fără întrerupere în timpul muncii sau când sunt în mașină, menținând sănătatea bateriei în medii cu temperaturi ridicate. De asemenea, Galaxy XCover7 și Tab Active5 au interfețe de încărcare POGO, care simplifică procesul de încărcare, permițând locurilor de muncă cu stații POGO[11] să încarce mai multe dispozitive simultan. 

 

Concepute pentru a maximiza productivitatea și securitatea

Dispozitivele robuste de la Samsung sunt, de asemenea, concepute pentru a maximiza productivitatea și a facilita munca de teren. Creșterea volumului difuzorului[12] limitează confuzia pe șantierele de lucru prin asigurarea unei sunet precis. Tastele programabile[13] permit scurtături și îmbunătățesc productivitatea, iar scanarea rapidă a codurilor de bare prin intermediul Knox Capture[14] optimizează operațiile în depozite sau puncte de vânzare mobile (mPOS).[15]

Întrucât afacerile continuă să opereze într-un mediu rapid, care favorizează eficiența, gama robustă Samsung Galaxy permite angajaților să facă mai mult în mai puțin timp, contribuind la îndeplinirea cererilor tot mai mari ale consumatorilor prin creșterea productivității și a operațiunilor în mediul de lucru. Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 sunt de asemenea compatibile cu o varietate de accesorii terțe[16], de la diferite huse funcționale la stații de încărcare, PTT-uri USB-Type C și altele – permitând integrarea completă în orice operațiune de la locul de muncă.

Pentru prima dată în cazul dispozitivelor robuste Samsung, Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 beneficiază de suportul pentru Samsung Knox Vault[17]. În cadrul angajamentului Samsung Galaxy de a extinde protecțiile de securitate puternice dincolo de dispozitivele flagship, clienții enterprise au acum o mai mare varietate de dispozitive pe care le pot utiliza în siguranță pentru nevoile lor de afaceri. Knox Vault ajută la protejarea celor mai critice date de pe aceste dispozitive, incluzând informațiile de pe ecranul de blocare, cum ar fi codurile PIN, parolele și modelele.

Knox Vault construiește un mediu de execuție securizat izolat fizic de procesorul principal și memoria sistemului, devenind funcțional începând cu momentul în care un utilizator își înregistrează ecranul de blocare – astfel, utilizatorii pot beneficia de securitate sporită imediat. Knox Vault poate ajuta la protejarea cheilor de securitate ale utilizatorilor, care criptează datele stocate în dispozitiv, contribuind la asigurarea siguranței – chiar și în cazul în care dispozitivul este pierdut sau furat. O soluție bazată pe hardware și rezistentă la manipulare, Samsung Knox Vault a fost creată pentru a proteja datele utilizatorilor nu doar împotriva atacurilor bazate pe software, ci și împotriva atacurilor hardware folosind instrumente profesionale de înaltă performanță.

 

Disponibilitate

Noul Galaxy XCover7 și Galaxy Tab Active5 vor fi disponibile începând cu luna ianuarie 2024.[18]

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

[1]Sursa: IDC MarketScape: Evaluarea furnizorilor de dispozitive mobile robuste la nivel mondial 2023 (Doc# US50689523, iunie 2023)
[2] Galaxy XCover7, Tab Active5 și S Pen-ul inclus al Tab Active5 sunt rezistente la apă și praf, având clasificarea IP68. Această clasificare este bazată pe condiții de testare în laborator pentru scufundare în apă dulce de până la 1.5 metri pentru până la 30 de minute. Clătiți reziduurile și uscați după ce sunt udate. Nu sunt recomandate pentru utilizarea la plajă sau în piscină. Rezistența la apă și praf a S Pen-ului nu este permanentă și poate scădea în timp din cauza uzurii normale. Îndepărtați orice exces de apă de pe S Pen cu un șervețel sau prosop uscat înainte de a-l utiliza sau de a-l atașa la tabletă.
[3] Certificare MIL-STD-810H: Testarea împotriva unor condiții de mediu specifice, inclusiv altitudine, umiditate, imersie, ceață sărată, praf, vibrații, cădere etc. MIL-STD-810H este o formă standardizată de testare proiectată de armata SUA pentru a evalua în mod precis limitele dispozitivelor. Utilizarea în condiții reale poate varia în funcție de condițiile specifice de mediu folosite în testare. Condițiile extreme nu sunt garantate. Specificațiile de testare variază în funcție de dispozitiv.
[4] Pe baza rezultatelor testelor interne de laborator, Galaxy XCover7 este proiectat să reziste la șocuri în cazul căderilor de până la 1.5m pe suprafețe de oțel, iar Galaxy Tab Active5 este proiectat să reziste la șocuri în cazul căderilor de până la 1.8m pe suprafețe de placaj.
[5] Creșterea sensibilității la atingere sporește reactivitatea pentru mănuși din piele mai subțiri de 2mm, conform rezultatelor testelor interne de laborator. Dispozitivele pot fi utilizate în medii umede, dar nu sunt destinate scufundării complete în apă. Funcția de atingere sub apă nu este disponibilă. Reacția la atingere poate varia în funcție de materialul și grosimea mănușilor, precum și de alte condiții de mediu.
[6] Pe baza rezultatelor testelor interne de laborator. Testat pentru dezinfectanți, inclusiv, dar fără a se limita la, etanol lichid, etanol pe bumbac și clorură de sodiu.
[7] Necesită conexiune optimă. Disponibilitatea și vitezele reale pentru rețeaua 5G și Wi-Fi pot varia în funcție de piață, operator, furnizor de conținut, conexiunea la server și mediu utilizatorului. Verificați disponibilitatea și detaliile cu operatorul local sau furnizorul de servicii.
[8] Încărcarea rapidă necesită un adaptor de alimentare care furnizează energie electrică de 15W sau mai mult. Adaptorul de încărcare rapidă poate să nu fie inclus în cutie (și să fie vândut separat) în funcție de piață.
[9] Bateria suplimentară înlocuibilă se vinde separat. Doar bateriile suplimentare înlocuibile certificate Samsung sunt compatibile pentru utilizare.
[10] Modul Fără Baterie trebuie să fie activat și necesită un accesoriu dedicat de alimentare USB Type-C care să susțină 9V și 2.3A sau mai mult, și PD 2.0 sau mai mult. Modul Fără Baterie limitează performanța CPU-ului dispozitivului când este activat și reduce volumul maxim, luminozitatea ecranului etc., când este activat.
[11] Dock-ul de încărcare POGO se vinde separat. Timpul de încărcare a bateriei poate varia în funcție de puterea de încărcare suportată de stația de încărcare. Capacitatea și performanța bateriei pot să scadă în timp.
[12] În comparație cu Galaxy XCover5 și Tab Active3.
[13] Suportul pentru asignarea cheilor poate varia în funcție de aplicație. Tasteele programabile sunt limitate la funcții selectate.
[14] Knox Capture necesită instalarea unei aplicații separate și achiziționarea unei licențe pentru utilizare. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și model. Scanarea codurilor de bare poate necesita remaparea unei aplicații către o tastă programabilă pentru a folosi toate funcțiile.
[15] Knox Platform for POS necesită integrarea unei soluții separate și poate necesita achiziționarea unei licențe pentru utilizare. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, model sau soluția de plată.
[16] Accesoriile se vând separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.
[17] Arhitectura hardware și/sau software a Samsung Knox Vault poate varia în funcție de model.
[18] Disponibilitatea și momentul lansării vor varia în funcție de regiune.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related