Mihai Murgu, partener la PCF Investment Banking, se retrage din companie după ce a ales să răspundă unei noi provocări profesionale

Mihai Murgu, partener la PCF Investment Banking, se retrage din companie după ce a ales să răspundă unei noi provocări profesionale
Mihai Murgu, fost partener PCF Investment Banking

PCF Investment Banking, una dintre cele mai importante companii locale specializate în investment banking și unul dintre cei mai activi consultanți locali în domeniul serviciilor de finanțări, investiții corporative, fuziuni și achiziții, anunță retragerea lui Mihai Murgu, partener, după șapte ani de activitate în cadrul companiei, pentru a dezvolta un nou business în domeniul financiar. În ultimele șase luni, Mihai a făcut o tranziție strategică, concentrându-se exclusiv pe finalizarea tranzacțiilor cu clienții existenți și pe îndeplinirea angajamentelor aflate în derulare.

Planurile de viitor ale lui Mihai Murgu includ dezvoltarea unei noi platforme de finanțare, Capital 33, care are rolul de a facilita accesul rapid și pe un flux 100% digital companiilor din Europa la finanțare non-dilutivă pentru a-și dezvolta business-ul.

Perioada petrecută la PCF Investment Banking a fost un capitol extraordinar în cariera și evoluția mea și sunt incredibil de mândru de munca pe care am depus-o și de succesul pe care l-am obținut împreună. Cu toate acestea, simt că este momentul potrivit pentru a da curs unor noi provocări. Sunt recunoscător partenerilor și întregii echipe pentru sprijinul și camaraderia lor de-a lungul anilor. Mai departe, îmi propun să mă dedic misiunii de a susține companiile și startup-urile să se dezvolte prin acces rapid la finanțarea de care au nevoie", spune Mihai Murgu, fost partener PCF Investment Banking.

De la înființarea PCF Investment Banking în 2017, Mihai a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură, precum finanțarea Evofarm, finanțarea sindicalizată a grupului Carmistin și a primei tranzacții sindicalizate din sectorul Agricol din România, finanțarea companiei Rodbun.

Mihai a adus contribuții foarte importante companiei, în cei șapte ani în care am lucrat împreună. Suntem recunoscători pentru modul profesionist în care a gestionat retragerea din PCF Investment Banking, asigurând stabilitatea și continuitatea în cadrul companiei. Deși ne vor lipsi prezența de spirit și competențele sale, îi urăm succes în acest nou demers”, declară Mihai Iordan, Managing Partner la PCF Investment Banking.

PCF Investment Banking este un lider local în domeniul serviciilor de finanțări și investiții corporative, specializat în furnizarea de soluții personalizate pentru clienți, în conformitate cu cerințele și specificul pieței locale.

PCF Investment Banking oferă servicii complete de finanțare corporativă, M&A (fuziuni și achiziții), atragere de investiții și structurare de finanțări complexe. Portofoliul de clienți acoperă un cadru larg de organizații din industrii diferite, care activează exclusiv în sectorul privat. Echipa de management a consiliat cu succes peste 100 de clienți locali și internaționali finalizând tranzacții a căror valoare totală depășește 1,5 miliarde de euro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related