DIGI lansează serviciul 5G în Spania

DIGI lansează serviciul 5G în Spania
  • Subsidiara Grupului DIGI din Spania anunță lansarea celei mai noi tehnologii din domeniul telecomunicațiilor, 5G, disponibilă începând de astăzi, fără costuri adiționale, tuturor clienților de telefonie mobilă care dețin terminale compatibile;
  • Serviciul 5G reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru nevoile de conectivitate ale utilizatorilor DIGI care reduce latența și asigură o navigare mai rapidă. 

Astăzi, 12 februarie 2024, filiala Grupului DIGI din Spania a făcut încă un pas important în procesul de transformare digitală și a inaugurat serviciul de comunicații mobile 5G, prin care reiterează angajamentul companiei de a oferi clienților săi soluții performante, acoperire și conectivitate la cele mai avansate standarde tehnologice și la cele mai accesibile prețuri.

Odată cu lansarea noii tehnologii, abonații de telefonie mobilă DIGI Spania se vor bucura de o experiență optimă de navigare: capacități superioare pentru accesul la internet, transfer rapid de date, stabilitate crescută a conexiunii și latență redusă.

Astfel, orice client DIGI care deține un telefon mobil compatibil se va putea conecta automat la rețeaua 5G, fără costuri suplimentare.

Tehnologia 5G aduce o serie de avantaje semnificative:

  • Viteză sporită: Cu tehnologia 5G, viteza de transfer a datelor este mai mare decât în cazul tehnologiei 4G, ceea ce permite accesul rapid la conținutul online și descărcarea facilă a fișierelor multimedia.
  • Latență redusă: Serviciul 5G oferă o latență redusă, ceea ce poate contribui la o experiență îmbunătățită pentru navigarea pe internet, redarea conținutului VR, a jocurilor de înaltă rezoluție și prin reducerea timpului de răspuns al aplicațiilor online.
  • Conexiune stabilă: Rețeaua 5G poate susține un număr considerabil mai mare de dispozitive conectate simultan și asigură o conexiune mai stabilă, ceea ce implică o distribuție mai eficientă a resurselor infrastructurii mobile.

Consumatorii care doresc să experimenteze beneficiile și performanțele tehnologiei 5G, pot contracta serviciile de telefonie mobilă prin intermediul site-ului digimobil.es, prin apel gratuit la 1200 (număr accesibil în rețeaua DIGI Spania) sau la 919 120 120 (pentru apelurile din rețelele altor operatori de pe teritoriul Spaniei), la oricare dintre punctele de vânzare sau la standurile DIGI din centre comerciale importante din Spania.

Subsidiara Grupului DIGI din Spania este primul operator de rețele virtuale mobile (MVNO) din piață și al cincilea operator mobil din Spania, deservind peste 4,5 milioane de conexiuni mobile și peste 1,2 milioane de conexiuni fixe. DIGI Spania a încheiat primele 9 luni ale anului 2023 cu o cifră de afaceri de 466 milioane de euro.

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related