Noua actualizare One UI 6.1 aduce Galaxy AI pe mai multe dispozitive Galaxy

Noua actualizare One UI 6.1 aduce Galaxy AI pe mai multe dispozitive Galaxy

Samsung accelerează extinderea globală a AI-ului mobil, oferind utilizatorilor posibilitatea de a experimenta Galaxy AI și pe modelele anterioare.

Samsung Electronics Co., Ltd. anunță astăzi disponibilitatea funcțiilor Galaxy AI[1] pe mai multe dispozitive Galaxy printr-o nouă actualizare One UI 6.1 care își propune să democratizeze accesul la inteligența artificială mobilă. Actualizarea va fi disponibilă pe seriile Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 și Tab S9, urmând a fi implementată începând cu sfârșitul lunii martie. În concordanță cu seria Galaxy S24 recent lansată, această actualizare ridică standardul experienței utilizatorilor în ceea ce privește inteligența artificială mobilă printr-o abordare hibridă care combină AI-ul pe dispozitiv și cel bazat pe cloud.

Scopul nostru cu Galaxy AI nu este doar să deschidem calea către o nouă eră a AI disponibil pe telefoane, ci și să facem AI-ul accesibil. Acesta este doar începutul pentru Galaxy AI, întrucât ne propunem să aducem experiența la peste 100 de milioane de utilizatori Galaxy până în 2024; vom contina să inovăm și să exploatăm posibilitățile nelimitate ale inteligenței artificiale mobile”, declară TM Roh, seful diviziei Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics.

 

Comunicare fără bariere

Un număr și mai mare de utilizatori Galaxy vor beneficia acum de caracteristicile Galaxy AI care îmbunătățesc comunicarea, disponibile pe modelele suportate de AI. Acestea includ posibilitatea de a ajusta tonul mesajelor și de a traduce mesajele în 13 limbi diferite folosind funcția Chat Assist[2]. Utilizatorii Galaxy pot experimenta puterea interacțiunilor în timp real prin intermediul Live Translate[3], care oferă traduceri vocale și textuale pentru convorbirile telefonice. Cu Interpreter, utilizatorii se pot angaja în conversații spontane cu localnicii în timpul călătoriilor, deoarece funcția de ecran împărțit generează traduceri textuale pentru conversațiile în timp real.

 

Productivitate fără precedent

Integrarea extinsă a Galaxy AI în întregul ecosistem Galaxy permite o experiență de utilizare excelentă când vine vorba de sarcinile zilnice pe modelele suportate de AI. Funcțiile de căutare sunt îmbunătățite prin Circle to Search[4] creată în colaborare cu Google, care generează rezultate intuitive de căutare printr-un gest rapid și circular. Funcționalitățile de organizare, precum Note Assist[5], permit utilizatorilor să creeze formate, să genereze rezumate și să traducă notele, în timp ce Browsing Assist[6] ajută oamenii să rămână la curent cu știrile, primind rezumate pentru acestea. Transcript Assist poate, de asemenea, să transcrie înregistrările întâlnirilor și să genereze rezumate și traduceri în mod facil.

 

Creativitate de neoprit

Cu Galaxy AI, Samsung își propune să stimuleze creativitatea utilizatorilor într-un mod inovator. Ultima actualizare Galaxy oferă o serie de instrumente AI care încurajează libertatea creativă chiar și după realizarea unei fotografii. Prin intermediul funcției Generative Edit[7], smartphone-urile care suportă AI pot redimensiona, repoziționa sau alinia obiectele din fotografii pentru a obține rezultate remarcabile. De asemenea, utilizatorii pot îmbunătăți cu ușurință orice fotografie cu ajutorul funcției Edit Suggestion[8]. Acum nu mai este nevoie ca utilizatorii să facă mai multe filmări, deoarece Instant Slow-mo se poate genera cadre suplimentare pentru videoclipurile cu mișcări încetinite pentru a surprinde momente pline de acțiune.

Creativitatea și personalizarea nu se opresc aici. Acum, personalizarea dispozitivelor Galaxy este și mai simplă prin intermediul wallpaperelor generate de AI, care permit dispozitivelor cu  AI să pună în valoare creativitatea utilizatorilor.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

[1] Samsung nu face nicio promisiune, asigurare sau garanție în ceea ce privește acuratețea, completitudinea sau fiabilitatea rezultatelor furnizate de caracteristicile AI. Logarea în contul Samsung poate fi necesară pentru a utiliza anumite funcții AI Samsung.
[2] Funcția de traducere din Chat Assist ar putea necesita autentificarea în contul Samsung. Anumite aplicații de chat ar putea să nu suporte această funcție. Anumite limbi ar putea necesita descărcarea unui pachet lingvistic. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Această funcție este activată atunci când este detectată o limbă traductibilă. Precizia rezultatelor nu este garantată.
[3] Live Translate necesită o conexiune la rețea și autentificarea în contul Samsung. Live Translate este disponibil doar în aplicația preinstalată Samsung Phone. Apelurile trebuie efectuate folosind apelantul nativ Samsung. Anumite limbi ar putea necesita descărcarea unui pachet lingvistic. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Precizia rezultatelor nu este garantată.
[4] Rezultatele pot varia în funcție de potrivirile vizuale. Este necesară o conexiune la internet. Utilizatorii ar putea avea nevoie să actualizeze Androidul la cea mai recentă versiune. Funcționalitatea produsului poate depinde de setările aplicației și dispozitivului dvs. Unele funcții pot să nu fie compatibile cu anumite aplicații. Disponibilitatea serviciului variază în funcție de țară și limbă. Precizia rezultatelor nu este garantată. Timpul pentru actualizare poate varia în funcție de model.
[5] Pentru textul în Samsung Notes (între 200 și 4000 de caractere), este necesară autentificarea în contul Samsung și o conexiune la internet.
[6] Disponibil doar în cadrul aplicației Samsung Internet.
[7] Generative Edit necesită o conexiune la rețea și autentificarea în contul Samsung. Editarea cu Generative Edit duce la redimensionarea unei fotografii până la 12MP. Un identificator vizibil este suprapus pe imaginea rezultată la salvare pentru a indica faptul că imaginea este generată de AI. Precizia și fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.
[8] Edit Suggestion este compatibil cu formatele JPG, PNG, GIF și MP4. Rezultatele editării și calitatea pot varia în funcție de condițiile de fotografiere sau filmare. Precizia rezultatelor nu este garantată.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related