Samsung Electronics lansează o nouă gamă de mașini de spălat bazate pe inteligență artificială și mai eficiente energetic

Samsung Electronics lansează o nouă gamă de mașini de spălat bazate pe inteligență artificială și mai eficiente energetic

Gama include o mașină de spălat cu economie suplimentară de energie de 40% datorită tehnologiei Bubble Shot, cu o serie de caracteristici AI precum Ecobubble™ AI, Spălare AI și Mod Energie AI – și diverse alte noi funcții.

Samsung Electronics lansează o nouă gamă de mașini de spălat în Europa. Aceasta a fost prezentată pentru prima dată la evenimentul global de lansare „Welcome to BESPOKE AI”, desfășurat astăzi la les Pavillon des Étangs din Paris, care conectează direct utilizatorii la experiența Samsung Bespoke AI.

Suntem conștienți că există o mare oportunitate pentru mașinile de spălat să contribuie la un stil de viață mai eficient din punct de vedere energetic. Cu cea mai nouă gamă de mașini de spălat, Samsung face un pas înainte în atingerea acestui obiectiv, revoluționând totodată experiența de spălare a hainelor”, declară Moohyung Lee, Vicepreședinte Executiv și Șef al Customer Experience Team, unitatea Electrocasnice Digitale (DA) din cadrul Samsung Electronics.

Modelele prezentate la eveniment sunt lansate în patru serii de produse distincte. Acestea includ modelele cu economie suplimentară de energie A-10% și A-20% cu capacitatea de 9 și 11 kg precum și mașina de spălat cu economie suplimentară de energie A-40% cu capacitatea de 11 kg. Asigurăm consumatorii că orice alegere din această gamă va fi extrem de eficientă din punct de vedere energetic. În plus, datorită tehnologiei SpaceMax™ preluată de la seria anterioară, noile produse permit o capacitate mare de 11 kg într-o adâncime de 60 cm, ceea ce facilitează instalarea, și vin cu designul Bespoke, ceea ce înseamnă estetica distinctivă[1] a seriei.

 

Mai eficiente decât clasa "A" prin tehnologiile avansate Samsung

Noua gamă de mașini de spălat aduce economii semnificative de energie în procesul de spălare, cel mai remarcabil aspect fiind modelul cu economie suplimentară de energie A-40%. Samsung aplică tehnologii avansate, pe care le introduce pentru prima dată în gama sa de mașini de spălat, pentru a obține până la 40% mai puțin consum de energie decât cerințele minime de eficiență energetică pentru clasificarea în clasa A[2].

Tehnologia care permite economia suplimentară de energie este Bubble Shot[3]. Aceasta pulverizează apa în interiorul tamburului, peste haine, prin intermediul pompei de circulație. Aceasta facilitează umezirea uniformă a rufelor și pătrunderea uniformă a detergentului, îmbunătățind eficiența generală a procesului de spălare.

Tehnologia Bubble Shot ajută utilizatorii să economisească apă și timp când folosesc programul bumbac. Aceasta utilizează până la 20% mai puțină apă[4] decât mașinile de spălat convenționale. Densitatea detergentului în apă crește, chiar dacă cantitatea de detergent este aceeași. Acest lucru îmbunătățește performanța de spălare și scurtează timpul ciclului de spălare cu până la 25%[5].

Prin funcția AI Energy Mode[6] din SmartThings Energy, monitorizarea energiei este extinsă. Utilizatorii pot monitoriza consumul lor zilnic, săptămânal și lunar de energie, iar această funcție poate chiar estima factura lunară a utilizatorilor. Dacă factura lunară de electricitate ar putea depăși ținta utilizatorilor, SmartThings Energy poate activa modul de economisire a energiei, care reduce inteligent consumul de energie cu până la 70%[7].

 

Îmbunătățirea experiențelor utilizatorilor cu tehnologii bazate pe inteligență artificială

Pe lângă îmbunătățirea performanței în ceea ce privește eficiența energetică, funcțiile de bază ale acestei game asistă utilizatorii în tratarea corespunzătoare a hainelor cu mai puțin efort.

AI Ecobubble™ adaptează programul în funcție de tipul de rufe (țesătură). În funcție de tipul de material detectat, ajustează cantitatea de bule care dizolvă rapid murdăria și petele, precum și timpul de spălare, temperatura apei și viteza de centrifugare. Astfel, spală la fel de eficient în apă rece ca și în apă caldă, reducând consumul de energie cu până la 70%[8] în comparație cu spălarea în apă caldă. În plus, protejează culoarea și textura hainelor, oferind o îngrijire a țesăturii cu până la 45.5% mai bună[9].

În plus, AI Wash spală hainele delicat, dar în profunzime[10], cu mai puțină apă și detergent. Prin intermediul senzorilor avansați, AI Wash detectează greutatea și tipul țesăturii spălate și monitorizează activ nivelul de murdărie. AI Wash utilizează informațiile pe care le colectează pentru a doza cantitatea potrivită de apă și detergent. Ajustează continuu timpii de înmuiere, clătire și centrifugare pentru cele mai bune rezultate[11]. În consecință, AI Wash îmbunătățește performanța spălării și reduce risipa.

 

O varietate extinsă de caracteristici impresionante pentru spălarea hainelor

Samsung a aplicat și extins caracteristici în trei domenii importante ale experienței de spălare – reducerea eliberării de microplastice, ușurința de utilizare și timpul de spălare. Iată cum:

Ciclul Less Microfiber™: Toate modelele din gamă sunt echipate cu programul standard Less Microfibre™. Acesta a fost creat pentru a reduce cantitatea de microfibre eliberate de haine în apa de scurgere. Prin ajustarea vitezei de rotație a motorului și a intensității spălării, acest program reduce cantitatea de microfibre eliberate în apa de scurgere cu până la 54%[12].

Scanarea Detergentului[13] și Scanarea Etichetei de Îngrijire[14]: Funcțiile noi oferite de SmartThings Clothing Care[15] permit consumatorilor să utilizeze cu ușurință mașina de spălat. Scanarea Detergentului permite utilizatorilor să dozeze cu ușurință cantitatea potrivită de detergent sau balsam de rufe. Odată ce utilizatorii scanează detergentul sau balsamul cu SmartThings, informațiile sunt trimise către mașina de spălat pentru a adăuga cantitatea corespunzătoare. De asemenea, utilizatorii pot folosi funcția de Scanare Etichetă de Îngrijire. SmartThings verifică și transmite instrucțiunile de spălare către mașina de spălat, astfel încât hainele să fie tratate corespunzător în funcție de etichetele de îngrijire scanate.

Super Speed: Cu Super Speed, încărcăturile pot fi terminate în doar 39 de minute[16]. Acest timp scurt de spălare este posibil datorită tehnologiei QuickDrive™, care mișcă dinamic hainele. Timpul de clătire este, de asemenea, scurtat folosind Speed Spray, care emite jeturi puternice de apă pentru a îndepărta rapid reziduurile de detergent. Iar mașina de spălat accelerează viteza de centrifugare în funcție de încărcătura de rufe pentru a le usca rapid.

 

Disponibilitate 

Există 15 variații de culoare și design în total, distribuite în patru serii de produse (WW8/7/6/5000D). Toate modelele sunt acum disponibile pentru precomandă în Europa, beneficiind de avantaje pentru precomandă. 

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

[1] Doar modelele aplicabile (WW11DB8******, WW11DB7******).
[2] Pe baza testelor interne Samsung, modelele din seria WW8400D sunt cu 40% mai eficiente decât este necesar pentru a obține clasificarea de eficiență energetică de clasă A conform Regulamentului (UE) nr. 2019/2014. Rezultatele pot varia în funcție de mediul de utilizare.
[3] Modele aplicabile doar (WWDB8****, WWDB7****).
[4] Bazat pe teste interne utilizând ciclul de bumbac pe un model WW7400D cu Bubble Shot în comparație cu o mașină de spălat Samsung convențională fără Bubble Shot. Rezultatele pot varia în funcție de tipul de rufe și mediul de utilizare.
[5] Pe baza testelor interne utilizând ciclul de bumbac pe un model WW7400D cu Bubble Shot în comparație cu o mașină de spălat Samsung convențională fără Bubble Shot. Rezultatele pot varia în funcție de tipul de rufe și de mediul de utilizare.
[6] Disponibil pe dispozitive Android și iOS. Este necesară o conexiune Wi-Fi și un cont Samsung.
[7] Poate fi aplicat atunci când temperatura selectată pentru spălare este cuprinsă între 20 și 40°C.
[8] În comparație cu spălarea în apă caldă. Testat în conformitate cu IEC 60456-2010 / 4 kg încărcare de spălare / Spălare Super Eco la rece (WF80F5E5U4W) vs. Bumbac 40°C fără Ecobubble™ (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot varia.
[9] Pe baza unui test EMPA pe un model de 9 kg (WF906U4SAGD, Materiale sintetice), cu și fără Ecobubble™. Datele au fost colectate din teste individuale. Rezultatele reale pot varia în funcție de utilizarea individuală.
[10] Bazat pe un algoritm creat de AI. Rezultatele reale pot varia în funcție de utilizarea individuală.
[11] În comparație cu un dozator automat Samsung obișnuit, care este setat să distribuie cantitatea recomandată de detergent. Bazat pe analiza continuă a cantității de detergent utilizată în ultimele 10 cicluri. Rezultatele reale pot varia în funcție de utilizarea individuală.
[12] Bazat pe teste efectuate de Laboratorul de Plastice Ocean Wise folosind o încărcătură de 2 kg de hanorace din 100% poliester, comparând ciclul pentru materiale sintetice pe un model Samsung convențional WW4000T și ciclul Mai puține Microfibre pe WW7000B. Rezultatele pot varia în funcție de hainele reale și condițiile de utilizare.
[13] Modelele aplicabile sunt doar (WWDB89, WWDB79). Această funcție este disponibilă doar atunci când sunt folosiți anumiți detergenți și balsam de rufe înregistrați în baza de date SmartThings (începând cu decembrie 2023).
[14] Modelele aplicabile sunt doar (WWDB89, WWDB79, WWDB73). Utilizatorul va fi singurul responsabil pentru orice consecință(e) care ar putea rezulta, inclusiv, dar fără a se limita la, orice daună sau rău produs de informațiile incorecte furnizate de utilizator.
[15] Disponibil pe dispozitive Android și iOS. Este necesară o conexiune Wi-Fi.
[16] Bazat pe utilizarea Super Speed la setările implicite cu o încărcătură de 5 kg.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related