Adobe România, desemnată câștigătoare la Gala ANIS pentru categoria Software Product of the Year – Adobe Express

Adobe România, desemnată câștigătoare la Gala ANIS pentru categoria Software Product of the Year – Adobe Express

Adobe România, implicată majoritar în cercetare și dezvoltare software pentru produse Adobe cu impact global, a fost desemnată câștigătoare la categoria Software Product of the Year în cadrul Galei ANIS, eveniment anual ce recunoaște și premiază cele mai importante realizări ale industriei IT. În cadrul competiției, Adobe Romania s-a regăsit printre cele 4 companii finaliste la categoria Software Product of the Year, câștigând premiul.

Adobe Express este un instrument all-in-one de design, atât pentru fotografii și cât și pentru video, care ajută în a face accesibilă crearea de continut pentru toată lumea, indiferent de nivelul de experiență, valorificând puterea AI și multiplicând valoarea ecosistemului Adobe existent. Cu inteligența artificială generativă concepută pentru uz comercial, Adobe Express revoluționează modul în care oamenii și companiile din întreaga lume transformă ideile în conținut remarcabil și campanii uimitoare pe rețelele sociale. Adobe Express este folosit de milioane de utilizatori la nivel global – de la studenți la antreprenori solo, la profesioniști în creație, la întreprinderi mici și până la cele mai mari companii – pentru a crea conținut unic, videoclipuri captivante, PDF-uri uimitoare vizual, note digitale și fluturași și CV-uri remarcabile.

Pentru creatorii de continut, Adobe Express este complementul perfect pentru Photoshop, Illustrator, Premiere Pro și Acrobat, oferind importarea, editarea și sincronizarea elementelor între aceste aplicații fără probleme. Acest lucru ajută și munca în echipă sau colaborarea în timp real.

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS) premiază excelența în domeniul IT încă din 2015. Prin intermediul evenimentului ANIS își dorește astfel să celebreze inițiativele companiilor din industrie, atât la nivel de start-ups, cât și la nivelul marilor companii. Astfel, în cadrul competiției se pot înscrie toate companiile de software și servicii din România, fie că sunt sau nu membre ANIS, fiecare dintre cei interesați având posibilitatea de a aplica pentru mai multe categorii de premii.

"Ne bucurăm că inovațiile produsului Adobe Express nu au trecut neobservate. Suntem preocupați constant să oferim cele mai bune produse clienților noștri, să inovăm și să contribuim la dezvoltarea globală, în egală măsură în care suntem preocupați de gradul de satisfacție al angajaților noștri în companie. Premiul primit ne arată că suntem pe traiectoria potrivită și setează noi standarde pe care să le trecem în viitor', a declarat Cris Radu, Site Leader Adobe România și VP of Engineering Digital Experience.  

Cu peste 30.000 angajați la nivel global și o echipă în România de 1200+ specialiști, Adobe este unul dintre cei mai apreciați angajatori, cu o cultură orientată către angajați și un mediu de susținere recunoscut repetat de companii independente ce măsoară gradul de satisfacție al acestora. Adobe a primit certificări și premii internaționale importante care reflectă calitatea mediului de lucru. Atât certificarea Great place to Work cat si prezenta in topuri precum Forbes World’s Most Admired Companies si Forbes 100 Best Companies.

Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse. În cadrul ANIS sunt reunite peste 160 de companii mici, dar și multinaționale, firme cu capital românesc sau străin, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related