"Orange este aici". Un angajament la nivel global, față de clienți și de comunitate

"Orange este aici". Un angajament la nivel global, față de clienți și de comunitate

Orange este aici. Când ai nevoie de soluții de internet pentru jobul remote, când vrei să îți pornești propria afacere, pentru socializare sau informare, când vrei să fii conectat și eficient și să ții pasul cu ritmul alert în care se desfășoară viața, pe toate palierele ei. "Orange este aici" este mesajul cu care Orange România a lansat recent o nouă semnătură de brand. Este promisiunea companiei pentru clienți și comunitate că va fi mereu alături, pe parcursul tuturor etapelor, ajutându-i să navigheze în lumea digitală. 

 

Nevoi actuale, provocări viitoare

Adaptarea la noile realități tehnologice și sociale poate fi o provocare, atât în viața personală, cât și în cea profesională. În acest peisaj în continuă transformare, Orange promite să fie un partener de încredere pe acest drum, plin de inovații și schimbări. "Orange este aici", noua semnătură de brand, este un angajament din partea companiei de a susține și încuraja evoluția, individuală și colectivă, și de a asigura accesul la cele mai noi și eficiente soluții, care nu doar că răspund nevoilor actuale, dar și anticipă provocările viitoare.

Promisiunea Orange este aceea de a oferi susținerea necesară în integrarea tehnologiei în viața de zi cu zi, dar și adoptarea unor modele de lucru mai flexibile pentru a răspunde nevoilor din ce în ce mai diverse, prin calitatea excepțională a rețelei, dedicarea experților Orange în a le oferi clienților o experiență la cel mai înalt nivel și soluții personalizate la prețuri accesibile.

Noua semnătură de brand "Orange e aici" reprezintă și o declarație de implicare și responsabilitate socială. Compania este conștientă de rolul său în societate și își asumă responsabilitatea de a contribui la dezvoltarea comunității prin proiectele corporate de responsabilitate socială.

Campania de promovare a acestui mesaj introduce un nou teritoriu de comunicare, relevant pentru generația tânără și digitală, transmis în mediile offline, cât și în cele online: TV, cinema, outdoor, social media și magazinele Orange.

 

Mai simplu, mai ușor

Promisiunea Orange este aplicată, în primul rând, prin simplificarea produselor și serviciilor și reconfigurarea integrală a portofoliului de servicii fixe de internet prin fibră și TV prin cablu. Gama diversă de opțiuni a fost grupată în 4 pachete noi, adaptate la diversele necesități ale consumatorilor.

Demersul simplifică procesul de alegere prin care trec clienții și prezintă principalele beneficii incluse în cele 4 pachete: "Entry", "Extra", "Supreme" și "Premiere" - internet prin fibră la super viteze, împreună cu soluții de conectare tip Mesh, pentru orice colț al casei, Netflix inclus pe toată durata contractului, HBO, canale de sport și device-uri de la 1 euro sau prețuri competitive la pachetul Entry.

Campania de comunicare “Easy choices” este gândită să atingă toate segmentele de consumatori, printr-o serie de spoturi TV și vizualuri dedicate, produse în România, atât pentru TV și cinema, cât și pentru OOH, DOOH, campanii în magazine și door2door sau pentru canalele digitale.

În era transformărilor rapide, Orange promite să fie un partener pentru clienții săi și pentru comunitatea din care face parte, atent la nevoile din prezent, din ce în ce mai diverse, și cu gândul la un viitor mai bun, responsabil. 

 

Echipa de campanie “Brand Manifesto”

Orange România
Mirela Bosoi – Head of Brand & Communication
Monica Popescu – Consumer Communication Manager
Anca Stancov – Media Manager

Publicis România
Andreea Gherghe – Senior Account Manager
Silviu Nedelschi – Executive Creative Officer
Cristian Anton – Senior Art Director
Mihaela Neațu – Senior Copywriter

Initiative Media
Andreea Corbos – Head of Orange Unit

Echipa de campanie “Easy Choices”

Orange România
Mirela Bosoi – Head of Brand & Communication
Crina Chiru – Consumer Communication Manager
Victoria Cirstescu – Communication specialist
Anca Stancov – Media Manager

Publicis România
Andreea Gherghe - Senior Account Manager
Silviu Nedelschi - Executive Creative Officer
Vladut Tanase - Senior Copywriter
Cătălin Grigore - Senior Art Director

Initiative Media
Andreea Corbos – Head of Orange Unit

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related