Dancing Tails: Pedigree și Electric Castle oferă cazare gratuită pentru căței la hoteluri specializate în perioada festivalului

Dancing Tails: Pedigree și Electric Castle oferă cazare gratuită pentru căței la hoteluri specializate în perioada festivalului

Pedigree oferă 100 de locuri la hoteluri de căței din București, Cluj și Timișoara pentru prietenii blănoși ai participanților la festival. Părinții de căței care merg la Electric Castle se pot înscrie prin formularul oficial în care trebuie să completeze un chestionar despre prietenul blănos. Apoi, își pot lăsa patrupezii pe mâini sigure pentru a se bucura de festival.  

Părinții de căței se pot înscrie în perioada 5-9 iulie prin completarea formularului în care vor include informații detaliate despre patrupezi. Selecția și validarea se vor face în perioada 10-15 iulie în funcție de criteriile de eligibilitate și în ordinea înscrierii. În urma validării, participanții vor primi un cod pe care îl vor folosi în momentul rezervării locului la hotelul pentru căței. Apoi, blănoșii vor putea fi cazați oricând în intervalul ales din perioada 17-21 iulie.

Participanții la concurs pot câștiga un loc dintr-o listă de 10 hoteluri din București, Cluj și Timișoara care au pregătit deja spații confortabile pentru cățeii ai căror părinți se vor afla la festival în perioada 17-21 iulie: Hotel Ham Ham din Cluj, Planeta Ham Ham din București, Ringstar Pet Hotel din București, ZenPet Club din București, Very Important Pets din București, Pet Resort din București, Urban Pets din București, Dog Resort din București, Hotel Canin din Timișoara, Fabiss din Timișoara.

Pentru a se asigura că toți cățeii se vor simți bine, iar părinții se bucură de festival, hotelurile specializate au o listă de criterii de selecție care se aplică și în cazul competiției.

  • Vaccinuri și deparazitare: Toți cățeii trebuie să aibă la zi toate vaccinurile uzuale, inclusiv vaccinul contra tusei de canisă; deparazitarea internă și externă trebuie să fie efectuate recent; iar părinții sunt rugați să prezinte carnetul de sănătate al cățelului la check-in.
  • Confort: Părinții sunt încurajați să aducă un obiect personal al câinelui (jucărie, paturică, tricou) pentru a-l ajuta să se simtă mai confortabil în mediul nou.
  • Comportament și socializare: Câinele trebuie să fie obișnuit cu traiul în interior, trebuie să fie sociabil cu alți câini de talie similară și cu oamenii. La check-in este obligatoriu ca blănosul să aibă zgardă (piele/textil).

Pedigree este parte din Mars Petcare, care consideră că fiecare animal merită o familie iubitoare și susține adăposturile de animale și pe cei care își doresc să adopte un prieten blănos. Prin urmare, colaborarea cu Electric Castle din acest an va include și un mesaj puternic de încurajare a adopțiilor, care va fi urmat de campania de donații de hrană către adăposturi din luna octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor.

Mars a intrat pe piața din România în 1994. Din 2016, compania a operat pe piața din România sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include piețele din România, Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu peste 400 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în două categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane) și hrană pentru animale. Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri (fără ciocolată) care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Mars, Incorporated este animată de convingerea că lumea pe care ne-o dorim mâine începe cu modul în care facem afaceri astăzi. O afacere de familie globală, Mars transformă, inovează și evoluează pentru un impact pozitiv asupra lumii. Cu peste 140,000 de Asociați dedicați, Mars are un portofoliu divers, în continuă creștere care include dulciuri de calitate, mâncare și servicii și mâncare pentru animale de companie. Cu vânzări anuale de aproximativ $47 miliarde, compania produce unele dintre cele mai îndrăgite mărci din lume, inclusiv Ben’s Original™, CESAR®, Cocoavia®, DOVE®, EXTRA®, KIND NA, M&M’s®, SNICKERS®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN® și WHISKAS®. De asemenea, creăm o lume mai bună pentru animalele de companie prin rețeaua noastră globală de spitale pentru animale și servicii de diagnostic – inclusiv –  AniCura, BANFIELD™, BLUEPEARL™, Linnaeus și VCA™ – care utilizează tehnologie de ultimă oră pentru dezvoltarea de programe inovative în ceea ce privește monitorizarea sănătății genetice și testarea ADN.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related