Samsung Romania lanseaza Trends Report II

Samsung Romania lanseaza Trends Report II

Samsung Electronics Romania prezinta in cel de-al doilea Trends Report Lifestyle Designer tendintele din aceasta toamna, pentru cei care vor sa isi redefineasca stilul de viata cu ajutorul tehnologiei.

Platforma Lifestyle Designer are la baza un studiu local realizat de Samsung, ale carui rezultate arata ca peste jumatate dintre utilizatorii de produse smart sunt deschisi la noi locuri si experiente si sunt interesati de dezvoltarea lor personala. In plus, 3 din 4 utilizatori se folosesc de smartphone-uri si tablete pentru a-si urma pasiunile sau a-si dezvolta abilitatile.

"Platforma Lifestyle Designer, lansata la inceputul acestui an, isi propune sa ofere experiente si inspiratie pentru transformarea continua a stilului nostru de viata. Acest Trends Report, realizat in colaborare cu Vlad Ilicevici, Dana Rogoz, Cori Gramescu si Cristian Onetiu, ne inspira sa fim mai productivi si sa ne depasim in fiecare zi limitele cu ajutorul tehnologiei de top Samsung", a declarat Roxana Grigorean (PR Manager, Samsung Electronics Romania).

 

Multimedia

Smartphone-ul este cel mai popular dispozitiv smart, folosit in situatii si contexte cat mai diferite. Functii precum text while walk, care folosesc camera foto pentru a le arata utilizatorilor pe unde pasesc, sau speak while driving sunt deja utilizate de milioane de persoane din intreaga lume.

In plus, in Romania platformele video castiga teren, iar potrivit datelor oficiale, 6,5 milioane de utilizatori viziteaza lunar YouTube, in cautarea clipurilor despre gatit, secvente sportive, stiri sau review-uri de produs. Iar smartphone-urile cu ecran mare, precum Samsung Galaxy S6 edge+ de 5,7 inci, sunt ideale pentru a accesa continut de divertisment.

 

Design

Oamenii folosesc tehnologia in viata de zi, iar pe langa performanta oferita de aceasta, designul a devenit de asemenea un factor de decizie in momentul achizitiei unui dispozitiv smart. Odata cu lansarea celui mai nou smartwatch, Gear S2, Samsung a colaborat cu designerul Alessandro Mendini pentru realizarea unei colectii de accesorii care permit personalizarea dispozitivului, pentru diferite stiluri de viata.

Mai mult, tehnologia a devenit o platforma pentru ultimele tendinte din fashion. Unii designeri aleg sa isi lanseze colectiile printr-un livestream, pe care oricine il poate urmari din confortul casei, pe propriul Smart TV, aducand moda si stilul tot mai aproape de utilizatori.

Iar printre acestia se numara si aceia care aleg sa introduca in colectiile lor haine din tesaturi inteligente. Una din tendintele care incepe sa ia amploare este confectionarea pieselor de imbracaminte din tesaturi inteligente prin care utilizatorii pot obtine instantaneu informatii despre starea lor de sanatate, chiar pe propriile smartphone-uri.

 

Health

Peste 60% din utilizatorii de smartphone au cautat intr-un an informatii despre cea mai apropiata sala de fitness si exercitii zilnice care sa ii ajute sa fie mai sanatosi. Tehnologia si dispozitivele smart, precum Galaxy Gear S2 si Galaxy S6 Edge+ le ofera utilizatorilor nu doar functii prin care sa isi masoare pulsul, nivelul de stres sau distanta parcursa intr-un interval de timp, ci chiar diete si exercitii personalizate, in functie de metabolismul lor. Smartphone-urile si tabletele integreaza acum intr-un singur loc, fie ca vorbim de o agenda sau de o aplicatie, toate datele despre programul de fitness, sanatate si metabolism sau despre alimentele consumate peste zi, pentru o monitorizare eficienta a dietelor sanatoase.

 

Performance

Invatarea si dezvoltarea sunt importante, iar instrumentele de invatare sunt acum mai la indemana ca niciodata, in era digitala. Smartphone-ul este instrumentul care tine utilizatorii conectati la programul cursurilor, le ofera notificari si le permite sa afle informatii noi la cateva secunde dupa ce acestea apar. In plus, dispozitivele smart, fie ca vorbim de telefon, tableta sau smartwatch, simplifica procesul de munca, tehnologia ajutand la planificarea, gestionarea si analiza sarcinilor zilnice.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related