Defilare de modă și de tehnologie la evenimentul de lansare Samsung Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 în România

Defilare de modă și de tehnologie la evenimentul de lansare Samsung Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 în România

Samsung Electronics a lansat în cadrul unui eveniment inedit la Galeria SENAT cele mai noi modele de telefoane pliabile din seria Galaxy Z - Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4 5G.

Conceptul global din spatele seriei Galaxy Z, ,,Unfold your world”, încurajează utilizatorii să descopere noi modalități de folosire a smartphone-urilor și să accepte provocarea Samsung de a descoperi lumea din noi perspective. El a fost reinterpretat în România sub forma „Unfold your catwalk”, iar evenimentul a avut la bază o defilare de modă care a marcat totodată și cele mai importante caracteristici ale noii serii Galaxy Z: fotografii perfecte din orice unghi, fie că este zi sau noapte, posibilități nenumărate de personalizare și de exprimare, dar și o experiență premium de utilizare.

În cadrul fashion show-ului Samsung a prezentat și ,,The Unfold Collection”, o colecție de accesorii realizate în colaborare cu Laura Olaru, inspirată de forma specială a telefoanelor pliabile Galaxy. Evenimentul le-a oferit participanților o demonstrație a modului în care tehnologia și moda se îmbină perfect în stilul de viață al consumatorului modern și a reafirmat dorința companiei de a aduce pliabilele cu un pas înainte în zona de mainstream, mai accesibilă pentru publicul larg.

,,Consumatorii caută din ce în ce mai des produse și servicii hiper-personalizate, care să le reflecte personalitatea, așa cum o face și muzica, arta sau moda. Noua serie Galaxy Z nu doar că răspunde acestei nevoi, dar este dovada faptului că produsele pe care le alegem și folosim ne reprezintă. Și pentru că Samsung are în ADN inovația, inclusiv la nivel de design, ne-am propus să arătăm cum seria Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4 sunt mai mult decât noi telefoane pliabile, ci și un fashion statement în sine, accesorii care pot reflecta personalitatea fiecărui utilizator și cu care ei se identifică.”, a precizat Simona Panait, Marketing Director la Samsung Electronics România și Bulgaria.

Colecția de genți îmbină atuurile noii serii de telefoane – funcționalitate și design unic, la care se adaugă un plus de rafinament și glam, în interpretarea Laurei Olaru. Accesoriile sunt versatile și se adresează tuturor utilizatorilor, printre ele regăsindu-se și modele unisex. Disponibilitatea lor va fi comunicată în curând pe canalele de social media ale Samsung România. 

,,The Unfold Collection a fost gândită special pentru bijuteriile momentului, Samsung Galaxy Z Flip4 & Fold4. Sunt utilizator de Samsung încă de la început. În acest spirit am creat și această colecție care îmbină perfect tehnologia cu glamour-ul. Sunt accesorii potrivite fiecărui moment, fie că te duci la birou, ai un business lunch, te întâlnești cu prietenii la o cafea sau tocmai ce ai intrat la festivalul tău preferat.”, precizează Laura Olaru, Designer și Creator Brand „Laura Olaru”.

La evenimentul de lansare, cei peste 350 de invitați au avut ocazia să descopere noile telefoane, precum și cel mai recent Galaxy Watch5 și noile Galaxy Buds2 Pro. Ei au putut să testeze experiența de gaming pe Galaxy Fold4 și să creeze GIF-uri și selfie-uri complet hands-free cu Galaxy Flip4, care oferă acum și mai multe alternative pentru poze din cele mai inedite perspective. În plus, pasionații de sport și wellness au experimentat pe propria piele noul mod al Galaxy Watch5 ce măsoară ritmul cardiac sau nivelul de oxigen în timpul exercițiilor fizice.

Toate momentele importante ale serii, impresii, interviuri sau video-uri surprinse în timp real de creatorul de artă vizuală Ionuț Costea (Goguci) pot fi vizionate pe canalul de Instagram Samsung Romania.

Descoperă lumea dintr-o altă perspectivă cu noua serie Galazy Z

Galaxy Z Flip4, potrivit pentru creatorii de conținut și nu numai, permite filmarea de videoclipuri hands-free sau captarea de fotografii și selfie-uri din diferite unghiuri prin modulul FlexCam, la o calitate ridicată indiferent că este zi sau noapte. Mai mult, Galaxy Z Flip4 poate fi personalizat complet prin intermediul Galaxy Themes, disponibile atât pentru ecranul extern, cât și pentru ecranul principal.

Galaxy Z Fold4 vine cu un ecran principal de 7.6 inci mai luminos, ceea ce permite o vizualizare mai bună a conținutului. Utilizatorii pot urmării videoclipuri, filme sau seriale hands-free, folosind Flex Mode. Cu o nouă bară de activități și noi gesturi de glisare, Galaxy Z Fold4 transformă multitasking-ul într-o experiență ușoară și eficientă, apropiată de cea a PC-ului.

,,Ne bucurăm că telefoanele pliabile devin din ce în ce mai apreciate și că încep să își câștige locul pe piața de smartphones. Cu noua serie Galaxy Z, oferim oamenilor două instrumente potrivite pentru un stil de viață dinamic, cu multe îmbunătățiri la nivel de funcționalități, menite să răspundă nevoilor lor zilnice, dar și cu un design spectaculos. Am pornit la drum cu această serie de telefoane pliabile cu gândul de a da un nou sens experiențelor mobile, iar Galaxy Z Flip4 și Galaxy Fold4 contribuie la misiunea noastră și oferă utilizatorilor noi alternative din punct de vedere foto, video, multitasking, vizionare de conținut și multe altele!”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

În materie de wearables, Samsung a prezentat la eveniment și noua serie de ceasuri inteligente, Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro, dar și cea mai recentă generație de căști wireless, Galaxy Buds2 Pro.

Prețuri și disponibiliate

Galaxy Z Flip4 și Galaxy Fold4 sunt disponibile din 26 august pe samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Prețul recomandat pentru Galaxy Z Flip4 pornește de la 5,399 RON, iar pentru Galaxy Z Fold4 pornește de 8,899 RON. 

Prețul recomandat pentru Galaxy Watch5 pornește de la 1499 de lei RON, pentru Galaxy Watch5 Pro de la 2299 RON, iar pentru Galaxy Buds2 Pro, de la 1099 RON.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related