Tiberiu Dobre preia funcția de Vicepreședinte al Samsung Electronics în România & Bulgaria

Tiberiu Dobre preia funcția de Vicepreședinte al Samsung Electronics în România & Bulgaria

Samsung Electronics România & Bulgaria anunță astăzi numirea lui Tiberiu Dobre, Head of Mobile eXperience pentru România & Bulgaria, în funcția de Vicepreședinte al companiei.

Noua structură a conducerii companiei reflectă contribuția semnificativă adusă de Tiberiu la succesul și creșterea acesteia, numirea sa fiind atestată nu doar de către leadership-ul local, ci și de cel de la nivel european și global deopotrivă.

În calitate de Vicepreședinte, Tiberiu va fi responsabil de coordonarea și implementarea strategiilor comerciale pentru a consolida poziția Samsung pe piața locală și europeană.

Mă simt onorat să preiau această funcție și sunt recunoscător pentru încrederea acordată; mă voi dedica în continuare eforturilor de a consolida poziția companiei pe piața locală și europeană. Privind în viitor, sunt entuziasmat de oportunitățile și provocările care mă așteaptă, și sunt încrezător că împreună cu echipa vom continua să aducem inovație și excelență în tot ceea ce facem”, afirmă Tiberiu Dobre, Vicepreședinte și Head of Mobile eXperience la Samsung România & Bulgaria.

Cu o vastă experiență în domeniul tehnologiei și al vânzărilor, Tiberiu Dobre a dovedit o capacitate remarcabilă de management și o înțelegere aprofundată a nevoilor pieței locale și europene. El va continua să își exercite atribuțiile de Head of Division pentru departamentul de Mobile eXperience, preluând totodată și responsabilitățile din rolul de Vicepreședinte alături de omologul său, Victor Armășelu, VP & Head of Consumer Electronics Division.

Înainte de a se alătura echipei Samsung Electronics, Tiberiu a deținut poziții de conducere în companii de tehnologie de renume, precum Vodafone, HP sau Nokia, perioadă în care a acumulat o vastă experiență în domeniul vânzărilor și al managementului. El face parte din echipa Samsung Electronics de aproape 6 ani, când a acceptat provocarea de a superviza și gestiona activitățile echipei de Mobile eXperience din regiune în 2018.

Această numire subliniază totodată și angajamentul continuu al Samsung față de recunoașterea și promovarea performanței și aptitudinilor de leadership excepționale din cadrul companiei. De altfel, în 2023, Samsung Electronics a fost desemnată la nivel global ca fiind ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume” de către revista Forbes. Distincția marchează al patrulea an consecutiv în care Samsung obține această clasare în top, o realizare cu adevărat impresionantă, care atestă eforturile companiei de a susține angajații în a-și atinge potențialul.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related